Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
jednoho krásného dne si to paní šine s kočárkem po chodníčku u silnice, najednou projede pár členů kawa clubu, malej nakoukne z kočárku, začne mávat.....a v duchu si říkal, až budu velkej, koupím si kawu a stanu se členem kawa clubu, motorka musí počkat, ale to číro chcu hnedka.....blééé, blééé, blééé, máááma.

a má ho

a má ho
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
well
pobavili jste mě! přečet jsem vás na jeden zátah... akorád o čokoládě jste toho moc nenaplkali...
, těším se na Skalku, ale s promilema budu opatrný, já jsem neměl závadné chování ani nepamatuju
, ale nalhat historek dovedu, za ty moje léta jsem toho nasbíral (léta-bohužel, historky-ďábludík). Tak jedna kombinovaná: sex je nejlepší s kokainem a s mulatkou...a zazvonil zvonec, a bez nákazy byl KONEC! (už si teď užívám jen s mým Koťátkem), a čokoládu mám nejradši jen černou a hořkou.
Počasí je za pytel zmrzlejch hoven, do jara nedohledno, já si snad v listopadu už nezajezdim....Tady ve Švédsku jsou tak+4-8 st a motorky ještě jezdí...jo Vikingové....chlastaj rychlejš neš Ninjové.
Na Skalku jedu s Péťou z letiště autem(snad)!!!
Kdo je pro spáchání přestupků proti dobrým mravům v Brně kolem vánoc!?!? budu zas doma...
mohli bychom to nazvat Pomikulášská dočesná besídka...domů se budem plazit sněhem jak zelený partyzáni
Dnes HOWGH, přeju Vám počasí na moto, zelené tváře!

Počasí je za pytel zmrzlejch hoven, do jara nedohledno, já si snad v listopadu už nezajezdim....Tady ve Švédsku jsou tak+4-8 st a motorky ještě jezdí...jo Vikingové....chlastaj rychlejš neš Ninjové.
Na Skalku jedu s Péťou z letiště autem(snad)!!!
Kdo je pro spáchání přestupků proti dobrým mravům v Brně kolem vánoc!?!? budu zas doma...
mohli bychom to nazvat Pomikulášská dočesná besídka...domů se budem plazit sněhem jak zelený partyzáni

Dnes HOWGH, přeju Vám počasí na moto, zelené tváře!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdráhy a Káčo, a všici ze štatlu!
na to kdo je odkud hrajou jen zamindrákisti, my jsme všichni GOGO KAWA, tak se pobavíme nááááležitě pěkně a spolu.... DOUFÁM!!!! ať se připojí znalci Brna...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:

A vůbec, pánové, topíte se v obrovských problémech, takhle se otírat o dobrosrdečné, milé, komunikativní, vstřícné a přátelské brnáky. Ale to nevadí, i tak se těším na tah. Asi Vám to odpustím a přidám se.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367