CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak znova, pro Sekyho, ubytko je jak píše Ladis. Do Mederu si psal komu?
pani má doma jěště nějaké pokoje
jinak nevím, co pořád plašíš s rychlostí, už někoikrát jsem psala, že jedou naši mladí, Milan z toho vymáčkne 110 a to nesmí foukat a Jirkova 125 to asi taky moc nepotrhá
pani má doma jěště nějaké pokoje
jinak nevím, co pořád plašíš s rychlostí, už někoikrát jsem psala, že jedou naši mladí, Milan z toho vymáčkne 110 a to nesmí foukat a Jirkova 125 to asi taky moc nepotrhá
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
jani já to budu vědět až podle toho, jestli se mi podaří změnit práci, nebo nepodaří atd. Buď v klidu a v pohodě, jen se poomrknu o penzionech ve vašem sousedství, nebo se k vám přidám se stanem, je tolik faktorů, možná ani nikam nepojedu je teď to vidím na rozhodnutí v pátek a v sobotu odjezd
fakt to je letos úplně úplně naprd...

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
nikdo neni myslim ve vateZRX 1984 píše:jani já to budu vědět až podle toho, jestli se mi podaří změnit práci, nebo nepodaří atd. Buď v klidu a v pohodě, jen se poomrknu o penzionech ve vašem sousedství, nebo se k vám přidám se stanem, je tolik faktorů, možná ani nikam nepojedu je teď to vidím na rozhodnutí v pátek a v sobotu odjezdfakt to je letos úplně úplně naprd...

kdyz panbu neda urcite je pojedem s pilou na zadech aspon navstivit

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
hele, mladej, zůstaň v klidu, prostě až přijedeš, tak tam budeš a někam si prostě lehneš a bude to, na sousedy se vykašli a při nejhorším si tam vyšvihneš stan, noZRX 1984 píše:jani já to budu vědět až podle toho, jestli se mi podaří změnit práci, nebo nepodaří atd. Buď v klidu a v pohodě, jen se poomrknu o penzionech ve vašem sousedství, nebo se k vám přidám se stanem, je tolik faktorů, možná ani nikam nepojedu je teď to vidím na rozhodnutí v pátek a v sobotu odjezdfakt to je letos úplně úplně naprd...

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
MICHALIS TSIOLAS píše:hele, mladej, zůstaň v klidu, prostě až přijedeš, tak tam budeš a někam si prostě lehneš a bude to, na sousedy se vykašli a při nejhorším si tam vyšvihneš stan, noZRX 1984 píše:jani já to budu vědět až podle toho, jestli se mi podaří změnit práci, nebo nepodaří atd. Buď v klidu a v pohodě, jen se poomrknu o penzionech ve vašem sousedství, nebo se k vám přidám se stanem, je tolik faktorů, možná ani nikam nepojedu je teď to vidím na rozhodnutí v pátek a v sobotu odjezdfakt to je letos úplně úplně naprd...

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,jako ja,,,MICHALIS TSIOLAS píše:hele, mladej, zůstaň v klidu, prostě až přijedeš, tak tam budeš a někam si prostě lehneš a bude to, na sousedy se vykašli a při nejhorším si tam vyšvihneš stan, noZRX 1984 píše:jani já to budu vědět až podle toho, jestli se mi podaří změnit práci, nebo nepodaří atd. Buď v klidu a v pohodě, jen se poomrknu o penzionech ve vašem sousedství, nebo se k vám přidám se stanem, je tolik faktorů, možná ani nikam nepojedu je teď to vidím na rozhodnutí v pátek a v sobotu odjezdfakt to je letos úplně úplně naprd...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dvě místa jsou na jedničce, ale je to se třema chlapama, jestli by to Simče nevadilo.
Jinak majitelka bydlí asi 400m od penzionu a doma má pokoje k pronájmu, bude tam bydlet i Gina, aby měla větší klid.
Tak to proberte, kdyžtak tam brnknu, jestli mají volno doma.
Jinak majitelka bydlí asi 400m od penzionu a doma má pokoje k pronájmu, bude tam bydlet i Gina, aby měla větší klid.
Tak to proberte, kdyžtak tam brnknu, jestli mají volno doma.
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider