ZRX...

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte led 22, 2008 20:34:40

MARTY píše:
KankX píše:
milda píše: A proč vlastně neexistuje?? :wink:
protoze ZX12 si kupuji jen blazni ;-) vid Marty :lol:
:twisted: :twisted: tuhle urazku mi zaplatis :twisted: :twisted:
:D :D :D :D :D
bo ji nema vetsi pocet lidi je primo ovlivnen jeji cenou si myslim ja..... :D :D
prece jen 449 000 je dost.... :roll:
Jestli to nebude spíš tím, že není zase tak moc praktická :D Kdo chtěl v té době cestovat, koupil ZZRko, kdo chtěl lítat koupil devítku... 12ka byla drahá a kromě nejvyšší rychlosti (kterou člověk využije tak na letišti na sprintech) nenabízí nic navíc.. Kromě toho cena nákupu na přelomu tisíciletí není v dnešní době až zase tak důležitá, dnes ji koupíš za 150 a je jich dost, přestov té cenové relaci lidi dávají přednost mrštnějším strojům, nebo naopak cesťákům - 12ka je tak trochu ani ryba ani rak - hezká, silná, ale v dnešní době už trošku morálně zastaralá..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte led 22, 2008 20:37:11

Munga píše:Mé hranaté světlo se spodní částí kapličky zůstalo kdesi našrot ,tak tam mám dvojité kulaté světlo a vypadá to solidně. Je ale pravda že když jedu dál a rychle tak nasazuji štítek,pač bez něj jezdit přez 200 je fakt nanic. Ani bych nevěřil že tak malé sklo pomůže.Každopádně Rex je fešák i bez něj :)
Jeden čas jsem taky jezdil bez plexi, ale vždycky když jsem chtěl polknout, tak jsem musel ubrat plyn :) Přidej nějakou fotku rexíka. S tou kaplou máte pravdu klucí, myslím že po sezóně se po nějaké poohlídnu. Ale když já si na to kulatý chromový světlo zvykl :oops:
Buell xb12r
CKC#160

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte led 22, 2008 20:39:30

DoktorZRX píše:
Munga píše:Mé hranaté světlo se spodní částí kapličky zůstalo kdesi našrot ,tak tam mám dvojité kulaté světlo a vypadá to solidně. Je ale pravda že když jedu dál a rychle tak nasazuji štítek,pač bez něj jezdit přez 200 je fakt nanic. Ani bych nevěřil že tak malé sklo pomůže.Každopádně Rex je fešák i bez něj :)
Jeden čas jsem taky jezdil bez plexi, ale vždycky když jsem chtěl polknout, tak jsem musel ubrat plyn :) Přidej nějakou fotku rexíka. S tou kaplou máte pravdu klucí, myslím že po sezóně se po nějaké poohlídnu. Ale když já si na to kulatý chromový světlo zvykl :oops:
Doktore vydrž, mě se osobně naháče s klasickým kulatým světlem líbí. Eddie s kapličkou je hezký retro styl, ale to kulatý světlo je zkrátka klasika.
Naposledy upravil(a) Zdrahy dne úte led 22, 2008 20:41:54, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte led 22, 2008 20:40:23

ZdrahyZX9R píše:... 12ka je tak trochu ani ryba ani rak - hezká, silná, ale v dnešní době už trošku morálně zastaralá..
Po tomhle se Márty v pokecu ZRX už asi neukáže :)
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte led 22, 2008 20:42:07

ZdrahyZX9R píše:
Doktore vydrž, mě se osobně naháče s klasickým kulatým světlem líbí. Eddie s kapličkou je hezký retro styl, ale to kulatý světlo je skrátka klasika.
Jééé, dík :)
Buell xb12r
CKC#160

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » úte led 22, 2008 21:18:45

DoktorZRX píše:
ZdrahyZX9R píše:... 12ka je tak trochu ani ryba ani rak - hezká, silná, ale v dnešní době už trošku morálně zastaralá..
No tak založíme pokec o ZX 12 ninjá.
ZRX 1200 R

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

hm...

Příspěvek od 666S999 » úte led 22, 2008 22:02:23

Pavel Kys píše:
DoktorZRX píše:
No tak založíme pokec o ZX 12 ninjá.
ZRXOC registrovaných: Members: 2,219 = dva tisíce devatenáct Rexařů...spokojených s volbou svého mazlíka!!!
a někdo se stejným objemem ve zmrzlině si nás tady dobírá...není to lochec?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte led 22, 2008 22:31:06

Hele klucí,už toho chudáka Martyho nechte!!

