ZRX 1984 píše:KankX píše:tak kazdej ma Seky jinej vkus.... ale prace si s tim dal Honzis asi fakt dost, koukam ze snad nic nezustalo pri starem

To jako určitě. Napsal jsem jen svůj názor.....Práci dokážu ocenit, to jistě jo, já bych se do tohodle vůbec nepustil, bo mi chybí odvaha a peníze, ale hlavně ta odvaha a když už bych do něčeho takového šel tak hodně hodně do café-racer, ale to spíš ze Zephyra, pěkně drátěný kola, samej chrom, pořád přemýšlím nad tou Námahou SR 500, jako takovej stroj kolem komína a v neděli, když bude hezky........A rex pěkně v origoši a jen delší vyjížďky s CKC

...ja bych se do toho taky nepoustel. kdybych nemusel, minulej rok se pod vahou tri kufru ulomila podsedlova cast i celym plastem, tak bylo potreba zavarit a nalakovat, kaplicka mela taky par sramu (po tatove polozeni pri otaceni na miste), nadrz byla taky trochu odrena od tankvaku, tam sem to nechal striknout cely, vidle a zadni pera jsou v barve, nejde o elox, lak je triumfacka zelena metaliza se zlatavym nadechem na slunci, , taky sem si rikal puvodne dat tmavsi, ale takhle se celkove motka o hodne omladila, svody a vyfuk jsou komplet MIG z 1200tky, poopraveny a vylesteny, stary byly prorezly tacho 70000km, z toho 40t. u me), vymeneny sou gufera a loziska, sedlo je snizeny u ridice i spolujezdce s novou kozenkou, no a KNfiltry, Dyno 3...o tom uz byla nekde snad rec, jo a pridal jsem podmotorovej klin, kterej tam muze bejt, nemusi, zatim tam je...