Pod nátlakem jsem dobrovolně zavázal a zajistilmarek píše:Neřeš trenky, řeš ubytování. Pod nátlakem ses dobrovolně zavázal že to zajistíš. Už to máš? Nerad bych spal v parku.
09/09/2006 výlet někam směr Ostrava + svatební doprovod
to: Doktor
Hombre, to je trochu pozdě. Vzhledem k tomu že Gigantus a spol. budou čekat v 10 v Ostravě, tak se musíme srazit u Prostějova tak v 8.30. a ne 9.30. To by jsme pak museli kapánek spěchat. Asi tak 330 km/hod. A taky upřesni kde v Prostějově?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
to čoud: díky čoude, triko už mám na sobě
a nášivky a samolepky taky potěšily
pošli mi (nejlépe smskou na 605 746 461) kam mam poukazat penize!
od pondělka budu mimo civilizaci - tudíž bez netu a na velice slabém signálu

pošli mi (nejlépe smskou na 605 746 461) kam mam poukazat penize!
od pondělka budu mimo civilizaci - tudíž bez netu a na velice slabém signálu

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
no to prave asi ne
budeme se vracet ze svatebni cesty o tomto vikendu. jeste jsem uvazoval, ze kdybychom se vraceli v sobotu, tak ze tam dorazime (rovnou autem). ale to je tak 40 % pravdepodobnost.
na tu hajenku jsem chtel moc jet
pro jistotu posli cislo uctu, nechci at ti v tom visi prachy

budeme se vracet ze svatebni cesty o tomto vikendu. jeste jsem uvazoval, ze kdybychom se vraceli v sobotu, tak ze tam dorazime (rovnou autem). ale to je tak 40 % pravdepodobnost.
na tu hajenku jsem chtel moc jet

pro jistotu posli cislo uctu, nechci at ti v tom visi prachy
Zephyr 550
Zephyr 550
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Hele chlapi pokud nebudete v 10 tak to napiste. At tam nestojime jako trotlici. Ale pokud chcem nazdobit masiny a trochu se pripravit-obcerstvit apod, myslim ze je to optimalni cas. Vcera jsem vypral svoje kordurove kalhoty at jsem na svatbe pekne cistej a hodil je ven. K ranu zacalo chcat a jsou total premocene. Tak doufam ze do zitrka uschnou-jinak je budu vecer fenovat
. TO pocasi me sere. Jedete pokud bude i hoooodne lit?

MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
to gigantus: myslim, ze kdyz vyrazite od cinestru cca v 11 tak to staci. u me jste za minutu.
ja jen, aby kdz nekdo dorazi treba v 10:30, tak at nepanikari, ze to nestihne a tak
a jeste jedna informace. rekl jsem o kawa doprovodu jeste 3 mym kamaradum. aprilia + 2 suzuki. tak je vemte pekne mezi sebe i kdyz nemaji kawy
ja jen, aby kdz nekdo dorazi treba v 10:30, tak at nepanikari, ze to nestihne a tak
a jeste jedna informace. rekl jsem o kawa doprovodu jeste 3 mym kamaradum. aprilia + 2 suzuki. tak je vemte pekne mezi sebe i kdyz nemaji kawy

Zephyr 550
Zephyr 550
Ja myslím že to stihnem, + - na 10, pokud ne, poslu SMS, číslo mám. Předpověd je docela dobrá, zítra max občasné přeháňky, takže jsem optimista.Gigantus píše:Hele chlapi pokud nebudete v 10 tak to napiste. At tam nestojime jako trotlici. Ale pokud chcem nazdobit masiny a trochu se pripravit-obcerstvit apod, myslim ze je to optimalni cas. Vcera jsem vypral svoje kordurove kalhoty at jsem na svatbe pekne cistej a hodil je ven. K ranu zacalo chcat a jsou total premocene. Tak doufam ze do zitrka uschnou-jinak je budu vecer fenovat. TO pocasi me sere. Jedete pokud bude i hoooodne lit?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
chlapi + batuzci, diky vsem za ucast a zvlast kubovi, ktery to cele zmastil
bylo to skvele. i ortodoxni plechovkari pochopili silu emoci motorek a naseho klubu. moc diky i za darek. proste nevim, jak me pocity jednoduse hodit na toto forum. byl to fakt neopakovatelny zazitek. jsem z toho uplne v tranzu jeste ted (srovnatelne se svatebni noci
)
az budu mit fotky a video, urcite dam vedet.
pristi tyden razime na svatebni cestu, proto asi nedojedem na hajenku. ale to uz jsem psal. uzijte si to tam. a nezapomente se zamyslet na tema: zimni setkani ckc
mejte se fajn.
rudormi

bylo to skvele. i ortodoxni plechovkari pochopili silu emoci motorek a naseho klubu. moc diky i za darek. proste nevim, jak me pocity jednoduse hodit na toto forum. byl to fakt neopakovatelny zazitek. jsem z toho uplne v tranzu jeste ted (srovnatelne se svatebni noci

az budu mit fotky a video, urcite dam vedet.
pristi tyden razime na svatebni cestu, proto asi nedojedem na hajenku. ale to uz jsem psal. uzijte si to tam. a nezapomente se zamyslet na tema: zimni setkani ckc

mejte se fajn.
rudormi
Zephyr 550
Zephyr 550