Vždyť on ji má jistě rád a bude mu to líto!!

Určitě už nebude zbytečně provokovat!! :wink:

Nebo ne??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Kozel ZX10
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Kozel ZX10 » stř led 23, 2008 08:42:27

DoktorZRX píše:Márty tomu ale opravdu nerozumí. Až bude ještě o trochu starší, tak určitě změní názor :)
Tak něco speciálně pro nás klucí :wink: :arrow: A Márty, bez komentáře :)

Obrázek
Kurňa tož to je krasavec,totok bych aj možná vyměnil za ZX-10R :!: :?:
Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » stř led 23, 2008 11:52:10

Mně se teda líbí Edík i 12tka,je taková nabouchaná ,prostě svalovec,a vůbec mně se líběj fšecky Kawy.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř led 23, 2008 15:52:49

ZdrahyZX9R píše:
MARTY píše:
KankX píše: protoze ZX12 si kupuji jen blazni ;-) vid Marty :lol:
:twisted: :twisted: tuhle urazku mi zaplatis :twisted: :twisted:
:D :D :D :D :D
bo ji nema vetsi pocet lidi je primo ovlivnen jeji cenou si myslim ja..... :D :D
prece jen 449 000 je dost.... :roll:
Jestli to nebude spíš tím, že není zase tak moc praktická :D Kdo chtěl v té době cestovat, koupil ZZRko, kdo chtěl lítat koupil devítku... 12ka byla drahá a kromě nejvyšší rychlosti (kterou člověk využije tak na letišti na sprintech) nenabízí nic navíc.. Kromě toho cena nákupu na přelomu tisíciletí není v dnešní době až zase tak důležitá, dnes ji koupíš za 150 a je jich dost, přestov té cenové relaci lidi dávají přednost mrštnějším strojům, nebo naopak cesťákům - 12ka je tak trochu ani ryba ani rak - hezká, silná, ale v dnešní době už trošku morálně zastaralá..
to ti nedaruji kamo...pamatuj si ze zx 12 nik,dy nezestarne...nikdy....
uz se vam tady do toho fora nebudu plest.
ikdyby vsichni napsali ze zx je kram...me to neva...je to moje laska a mam ji rad ikdyz jsem si na ni nohy odrovnal...
:twisted: :twisted:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř led 23, 2008 17:11:01

Já Marty nenapsal že je to krám :D
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř led 23, 2008 17:56:53

změňme list. Tady jsme našel celkem pěkné fotky.
http://www.flickr.com/photos/tags/zrx/ Bohužel jsem nedošel na to jak je stáhnout a proto ani jak dát někam jinam a vyvěsit na foru. Mě se celkem hodně líbí ten ornažový REX a taky to přední světlo s tím rozplizlým okolím je jako dělané na plochu PC.
Naposledy upravil(a) MMKS dne stř led 23, 2008 18:58:29, celkem upraveno 1 x.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř led 23, 2008 18:43:29

ZdrahyZX9R píše:Já Marty nenapsal že je to krám :D
zdrahy vse beru ok :D :D :D
me se rexici libi..nic proti
dnes jela ma zx k panu doktorovi a tesim jak se malo zmeni...
apropo z toho co jsem videl se opravdu me nejvice libi rex Markuv a Kanxuv..opravdu na prvni pohled.... :wink:
vzdy je to o srdci...kazdemu neco padne do oka a to se nemeni...srdce zatepe pro krasu a v mem pripade hodnotic vase krasne stroje je to ...viz vyse :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Munga
Easy rider
Easy rider

Světla

Příspěvek od Munga » stř led 23, 2008 20:27:45

DoktorZRX píše:

Mám tam dvoj. nehomolog. světlo které v noci svítí uplně na nic a ted řeším dilema : Dvojitý světlomet s čirou optikou a homologací není problém koupit ,ale bojím se že vzhledem k malému průměru parabol to také nebude se svítivostí ono. V originále má Rex jednu Hal žárovku - já tam mam 2 * H4 a zřejmě na ně nestačí proud pač při nižších a středních otáčkách ztrácejí svítivost alá Jawa 350. Předpokládám že kdybych tam dal jeden velkej kulatej světlomet na jeden halogen tak bude svítit perfektně ,ale já mam raději dvě oči,také by tam s jedním šla dát těžko kaplička. Jak vám sedí Rex s kulatým?
Obrázek

Zamčeno