nebudeš litovat, uvidíš...MajaZRX píše:Chtěl jsem kupovat BT 021 ale chtě nechtě tam budu muset kvůli tobě dát ty Roadsmarty![]()
ZZR 1400
- Mousebird
- Babyrider
KankX píše:Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)
Díky...
Dobrá, dobrá KankXi, dám na tebe.... Moje zjištění ti pak řeknu na nějaké té GREEN AKTION, ale píšeš důvěryhodně....

Díky...
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a jeje... to abych pak radeji na srazy nejzdil, az me budete chtit bitMousebird píše:KankX píše:Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)
Díky...
Dobrá, dobrá KankXi, dám na tebe.... Moje zjištění ti pak řeknu na nějaké té GREEN AKTION, ale píšeš důvěryhodně....![]()
![]()
![]()
Díky...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Mousebird
- Babyrider
To zase nééé, já jsem kliďas, jen se nesmím rozčílit...KankX píše:...a jeje... to abych pak radeji na srazy nejzdil, az me budete chtit bitMousebird píše:KankX píše: Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...
Dobrá, dobrá KankXi, dám na tebe.... Moje zjištění ti pak řeknu na nějaké té GREEN AKTION, ale píšeš důvěryhodně....![]()
![]()
![]()
Díky...

Spíš mám tendenci, takhle k ránu za svítání, plánovat a provádět výlety za koupáním a bohužel na Mácháči se vždycky někdo přidal, takže z toho byly místo spánku jízdy po písečných cestičkách za ranní koupelí, za úžasu a následného zděšení vyrušených milenců a pro rohlíky spěchajících nespavých důchodců. Ono vidět v 8 ráno opilý naháče na mašinách, s ručníkem na rameni a naboso může někoho lehce vyděsit, ba dokonce pobouřit.....

- Mousebird
- Babyrider
Měl jsem možnost lehce jetý sliky od kámoše z okruhu, cca 10 kol po dodatečný obřízce - vyjetí vzorku. On si je bere na Buela a nemá problém. Jen se mi nějak příčí to dodatečný vyřezání vzorku.
Sem rozhodlej pro ty Dunlopy, ale zajímá mě, co si myslíte o těch slikách...
Sem rozhodlej pro ty Dunlopy, ale zajímá mě, co si myslíte o těch slikách...

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
200 PONÍKŮ+peněz na kráse a řezaný slicky...???misak39 píše:na řezanejch gumách bych se bál...

Kdo chce kam, tak se z lesa ozývá. Komu není rady, tomu zvoní hrana. Kdo jinému jámu kopá, už jsme z toho vevnitř. (škrtni, co se nehodí

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
dnes jsem jednomu dobremu kamaradovi cpal roadsmarty ktere on uznava ale tvrde trval na BT021...samozrejme kdyz budou za skvelou cenu 
jinak na tuhle masinu musi byt to nej kamo...nehraj si...ono to nemusi vyjit a my nekteri uz zname co je to lehnout si...a kdyby sis mel do hlavy kopat zes zavinil jakymkoli blbym zpusobem asi sam tak by te v zivote mohlo dvakrat mrzet.

jinak na tuhle masinu musi byt to nej kamo...nehraj si...ono to nemusi vyjit a my nekteri uz zname co je to lehnout si...a kdyby sis mel do hlavy kopat zes zavinil jakymkoli blbym zpusobem asi sam tak by te v zivote mohlo dvakrat mrzet.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Mousebird
- Babyrider
Jen jsem sem dal věc, kterou mi někdo nabídl, ale jak jsem psal, budu dávat Smarty...666S999 píše:200 PONÍKŮ+peněz na kráse a řezaný slicky...???misak39 píše:na řezanejch gumách bych se bál...Hochu, To Tě sere život, motorka atd....? (to je můj názor na "řezivo" na ZZR
)
Kdo chce kam, tak se z lesa ozývá. Komu není rady, tomu zvoní hrana. Kdo jinému jámu kopá, už jsme z toho vevnitř. (škrtni, co se nehodí)
Moc dobře vím, co mě drží na silnici a v relativní bezpečnosti. Proto jsem za devět sezon co jezdím nikdy nešetřil na třech věcech a to :
1. na oleji do motoru - jistá úcta k tomu co mám rád a na čem mi záleží.
2. na gumách - to je to jediný, co mě drží na tý asfaltový housence.
3. na ochranných pomůckách - jistý pud sebezáchovy.
Takže s tím co tu píšete plně souhlasím, ale musel jsem se zeptat, sem prostě od přírody zvídavý....

- Mousebird
- Babyrider
Bohužel, no vlastně naštěstí už jsem taky lehnul a ne jednou, ale jsem rád, protože mi to dost dalo... Rozhodně se můj přístup k ježdění po každým " z dvou těžších pádů" změnil a upustil jsem od takový tý neohroženosti kdykoli a kdekoli...MARTY píše:dnes jsem jednomu dobremu kamaradovi cpal roadsmarty ktere on uznava ale tvrde trval na BT021...samozrejme kdyz budou za skvelou cenu
Zakončím to tím, že bych si musel, pokud by to ještě šlo, nakopat lopatky za uši, kdyby se mělo něco stát z důvodu toho, že jsem šetřil na něčem, co píšu vejš....
Holčina dostane pokud možno to nejlepší a už aby se dalo vystartovat...