ZRX III.
Pepa píše:Já Ti dám motokolomisak39 píše:na mý GPZ 500 1986 taky řetěž 530MajaZRX píše:Zajímavá úvaha.Na mým Z500 z 79 roku je originál 530.![]()
dneska dávaj na motokola (šestky apod) 520 z důvodu snížení hmotnosti strojku![]()
Ale asi to nějakej důvod má.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Jo, jo, když použiješ třeba titan, tak to bude jak říkáš, ale ta cenamisak39 píše:Pepa píše:Já Ti dám motokolomisak39 píše: na mý GPZ 500 1986 taky řetěž 530![]()
dneska dávaj na motokola (šestky apod) 520 z důvodu snížení hmotnosti strojku![]()
Ale asi to nějakej důvod má.
![]()
![]()
o tý váze jsem někde četl chytrej článek...že prej jsou lepší materiály, který ten přenos síly zvládnou i na slabším řetízku...

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Re: ZRX 1200 r
Ladis píše:Tento bude lepčí...Lucka 500 píše:Ahojte našla jsem na motorkářích odkaz na tuto motorku. Chci se zeptat, co na to říkáte?? Hlavně lidičci, co už Rexe mají http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 38467.html![]()
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html

ale jeste sem ho nepotkal

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
666S999 píše:Doufám, že se někomu bude hodit info, že Delkevich (UK) dělá na REXE chladiče, stojí včetně poštovného 180 liber, což na kačky aktuálně vychází 5243Kč.
...no tak to se mi do kramu hodí, muj opravenej po 30 tisicich zacal nahore prolinat, zajimavy ze vsechny svary a otluceniny vydrzely a ruplo to na miste zcela neposkozenem.. asi vedi proc do manualu radi menit chladic a vsechny hadice po dvou letech provozu... jen mit tu petku..jeste cekam jak se vymacknou borci s jetejma chladicema...
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
27 ne, jenom 18 tisMMKS píše:to myslíš vážně měnit chladič po 2 letech? To musí být nějaký omyl. Nový chladič od Kawy vyjde tuším na 27 tisíc, takže žádný spotřební matroš. S hadicema jsem si užil svoje, nebýt Daka tak si hodím mašlu. Průměr 25 je sice běžný, ale sehnat zahnuté je nadliský výkon.

ZRX 1200 R
dobrá, je to sice rozdíl (asi si to blbě pamatuju) ale i tak to není brzdová destička. To jako by se po 5 letech měnil motor.
Zkoušel někdo měnit poměr řetězové sady? Budu muset asi měnit tak přemýšlím, že bych dal menší přední kolečko. 200Km/h nejezdím, většinou jsou okresky a když jedeme s klukama tak z ostra (z našeho pohledu) takže musím často podřazovat.
Zkoušel někdo měnit poměr řetězové sady? Budu muset asi měnit tak přemýšlím, že bych dal menší přední kolečko. 200Km/h nejezdím, většinou jsou okresky a když jedeme s klukama tak z ostra (z našeho pohledu) takže musím často podřazovat.
ZX-12R naked
Nevím jak moc musí chladit motorka proti autu, ale když mě prolínal chladič u felicie, tak jsem zakoupil v mototechně takovej prášek a ten se nasypal do nádobky s chladící kapalinou (podle objemu kapaliny) a musel jsem to projet, prášek se nacpal do netěsnodtí a všechno bylo OK. Bylo to cca. po čtyřech letech a to se mě zdá taky brzo, asi to byl nějaký zmetek.zdenek píše:666S999 píše:Doufám, že se někomu bude hodit info, že Delkevich (UK) dělá na REXE chladiče, stojí včetně poštovného 180 liber, což na kačky aktuálně vychází 5243Kč.
...no tak to se mi do kramu hodí, muj opravenej po 30 tisicich zacal nahore prolinat, zajimavy ze vsechny svary a otluceniny vydrzely a ruplo to na miste zcela neposkozenem.. asi vedi proc do manualu radi menit chladic a vsechny hadice po dvou letech provozu... jen mit tu petku..jeste cekam jak se vymacknou borci s jetejma chladicema...
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
MMKS píše:to myslíš vážně měnit chladič po 2 letech? To musí být nějaký omyl. Nový chladič od Kawy vyjde tuším na 27 tisíc, takže žádný spotřební matroš. S hadicema jsem si užil svoje, nebýt Daka tak si hodím mašlu. Průměr 25 je sice běžný, ale sehnat zahnuté je nadliský výkon.

