zdrahy...........copa se stalo?.........brzké uzdravení ti přeju..............ZdrahyZX9R píše:Takže lidé s politováním musím oznámit, že po včerejším masakru v Mostě na CEC závodech se do Olešnice nejspíš nedostanu. Nejsem mobilní, bo noha je v řiti a musím dokoupit helmu bo ta moje původní je na mraky..
Sraz "Po stopách yettiho" - 10.-12.8. Olešnice, Or
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
tak už jsem to četl jinde...........zatr smůlafanuš píše:zdrahy...........copa se stalo?.........brzké uzdravení ti přeju..............ZdrahyZX9R píše:Takže lidé s politováním musím oznámit, že po včerejším masakru v Mostě na CEC závodech se do Olešnice nejspíš nedostanu. Nejsem mobilní, bo noha je v řiti a musím dokoupit helmu bo ta moje původní je na mraky..

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, nějak jsme zapomněli přiobjednat dobrý počasí...tahle předpověď se mi vůbec nelíbí...nechtěl bych to odjezdit v pláštěnce a gumákách...snad jim to tentokrát nevyjde tak přesně a počásko se umoudří!

Btw, ještě mi nepřišel žádnej e-mail o registraci na tento sraz, tak doufám, že se mnou počítáte (i s ledvinkou), jak jsem avizoval dřív...

Btw, ještě mi nepřišel žádnej e-mail o registraci na tento sraz, tak doufám, že se mnou počítáte (i s ledvinkou), jak jsem avizoval dřív...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No já sem napíšu až ve čvrtek odpoledne.Až budu vědět zda si vezmu na pátek dovolenou.Pokud ano tak budu ve 12:00 vyjíždět od benzinky ze Slavkova.Pokud budu muset být ale v pátek v práci,tak bych mohl snad být v těch 17 hodin taky v těch Svitavách Doktore.DoktorZRX píše:Kolem 17.00 budeme s Otajsem na pumpě OMV ve Svitavách. Je to na začátku Svitav po levé straně ze směru od Brna

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak fajnLech píše:No já sem napíšu až ve čvrtek odpoledne.Až budu vědět zda si vezmu na pátek dovolenou.Pokud ano tak budu ve 12:00 vyjíždět od benzinky ze Slavkova.Pokud budu muset být ale v pátek v práci,tak bych mohl snad být v těch 17 hodin taky v těch Svitavách Doktore.DoktorZRX píše:Kolem 17.00 budeme s Otajsem na pumpě OMV ve Svitavách. Je to na začátku Svitav po levé straně ze směru od Brna

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak se přidáme

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Měl jsem v plánu jet s Čoudem už nějak během odpoledne,ale dnes mi v práci zrušil šéf páteční dovolenou,takže to určo nestíhám... půjdu teprv tak kolem třetí z práce... pokud pojedeš přes Poděbrady,můžem se tam okolo té půl šesté třeba na náměstí srazit... Nebo kdekoliv jinde..záleží jakou cestou z Mělníka pojedešCzert ZRX píše:Dobře tak když se tu domlouváte kdo skym jak pojede tak pojede někdo v Pátek přes Poděbrady kolem půl šesté?
Jelikož asi pojedu bez Martiny,tak abych nejel sam!

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pojedu z Teplic a asi to vezmu po dalnici kolem Podebrad, snad bych se mohl take pripojit mezi patou a sestou... tedy jestli me vezmeteMiMo píše:Měl jsem v plánu jet s Čoudem už nějak během odpoledne,ale dnes mi v práci zrušil šéf páteční dovolenou,takže to určo nestíhám... půjdu teprv tak kolem třetí z práce... pokud pojedeš přes Poděbrady,můžem se tam okolo té půl šesté třeba na náměstí srazit... Nebo kdekoliv jinde..záleží jakou cestou z Mělníka pojedešCzert ZRX píše:Dobře tak když se tu domlouváte kdo skym jak pojede tak pojede někdo v Pátek přes Poděbrady kolem půl šesté?
Jelikož asi pojedu bez Martiny,tak abych nejel sam!

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira