ZZR 1400

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte led 12, 2010 19:11:04

MajaZRX píše:Chtěl jsem kupovat BT 021 ale chtě nechtě tam budu muset kvůli tobě dát ty Roadsmarty :D :D
nebudeš litovat, uvidíš...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » úte led 12, 2010 19:59:35

KankX píše:
Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.

Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)

Díky...
Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...

Dobrá, dobrá KankXi, dám na tebe.... Moje zjištění ti pak řeknu na nějaké té GREEN AKTION, ale píšeš důvěryhodně....:lol: :lol: :lol:
Díky...
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).

JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU :-D

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte led 12, 2010 20:00:35

MajaZRX píše:Chtěl jsem kupovat BT 021 ale chtě nechtě tam budu muset kvůli tobě dát ty Roadsmarty :D :D
...ale nemusis :-) ...dej si klidne BT kdyz se ti na nich dobre jezdi...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte led 12, 2010 20:01:55

Mousebird píše:
KankX píše:
Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.

Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)

Díky...
Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...

Dobrá, dobrá KankXi, dám na tebe.... Moje zjištění ti pak řeknu na nějaké té GREEN AKTION, ale píšeš důvěryhodně....:lol: :lol: :lol:
Díky...
...a jeje... to abych pak radeji na srazy nejzdil, az me budete chtit bit :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » úte led 12, 2010 23:13:12

KankX píše:
Mousebird píše:
KankX píše: Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...

Díky...
...a jeje... to abych pak radeji na srazy nejzdil, az me budete chtit bit :lol:
To zase nééé, já jsem kliďas, jen se nesmím rozčílit... :violent1:
Spíš mám tendenci, takhle k ránu za svítání, plánovat a provádět výlety za koupáním a bohužel na Mácháči se vždycky někdo přidal, takže z toho byly místo spánku jízdy po písečných cestičkách za ranní koupelí, za úžasu a následného zděšení vyrušených milenců a pro rohlíky spěchajících nespavých důchodců. Ono vidět v 8 ráno opilý naháče na mašinách, s ručníkem na rameni a naboso může někoho lehce vyděsit, ba dokonce pobouřit..... :laughing3: :partyman:

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř led 13, 2010 10:21:48

roadsmartama urcite nic nepokazis...a k tomu jeste Kankx dostane zase procenta za zprostredkovani....je placeny firmou Dunlop velmi dobre. :D :D
ja az jednou budu mit masinu tak je najisto taky zkusim... :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » stř led 13, 2010 20:35:51

Měl jsem možnost lehce jetý sliky od kámoše z okruhu, cca 10 kol po dodatečný obřízce - vyjetí vzorku. On si je bere na Buela a nemá problém. Jen se mi nějak příčí to dodatečný vyřezání vzorku.
Sem rozhodlej pro ty Dunlopy, ale zajímá mě, co si myslíte o těch slikách...

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř led 13, 2010 20:51:05

na řezanejch gumách bych se bál...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř led 13, 2010 21:14:40

misak39 píše:na řezanejch gumách bych se bál...
200 PONÍKŮ+peněz na kráse a řezaný slicky...??? :shock: Hochu, To Tě sere život, motorka atd....? (to je můj názor na "řezivo" na ZZR :lol: )
Kdo chce kam, tak se z lesa ozývá. Komu není rady, tomu zvoní hrana. Kdo jinému jámu kopá, už jsme z toho vevnitř. (škrtni, co se nehodí :!: )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř led 13, 2010 21:33:20

dnes jsem jednomu dobremu kamaradovi cpal roadsmarty ktere on uznava ale tvrde trval na BT021...samozrejme kdyz budou za skvelou cenu :wink:

jinak na tuhle masinu musi byt to nej kamo...nehraj si...ono to nemusi vyjit a my nekteri uz zname co je to lehnout si...a kdyby sis mel do hlavy kopat zes zavinil jakymkoli blbym zpusobem asi sam tak by te v zivote mohlo dvakrat mrzet. :wink:

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » stř led 13, 2010 22:37:28

666S999 píše:
misak39 píše:na řezanejch gumách bych se bál...
200 PONÍKŮ+peněz na kráse a řezaný slicky...??? :shock: Hochu, To Tě sere život, motorka atd....? (to je můj názor na "řezivo" na ZZR :lol: )
Kdo chce kam, tak se z lesa ozývá. Komu není rady, tomu zvoní hrana. Kdo jinému jámu kopá, už jsme z toho vevnitř. (škrtni, co se nehodí :!: )
Jen jsem sem dal věc, kterou mi někdo nabídl, ale jak jsem psal, budu dávat Smarty...
Moc dobře vím, co mě drží na silnici a v relativní bezpečnosti. Proto jsem za devět sezon co jezdím nikdy nešetřil na třech věcech a to :

1. na oleji do motoru - jistá úcta k tomu co mám rád a na čem mi záleží.
2. na gumách - to je to jediný, co mě drží na tý asfaltový housence.
3. na ochranných pomůckách - jistý pud sebezáchovy.

Takže s tím co tu píšete plně souhlasím, ale musel jsem se zeptat, sem prostě od přírody zvídavý.... :roll: :lol:

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » stř led 13, 2010 22:47:24

MARTY píše:dnes jsem jednomu dobremu kamaradovi cpal roadsmarty ktere on uznava ale tvrde trval na BT021...samozrejme kdyz budou za skvelou cenu :wink:

jinak na tuhle masinu musi byt to nej kamo...nehraj si...ono to nemusi vyjit a my nekteri uz zname co je to lehnout si...a kdyby sis mel do hlavy kopat zes zavinil jakymkoli blbym zpusobem asi sam tak by te v zivote mohlo dvakrat mrzet. :wink:
Bohužel, no vlastně naštěstí už jsem taky lehnul a ne jednou, ale jsem rád, protože mi to dost dalo... Rozhodně se můj přístup k ježdění po každým " z dvou těžších pádů" změnil a upustil jsem od takový tý neohroženosti kdykoli a kdekoli...

Zakončím to tím, že bych si musel, pokud by to ještě šlo, nakopat lopatky za uši, kdyby se mělo něco stát z důvodu toho, že jsem šetřil na něčem, co píšu vejš....
Holčina dostane pokud možno to nejlepší a už aby se dalo vystartovat...

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv led 14, 2010 00:15:02

tak myslim ze budes dobrej kolik do party....tak jsem zvedav kde se na te princezzne ukazes ...Kankx ti zkontroluje gumy a pak si date tandem...ja vas vyfotim. :D :D

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 14, 2010 08:35:53

MARTY píše:tak myslim ze budes dobrej kolik do party....tak jsem zvedav kde se na te princezzne ukazes ...Kankx ti zkontroluje gumy a pak si date tandem...ja vas vyfotim. :D :D
Marty,já Vás vyfotím společně na třech ZZR!!!
Však Ty se přidáš!!! :twisted:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv led 14, 2010 08:50:21

UŽ VIDÍM TU FOTKU Z MLÝNKŮ, místo 2 ZX12R a jedné ZZR, ,tam budou 3 ZZR, jenže budou muset být poháry se třema 1. místama :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Odpovědět