ZRX...

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » čtv led 31, 2008 17:38:58

nic takového neřeším, já mám rexe v pohodě :lol: :lol: :lol:
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 31, 2008 19:05:31

Munga píše:Podle mne jsou u rexe vidle ta slabší část(předpokládám že jsou shodné na obou modelech) ,je to docela znát při brždění. Na zrx 1200 jsem nikdy nejel- je při jízdě poznat tužší kyvka oproti jedenáctce?? Prej nebyla dostatečně tuhá,ale já při jízdě nic nepozoruju-no ale nemám srovnání..
Je to asi tak, že nějakej testovací redaktor dostal do rukou rozštelovanýho rexe s nedofoukanejma gumama a hned je problém s kyvkou na světě :roll: Já s tlumením a s pružením nemám problém, sedí to jako se Zephyrem s klasickou kyvkou :wink: Ale na rexovi je kyvka hezčí :)
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv led 31, 2008 19:56:17

Munga píše:Podle mne jsou u rexe vidle ta slabší část(předpokládám že jsou shodné na obou modelech) ,je to docela znát při brždění. Na zrx 1200 jsem nikdy nejel- je při jízdě poznat tužší kyvka oproti jedenáctce?? Prej nebyla dostatečně tuhá,ale já při jízdě nic nepozoruju-no ale nemám srovnání..
ja tedy na podvozku nesleduju nic spatneho... kdyz jsem ho koupil tak jsem si s tim stelovanim "vseho" trochu pohral a ted naprosta spokojenost, akorat se zadkem hejbu podle toho jak chci jet a co sebou vezu. Na par motorkach jsem uz jel a podvozek na Rexovi mi prijde naprosto OK, necitim ze by se mi neco nekde hejbalo jak nema a mam v naklonu absolutni "pocit jistoty" jo a pri brzdeni se mic spatneho take neprojevuje... Na co je Rex nachylnej tak to jsou pneumatiky, na ty je pekna mrcha, kdyz jsem tam mel Dunlop ST220 nebo Metzeler Z3 tak to bylo nepojizdy to to predni kolo delalo vsechno jine nez to co melo a blbe sjeta predni pneumatika ho umi taky pekne rozhodit :-( To se pak clovek pere s riditky jako blazen ;-) No abych to shrnul, tak muj Rexik s Dunlop Qualifier sedi jak pribitej a rekl bych lip nez kdejaky sport... Na 11tce jsem nikdy nejel tak nemohu srovnat, ale pri porovnani s konkurencnimi nahymi stroji, je Rex neprekonatelnej (vyradil bych jen X11 ta taky docela sedi :-) )
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Já jezdil 11 i 12ku.

Příspěvek od 666S999 » čtv led 31, 2008 20:52:58

KankX píše:
ja tedy na podvozku nesleduju nic spatneho... kdyz jsem ho koupil tak jsem si s tim stelovanim "vseho" trochu pohral a ted naprosta spokojenost, akorat se zadkem hejbu podle toho jak chci jet a co sebou vezu. Na par motorkach jsem uz jel a podvozek na Rexovi mi prijde naprosto OK, necitim ze by se mi neco nekde hejbalo jak nema a mam v naklonu absolutni "pocit jistoty" jo a pri brzdeni se mic spatneho take neprojevuje... Na co je Rex nachylnej tak to jsou pneumatiky, na ty je pekna mrcha, kdyz jsem tam mel Dunlop ST220 nebo Metzeler Z3 tak to bylo nepojizdy to to predni kolo delalo vsechno jine nez to co melo a blbe sjeta predni pneumatika ho umi taky pekne rozhodit :-( To se pak clovek pere s riditky jako blazen ;-) No abych to shrnul, tak muj Rexik s Dunlop Qualifier sedi jak pribitej a rekl bych lip nez kdejaky sport... Na 11tce jsem nikdy nejel tak nemohu srovnat, ale pri porovnani s konkurencnimi nahymi stroji, je Rex neprekonatelnej (vyradil bych jen X11 ta taky docela sedi :-) )
Rex je gut, nevím co má kdo proti...jezdil taky někdo na užovce? Babička GPz 1100, rv '83, to bylo o život...!!!
Proti tomu Rexík jezdí jak po kolejích, a brzdí!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Munga
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Munga » čtv led 31, 2008 21:28:45

V dané kategorii je Rex určitě nejlepší, ale na přední gumě mám nepravidelně sjetý (oskákaný) vzorek po stranách . Někde jsem slyšel že je to normální(od brždění),ale já bych spíš tipoval na chybu v tlumení-možná bych měl vyměnit olej. Neví někdo jaký olej a jaké množství tam patří?
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 31, 2008 22:04:46

Munga píše:V dané kategorii je Rex určitě nejlepší, ale na přední gumě mám nepravidelně sjetý (oskákaný) vzorek po stranách . Někde jsem slyšel že je to normální(od brždění),ale já bych spíš tipoval na chybu v tlumení-možná bych měl vyměnit olej. Neví někdo jaký olej a jaké množství tam patří?
SAE 10W20
474ml +-4ml
Manuál :wink: :arrow:
http://rc-bearings.mcintoshcentral.com/ZRX1100/
http://rc-bearings.mcintoshcentral.com/ ... n%2012.pdf
Buell xb12r
CKC#160

