princeznu Ladu? ...a krale Miroslava si tam nepotkal?Elvis. píše:Jj, Ladu jsem potkal na volnejch v moste a rikal me o novem prirustku. Taky gratuluju. Do zimy ji zajedte at je na jaro pekne nachystana a muze litat jak drak![]()
250R
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jj, je doma, prvních 50km (z prodejny) jsem zajížděla já - vopruz, Petra čeká na notyKankX píše:...tak uz mate tu novou krasku doma? Jani a ne ze ji budes Petre brat, krasku zelenou, ikdyz vlastne ty mas ted taky novou zelenouTak at vam ta znackova jezdi lip jak ta neznackova doposud
no a ta neznačková je pořád doma
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
a co takhle sem smahnout fotečku, jak to holkám sluší???Jana Kawa píše:tak už taky zajíždíme, je to pěkná nuda do těch 4000 tisíc![]()
asi jsme potkali v HK u Havrdy naši novou členku Verču, docvaklo mně to až po odjezdu,
když tatík ( nebo přítel?) říkal, že jste z Dobrušky.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak ja bych mohl dat tu jednu...misak39 píše:a co takhle sem smahnout fotečku, jak to holkám sluší???Jana Kawa píše:tak už taky zajíždíme, je to pěkná nuda do těch 4000 tisíc![]()
asi jsme potkali v HK u Havrdy naši novou členku Verču, docvaklo mně to až po odjezdu,

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Frki
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
tak už je něco napsáno i o verzi 2009 téhle hračky.
Změny prakticky "téměř" žádné.
Až teda na barvičky.
http://www.kawasaki.com/Products/detail ... nt=details
Černá, modrá, červená...a ZELENÁ s potiskem má být limitovaná edice jestli to dobře chápu (WTF?)
Tak že by zelená 250ka byla nakonec rarita?
Změny prakticky "téměř" žádné.
Až teda na barvičky.
http://www.kawasaki.com/Products/detail ... nt=details
Černá, modrá, červená...a ZELENÁ s potiskem má být limitovaná edice jestli to dobře chápu (WTF?)
Tak že by zelená 250ka byla nakonec rarita?
Ninja ZX-6R '09
vyborne...krasna masina doma,jeste hezci holka na ni...co vic si prat ??? mnoho stastnych kilometru bez zavahani....Jana Kawa píše:tak už taky zajíždíme, je to pěkná nuda do těch 4000 tisíc![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Chvili tu nejsem a nestihamJana Kawa píše:jj, je doma, prvních 50km (z prodejny) jsem zajížděla já - vopruz, Petra čeká na notyKankX píše:...tak uz mate tu novou krasku doma? Jani a ne ze ji budes Petre brat, krasku zelenou, ikdyz vlastne ty mas ted taky novou zelenouTak at vam ta znackova jezdi lip jak ta neznackova doposud
no a ta neznačková je pořád doma, nějak to nikdo nechce,
tak kdyby jste o někom věděli, tak hopkolo je stále k mání
Gratuluji a drzim palec, aby sla sekacka brzy k novemu majiteli....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!