na jednu stranu je to tam super, tolik jídla a chlastu za ty kačky a to super ubytování, jsem pro opakovat.
Ale jezdit pořád na stejné místo Skalka, Mlýnky, Kostelec v tomto s Jančou souhlasím.
Tak to řeším jednoduše..................hledejte a kdo co najde budem realizovat, když nikdo nic nenajde, zůstane tradice
sraz sklípek mezi vánocema a Silvestrem
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Ty ses upřímně styděl i v tu sobotu na otočku, když jsem Tě nutil jít dovnitř si sednout se všemi a Tys na to že "se nám nebudeš koukat do talíře".Z. píše:Já teda byl letos, vlastně vloni ve sklípku poprvé (za což se upřímně stydím) a jenom v sobotu na otočku. Místo, lidi, kuchyně i sklep s vínem mě, jak bych to řekl, příjemně překvapily a byl jsem navýsost spokojený. (zvlášť když na mě zbylo i několik řízečků, s čímž jsem pochopitelně nepočítal) Takže Kubo, za mě jsem pro stejné místo ...

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
MICHALIS TSIOLAS píše:Ty ses upřímně styděl i v tu sobotu na otočku, když jsem Tě nutil jít dovnitř si sednout se všemi a Tys na to že "se nám nebudeš koukat do talíře".Z. píše:Já teda byl letos, vlastně vloni ve sklípku poprvé (za což se upřímně stydím) a jenom v sobotu na otočku. Místo, lidi, kuchyně i sklep s vínem mě, jak bych to řekl, příjemně překvapily a byl jsem navýsost spokojený. (zvlášť když na mě zbylo i několik řízečků, s čímž jsem pochopitelně nepočítal) Takže Kubo, za mě jsem pro stejné místo ...Ale nakonec všechno dobře dopadlo, že
![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<