ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ahoj Kolegové
Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní

- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Ahoj Kolegové
Ahoj, tak vítej mezi rexaře. Tady jseš na správný adreseMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vítej, pane! Čím víc Rexů, tím víc královstvíMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
vitej kamarade.a to jsme tady taky my co mame jeste lepsi stroj jako je rexMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Taky Tě vítám a Marty se samozřejmě jen přeřek!!MARTY píše:vitej kamarade.a to jsme tady taky my co mame jeste lepsi stroj jako je rexMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
MARTY píše:vitej kamarade.a to jsme tady taky my co mame jeste lepsi stroj jako je rexMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslíš??? http://www.xx.me.cz/Clanky/clanek11.htm . Jasný jen test, možná špatná náhoda, ale taky hoodně blbá vizitka. Pro mě tak trošku pád modly. (říkal jsem si až budu velký a starý nebudu mít síly bojovat s větrem.....)
Jo sorry neotvírá to rovnou, ale tu ZX12 tam najdeš
ZX-12R naked
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, to je ten známej případ prvních ročníků výroby... čert ví, jestli je ten motor v háji u všech motorek, nebo to fakt byly vyjímky. Ale od r. 2002 by to už prý mělo být v pořádku.MMKS píše:MARTY píše:vitej kamarade.a to jsme tady taky my co mame jeste lepsi stroj jako je rexMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslíš??? http://www.xx.me.cz/Clanky/clanek11.htm . Jasný jen test, možná špatná náhoda, ale taky hoodně blbá vizitka. Pro mě tak trošku pád modly. (říkal jsem si až budu velký a starý nebudu mít síly bojovat s větrem.....)
Jo sorry neotvírá to rovnou, ale tu ZX12 tam najdeš
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...taky jsem hledal Rexare a tady jsem je nakonec naselMunga píše:Nazdárek pánové,vzhledem k tomu že za sezonu potkám na silnici tak 2 max 3 ZRX tak pročítat info od tolika Rexařu najednou je paráda. Já mám ZRX 1100 rv 99,mám ji cca 5let-kupoval jsem ji bouranou(rám atd) Po opravě a lehkém poladění už jen spokojeně jezdím. Před ZRX jsem měl pár silnic i endur ale tahle mašina je fakt paráda na pohodovou jízdu i pořádnou brutálku.Jediné negativum je že není moc rozšířená tudíž horší shánění info což se ted doufám změní![]()
![]()

Jo a Martyho si nevsimej, on tem motorkam zas tak moc nerozumi

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira