Skalka 2009
nechci o tom sem psat...je to problem..nejsem zdravy ne jen ryma nebo kasel...proste trosku pruser a potaymo jeste zavaznejsi rodinny...proste skoro to nejhorsi co se mohlo stat...kdyz panbu da jizni cechy uz dam a tesak taky a dal vse...bude li to bozi volba...nedovedete si predstavit jak jsem z toho spatny ze nejedu..necham toho...budu duchem s vama se vsema... 
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zvedavy na zitrejsi pocasi
...dnes tady byla pekna vychrice a slejvaky k tomu
...na silnicich tady v okoli ted lezi pekne hromady vetvi a listi. Z prace jsem se malem nedostal ani domu protoze na silnici lezel rozstreleny strom uderem blesku, musel jsem cekat na hasice az ho rozrezou. Snad se nam to do zitra umouri, jinak snad budu muset jet autobusem 
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Marty,taky držíme palce ať je vše O.K.!!
Petře je blbě ode dneška odpoledne (říká,že už má tu prasečí chřipku...
),tak doufám,že to bude zítra lepší a ne naopak.Jinak bych asi musel dorazit sám
U nás jsme byli i bez proudu,dobrá smršť tu byla....
To jsem na to počasí zvědav.
Já zítra ráno vstávám jako do práce a razím do garáže zkompletovat Rexe.Když mi to moje milovaná práce a zákazníci přez týden neumožnili...Tak mi držte palce.
Petře je blbě ode dneška odpoledne (říká,že už má tu prasečí chřipku...
U nás jsme byli i bez proudu,dobrá smršť tu byla....
To jsem na to počasí zvědav.
Já zítra ráno vstávám jako do práce a razím do garáže zkompletovat Rexe.Když mi to moje milovaná práce a zákazníci přez týden neumožnili...Tak mi držte palce.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576