dal jsem to na mého Rexe za 0,5 hod...slovy za půl hoďky...pásly jak prdel na nočník Fehling, černý- na ZRX '05...Munga píše:Tak po dlouhém váhání jestli dám na Rexe hříbky které jsou hezčí nebo trubkáče které jsou pevnější jsem koupil trubkové padáky Fehling na ZRX 1100/1200 v černé barvě. Na montáž jsem se celkem těšil(dám pár šroubků-čistá prácička) ale pozor,je to pěkná sráčovina která k rámu moc přesně nedolejhá a na levé straně vychází montážní díra přesně do držáku hadice od pumpi(součást rámu) takže namontovat nejde. Možná že to má dvanáctka trochu jinak ,ale já na tom ztrávil půl dne tak při koupi pozor!
ZRX...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padáky Fehlink
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: Padáky Fehlink
Na 1200? Ono se to nezdá kolik blbinek je oproti 1100 jiných. Nebo možná špatný kus.666S999 píše:dal jsem to na mého Rexe za 0,5 hod...slovy za půl hoďky...pásly jak prdel na nočník Fehling, černý- na ZRX '05...Munga píše:Tak po dlouhém váhání jestli dám na Rexe hříbky které jsou hezčí nebo trubkáče které jsou pevnější jsem koupil trubkové padáky Fehling na ZRX 1100/1200 v černé barvě. Na montáž jsem se celkem těšil(dám pár šroubků-čistá prácička) ale pozor,je to pěkná sráčovina která k rámu moc přesně nedolejhá a na levé straně vychází montážní díra přesně do držáku hadice od pumpi(součást rámu) takže namontovat nejde. Možná že to má dvanáctka trochu jinak ,ale já na tom ztrávil půl dne tak při koupi pozor!
ZX-12R naked
Já jsem obdobnou silnici mněl , ale naštěstí jsem ji dávno prodal a už dlouho mám pořádnou mašinu ZRXMaverick píše:Jó hošiii dyby ste měli ninju tak takový chujoviny nepotřebujete![]()
![]()
![]()
Já vím já vím smáznout![]()

Naposledy upravil(a) Munga dne ned led 27, 2008 11:25:31, celkem upraveno 1 x.
Ty máš mořádnou a já pořádnouMunga píše:Já jsem obdobnou silnici mněl , ale naštěstí jsem ji dávno prodal a už dlouho mám mořádnou mašinu ZRXMaverick píše:Jó hošiii dyby ste měli ninju tak takový chujoviny nepotřebujete![]()
![]()
![]()

Mořádná je ještě lepší než pořádnáMaverick píše:Ty máš mořádnou a já pořádnouMunga píše:Já jsem obdobnou silnici mnel , ale naštěstí jsem ji dávno prodal a už dlouho mám mořádnou mašinu ZRXMaverick píše:Jó hošiii dyby ste měli ninju tak takový chujoviny nepotřebujete![]()
![]()
![]()
![]()
Kua vy mě vyfa...jete a dáte mi myslím ban , že se vám vrtám do tématu
No ale někdo vám to říct musí

ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Rex...
je pro vyčnívající
postavou, nebo věkem...
no nic, zpět k tématu:
Originally Posted by ZRXMichel
Hallo
Hier mal ein Paar Aktuelle Bilder von meiner ZRX
Info
ZRX Treffen in Germany von 15-17.08.2008
für mehr Infos bitte Mail an hettinger.michael@orange.fr
Thanks Michel

no nic, zpět k tématu:
Originally Posted by ZRXMichel
Hallo
Hier mal ein Paar Aktuelle Bilder von meiner ZRX
Info
ZRX Treffen in Germany von 15-17.08.2008
für mehr Infos bitte Mail an hettinger.michael@orange.fr
Thanks Michel

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Chromované kola
Panstvo nemáte někdo představu kde a za kolik se dají pochromovat kola, aby vypadaly jako na těch fotkách?
Když nejde o život, jde o hovno pánové.