To se mě líbí, pokud by to někdo objednal, tak beru 1ks xxxxxxxxxxxxxxxl
ZRX IV.
-
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Triko
Objednávám to prvni, tedy cislo 21 vpredu a potisk s motorkou vzadu, uzávěrka zítra!
Všichni co poslali PM, jsou na seznamu a zítra večer jim objednám!
Všichni co poslali PM, jsou na seznamu a zítra večer jim objednám!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
..no mrknu se co mam doma v tasce(jeste jsem to nejak neprosel)....ale kdyz tak vecer sem hodim webovkyKankX píše:jsem tu slecnu mezi tim milionem hlav nejak nepoznalTilda píše:doufam ze aspon nekdo vzal mapu francieRadovan píše:Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu... takze u me zadna mapa neni...

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu asi nikdo nehledalVikki46 píše:..no mrknu se co mam doma v tasce(jeste jsem to nejak neprosel)....ale kdyz tak vecer sem hodim webovkyKankX píše:jsem tu slecnu mezi tim milionem hlav nejak nepoznalTilda píše: doufam ze aspon nekdo vzal mapu francie... takze u me zadna mapa neni...
te firmy..jo a nebyla to slecna...ale dama ve zralem veku(cca 65)

ZRX 1200 R
....Pavel ZRX píše:Tak tu asi nikdo nehledalVikki46 píše:..no mrknu se co mam doma v tasce(jeste jsem to nejak neprosel)....ale kdyz tak vecer sem hodim webovkyKankX píše: jsem tu slecnu mezi tim milionem hlav nejak nepoznal... takze u me zadna mapa neni...
te firmy..jo a nebyla to slecna...ale dama ve zralem veku(cca 65)

xxxCKC 475xxx
tak to jsem prošvihl666S999 píše:Tak se mi nahlašte, kdo chce triko, objednám to hromadně a závazně include size (XXS-XXXXXXXXXXL)Pavel ZRX píše:To se mě líbí, pokud by to někdo objednal, tak beru 1ks xxxxxxxxxxxxxxxl

jestli ne tak jednou XL a jednou co nejmenší...asi M ?
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
jen pro sychr - Zadní kolo se sundává po povolení té "matky" zadní osy na pravé straně? Je do ní tuším 14 inbus. Dneska jsem chtěl nechat vyměnit řetězovku, ale klučina neměl origo 14 a tak to zkoušel udělat ze šrobu nebo dokonce vybrousil z kulatiny, ale vždy se to sežvíkalo. Tak jen pro sychr, jestli to dělal správně?
ZX-12R naked
- Teamgreen
- Easy rider
Tak dnes prvních letošních 200 km s novým IXILEM a ostatními doplňky. Zdá se mi že to trochu lépe jede (nebo spíš chce člověk slyšet jak to ve vyšších otáčkách krásně zpívá, tak to točím víc a taky se mi zdá že i více papá) je to paráda, v zrcátkách už dokonce vidím za sebe . Jel jsem přes J.Hradec, tak jsem to vzal do Mutyněvsi, jestli třeba nepotkám Farmáře, ale vesnice byla jako po vymření a bouchat v nějaké chalupě na dveře jsem nechtěl. Vesnička je to krásná ale zima to tam ještě moc nevzdává
Tak se někdy Farmáři ozvi a dáme pokud budeš chtít a dáme někde řeč. Zítra bych to chtěl vzít někam na druhou stranu - západ (Plzeň apod)

ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
jj delate to dobre kluci, jinak ten imbus je v origo naradi, zrovinka vcera sem sundaval zadni kolo a musim rict ze bylo utazeny jak od prasete, fujMMKS píše:jen pro sychr - Zadní kolo se sundává po povolení té "matky" zadní osy na pravé straně? Je do ní tuším 14 inbus. Dneska jsem chtěl nechat vyměnit řetězovku, ale klučina neměl origo 14 a tak to zkoušel udělat ze šrobu nebo dokonce vybrousil z kulatiny, ale vždy se to sežvíkalo. Tak jen pro sychr, jestli to dělal správně?

retazek sem si hned vydelal a pekne vypral a uz se bude mazat jen scotoilerem a zadnyma patlaninama ve spreju fuj

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006