že je kvůli 5cm (co jsou širší) neurazím v průjezdu kolonou plechovkářů...zdaj se být lepší (na výhled) a jsou i lehčí...DoktorZRX píše:Chozé, v těch zrcátkách bude konečně pořádně vidět. Pěkný
tak já ti půjčím mého rexe, rozdíl od originálu je opravdu poznat, ale až u trochu ostřejší jízdyPavel Kys píše:USD vidle rexovi sluší, mají nižší hmotnost neodpružené hmoty. Neřekl bych ale, že původní vidle nestíhají. Je možné, že USD vidle ze ZX 10 jsou o něco kratší než originál a tím se změní úhel vidlice. Je tedy možná změna v řízení motorky. Neměl jsem možnost takto upraveného rexe vyzkoušet, celkem by mě zajímalo, jestli je opravdu takový rozdíl mezi pův. vidlicí a USD.
Zajímalo by mě z čeho je ten motor, jestli je to staré Zetko?? Jinak Showbike jako kráva - na cestu rovněSamčus píše:Jestli na vás někoho zapoměl Ježišek. Tak mu zbyl ....
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
tak se můžete přihlásit.
Kuba ZRX píše:tak já ti půjčím mého rexe, rozdíl od originálu je opravdu poznat, ale až u trochu ostřejší jízdyPavel Kys píše:USD vidle rexovi sluší, mají nižší hmotnost neodpružené hmoty. Neřekl bych ale, že původní vidle nestíhají. Je možné, že USD vidle ze ZX 10 jsou o něco kratší než originál a tím se změní úhel vidlice. Je tedy možná změna v řízení motorky. Neměl jsem možnost takto upraveného rexe vyzkoušet, celkem by mě zajímalo, jestli je opravdu takový rozdíl mezi pův. vidlicí a USD.