Z 750
takže dnes menší upgrade. komplet systém Akrapovič. zvuk super, konečně zní jako motorka. pravda je, že se lehce změnil výkonovej profil motoru- nějakej koník navíc tam cítit je, ale rozhodně ve vyšším spektru otáček a naopak se výkon lehce ztratil z nižších. zatím nejsem uplně spokojen, protože střílí, což se mi prvních 10minut i docela líbilo, ale brzo mě to přešlo. navíc si nejsem jistej, jestli to nemůže něčemu ublížit, tzn asi power commander, ale to nechám asi až na jaro.

Z750 2009, Akrapovič, PC, KN
nevadí, průběh výkonu je jinej tak jak píšeš, ale není to hotový. musí se přes power commander na brzdě doladit palivová mapa, takže to stále beru v podstatě jako polotovar, protože při ubrání plynu střílí, což asi nebude to pravý ořechový pro motor a i mě to docela vadí.GEORG píše:takže ti vadí změna charakteru průběhu kroutícího momentu a výkonu?
bojím se, že každý otevřený ladak (systém) vezme dole a přidá nahoře
georg
teď mi ještě řekněte, když už se bude ladit řídící jednotka, vyplatí se rovnou nějakej jinej vzduchovej filtr nebo cokoliv dalšího? teda aby to nemělo vliv na životnost motoru.
Z750 2009, Akrapovič, PC, KN
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: