Co takhle dostaveníčko na "větrný test"...160 vsedě (žádné krčení!!!) to je jízda napohodumisak39 píše:koukám, kvartýr máš projetej, kam to bude příště?![]()
![]()

paní kdyby věděla, tak by mi dala přes držkumilda píše:Fakt luxus obýváček...něco mi říká,že paní neví.....![]()
My v neděli prchali před deštěm ze Stříbra do Plzně po dálnici.Shodou okolností jsem se taky nechtěl krčit za svojí luxusní S kapotáží.Asi po 5minutách ve 245 jsem měl krk zmoženej jak kráva,abych udržel hlavu drobet důstojně...To je potom 180ka pohodová cestovka.....
Tak to jsem si myslel že eSko je pohodlnější, že při těch 245 můžeš sedět na paní starostovou a pohoda, tak to je nefunkční a ještě škaredýmilda píše:Fakt luxus obýváček...něco mi říká,že paní neví.....![]()
My v neděli prchali před deštěm ze Stříbra do Plzně po dálnici.Shodou okolností jsem se taky nechtěl krčit za svojí luxusní S kapotáží.Asi po 5minutách ve 245 jsem měl krk zmoženej jak kráva,abych udržel hlavu drobet důstojně...To je potom 180ka pohodová cestovka.....
MajaZRX píše:Pristi tyden ma byt v Rakousku sraz ZRX. Nekdo tady na to daval pred časem odkaz ale ja ho nemuzu najit. nevíte o tom neco?Asi bych jel.
Žádný odpovědi,když je někdo zaujatej....ZRX 1984 píše:Tak to jsem si myslel že eSko je pohodlnější, že při těch 245 můžeš sedět na paní starostovou a pohoda, tak to je nefunkční a ještě škaredýmilda píše:Fakt luxus obýváček...něco mi říká,že paní neví.....![]()
Hele teď ty odpovědi....