Marťyn
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Marťyn » čtv led 31, 2008 23:17:22

Mám několik technických dotazů ohledně motoru, asi to patří do TECHNIKY, ale tady mě to připadlo trochu víc doma :D
Protože můj Rexík (11) dosáhl 65000 km, potřebuju vědět kolik je předepsaný, popř. doporučený interval výměny rozvodového řetězu. Když jsme u toho řetězu, typ SC 2515 - 114 čl., to je O.K., ale v motoru je ještě jeden (alternátorový) u kterého nedokážu určit typ a počet čepů, najde se tady někdo, kdo už s tím má zkušenosti? Nechci to řešit až už to budu mít rozhozené :shock: :?
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555

PeťasZ750
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od PeťasZ750 » pát úno 01, 2008 12:57:22

Munga píše:V dané kategorii je Rex určitě nejlepší, ale na přední gumě mám nepravidelně sjetý (oskákaný) vzorek po stranách . Někde jsem slyšel že je to normální(od brždění),ale já bych spíš tipoval na chybu v tlumení-možná bych měl vyměnit olej. Neví někdo jaký olej a jaké množství tam patří?
S oskákaným vzorkem mám taky zkušenosti, u mě to bylo tak, že jsem při brždění už skoro nemoh udržet řidítka v přímým směru. Nakonec jsem zjistil, že to asi bylo gumou, ta oskákaná byla origo Bridgestone měnil jsem ji po 8tis. a nebýt toho oskákání vzozek by byl ještě ok, pak jsem dal Qualifiera a ten se bez sebemenších známek oskákání sjel po cca 10 tis. úplně do střechy. S brzdama ani s podvozkem jsem nic nedělal (předek mám neseřizovatelnej, takže to ani nešlo) a olej v tlumičích jsem taky neměnil.
Z750 v červeným sáčku

Munga
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Munga » pát úno 01, 2008 16:46:37

PeťasZ750 píše:
S oskákaným vzorkem mám taky zkušenosti, u mě to bylo tak, že jsem při brždění už skoro nemoh udržet řidítka v přímým směru. Nakonec jsem zjistil, že to asi bylo gumou, ta oskákaná byla origo Bridgestone měnil jsem ji po 8tis. a nebýt toho oskákání vzozek by byl ještě ok, pak jsem dal Qualifiera a ten se bez sebemenších známek oskákání sjel po cca 10 tis. úplně do střechy. S brzdama ani s podvozkem jsem nic nedělal (předek mám neseřizovatelnej, takže to ani nešlo) a olej v tlumičích jsem taky neměnil.

Je pravda že se mi to děje od té doby co dávám sportmax 207 r,ted jsem dal měkčí 208 tak uvidím,ale olej preventivně udělám. Dík za info pánové.
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát úno 01, 2008 19:13:16

Marťyn píše:Mám několik technických dotazů ohledně motoru, asi to patří do TECHNIKY, ale tady mě to připadlo trochu víc doma :D
Protože můj Rexík (11) dosáhl 65000 km, potřebuju vědět kolik je předepsaný, popř. doporučený interval výměny rozvodového řetězu. Když jsme u toho řetězu, typ SC 2515 - 114 čl., to je O.K., ale v motoru je ještě jeden (alternátorový) u kterého nedokážu určit typ a počet čepů, najde se tady někdo, kdo už s tím má zkušenosti? Nechci to řešit až už to budu mít rozhozené :shock: :?
Já jsem teprve na 45 000 :dontknow:
Buell xb12r
CKC#160

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

hmmmm

Příspěvek od 666S999 » sob úno 02, 2008 13:34:53

kastly:

Obrázek

a pár zajímavých barviček:

Obrázek

Obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob úno 02, 2008 16:02:40

shrnuti: kastly - nebrat :-( , cerven a modrej pruh je dobrej na Hondu a ta modra dole na leda na Suzuku...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

sek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od sek » sob úno 02, 2008 20:48:52

Celkem bych se vyprdnul na hodnocení barevnýho pojetí, ale zaujaly mě ty padáky(?) na šikmookejch Rexex. Dá se to pořídit i unás a na kolik penízků to příjde?Nevíte někdo?.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Hepco-becker

Příspěvek od 666S999 » sob úno 02, 2008 21:58:27

sek píše:Celkem bych se vyprdnul na hodnocení barevnýho pojetí, ale zaujaly mě ty padáky(?) na šikmookejch Rexex. Dá se to pořídit i unás a na kolik penízků to příjde?Nevíte někdo?.
přesně takový žaponský neseženeš, ale evropská obdoba je Hepco-becker (www.hepco-becker.de)

artikl:
http://www.hepco-becker.de/anbauanleitu ... 3.0002.pdf

seženeš je:http://www.motocykly-samoto.cz/ (kolik aktuálně kačáků stojí nevím...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

sek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od sek » ned úno 03, 2008 10:38:32

Dík ale ty japan jsou nějaký hezčí, že?
Když nejde o život, jde o hovno pánové.

Zamčeno