nene pisou to vsechny chytry knizky o o Rexovi mám...
prave s tema hadicama je prcacka, bude jednodusi dat tam origo
ten prasek co sem se dovedel by mel fungovat, ostatne jako asi vse co sem slysel se da nalit nebo nasypat do chladice.... od mletyho pepre az po syrovy vejce
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je tedy pekna picovina... to jsi vycetl tak maximalne v dikobrazu nebo v blbe prelozenem manualu. Vyrobce nic takove v oficialnich servisnich manualech rozhodne neuvadizdenek píše:MMKS píše:to myslíš vážně měnit chladič po 2 letech? To musí být nějaký omyl. Nový chladič od Kawy vyjde tuším na 27 tisíc, takže žádný spotřební matroš. S hadicema jsem si užil svoje, nebýt Daka tak si hodím mašlu. Průměr 25 je sice běžný, ale sehnat zahnuté je nadliský výkon.
![]()
ten prasek co sem se dovedel by mel fungovat, ostatne jako asi vse co sem slysel se da nalit nebo nasypat do chladice.... od mletyho pepre az po syrovy vejce

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Takže jsem zpátky od CNC, je to teda mašina super de lux za dvě mega, až jsem skoro nevěřil, že si to někdo koupil na podnikání. Trošku bude drhnout čas, ale to nám nevadí bo, do jara je času dost, říkal, že do měsíce by snad našel nějakou skulinku. Jinak cena odhadem 1000-1200 bez toho vehementu s tím kloubkem, kterej teda jde koupit zde http://www.tribleperformance.com/produc ... product=16
bude to teda bez povrchovky, na tu se jedu poptat zítra (Varianty jsou nílej a černej elox, myslím, že ten černej, když bude černej, a ne šedivej, tak by to mohlo bejt dobrý). Takže kdož budete chtít na rexe držák tlumiče vyrobit, tak dejte vědět. Říkal, že by byl radši, když by 1. vyrobil, testnul bych to, zda-li to nemá nějakou výrobní vadu třeba a pak už to bude mít v PC a jen zapne čudlík a chytré cnc to udělá, je to super hračka. dělá tam třeba z hliníku brzdiče na nějaké závodní speciály což jsem koukal, i jak složitej patvar to umí....fakt dobrý
bude to teda bez povrchovky, na tu se jedu poptat zítra (Varianty jsou nílej a černej elox, myslím, že ten černej, když bude černej, a ne šedivej, tak by to mohlo bejt dobrý). Takže kdož budete chtít na rexe držák tlumiče vyrobit, tak dejte vědět. Říkal, že by byl radši, když by 1. vyrobil, testnul bych to, zda-li to nemá nějakou výrobní vadu třeba a pak už to bude mít v PC a jen zapne čudlík a chytré cnc to udělá, je to super hračka. dělá tam třeba z hliníku brzdiče na nějaké závodní speciály což jsem koukal, i jak složitej patvar to umí....fakt dobrý
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
KankX píše:to je tedy pekna picovina... to jsi vycetl tak maximalne v dikobrazu nebo v blbe prelozenem manualu. Vyrobce nic takove v oficialnich servisnich manualech rozhodne neuvadizdenek píše:MMKS píše:to myslíš vážně měnit chladič po 2 letech? To musí být nějaký omyl. Nový chladič od Kawy vyjde tuším na 27 tisíc, takže žádný spotřební matroš. S hadicema jsem si užil svoje, nebýt Daka tak si hodím mašlu. Průměr 25 je sice běžný, ale sehnat zahnuté je nadliský výkon.
![]()
ten prasek co sem se dovedel by mel fungovat, ostatne jako asi vse co sem slysel se da nalit nebo nasypat do chladice.... od mletyho pepre az po syrovy vejceJinak tady mas oficialni tabulku udrzby a vymen dilu na ZRX1200 ...a po dvou letech se tak maximalne meni chladici kapalina, ale je mozne ze to nejaky debil pochopil jako ze ma vymenit celou chladici soustavu
![]()
no vyborne aspon jsi mi udelal jasno v radiatoru a kůlantu

ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006