Aš-Jablunkov

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon úno 02, 2009 16:26:55

Zdrahy píše:...popravdě řečeno nemíním jít proti pravidlům...
Čím nebo proč by jsi měl...? :dontknow:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon úno 02, 2009 16:35:13

Jak bych to řekl - na popud jednoho našeho kamaráda jsem z tady z příspěvků odstranil datum konání této akce - která je pořadateli pojata jako Tajný závod a informace o jejím konání jsou k dispozici pouze zaregistrovaným jezdcům. Ani tady na foru by jsme neměli probírat co kdy a kde :wink: jsou to prostě pravidla daná pořadatelem a já bych je rád respektoval.
Není to akce Kawa klubu a kdo chtěl, měl dost času na registraci i na zaplacení startovného. Zrovna tak když se mě ptají moji motorkářští kolegové z práce, odkazuju je na ofiko stránky akce a nechávám to na nich.
No a zkrátka už bych to tady zbytečně neventiloval :) kdo chtěl jet - je zaregistrovaný a má zaplaceno. Kdo by se chtěl přidat teď, má holt smůlu a musí si počkat na další ročník :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » pon úno 02, 2009 17:18:26

neeee chalani, Marek pojede taky, sice nebude registrovaný, ale pojede taky
tak prosím počítejte s ubytkem pro dva prohodné kluky Marka a Kubu
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon úno 02, 2009 17:23:16

Kubo, bez karty ho tam ani do jednoho kempu nepustí a popravdě řečeno tohle není CKC akce. Pokud bych tam někoho doopravdy rád viděl, tak je to Marek, ale jak jsem řekl - proti pravidlům akce nepůjdu. Marek se ještě může zaregistrovat, tak jak mohl uplynulé 3 měsíce :)
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon úno 02, 2009 17:33:05

Zdrahy píše:Jak bych to řekl - na popud jednoho našeho kamaráda jsem z tady z příspěvků odstranil datum konání této akce - která je pořadateli pojata jako Tajný závod a informace o jejím konání jsou k dispozici pouze zaregistrovaným jezdcům. Ani tady na foru by jsme neměli probírat co kdy a kde :wink: jsou to prostě pravidla daná pořadatelem a já bych je rád respektoval.
Není to akce Kawa klubu a kdo chtěl, měl dost času na registraci i na zaplacení startovného. Zrovna tak když se mě ptají moji motorkářští kolegové z práce, odkazuju je na ofiko stránky akce a nechávám to na nich.
No a zkrátka už bych to tady zbytečně neventiloval :) kdo chtěl jet - je zaregistrovaný a má zaplaceno. Kdo by se chtěl přidat teď, má holt smůlu a musí si počkat na další ročník :)
Naprosto souhlasím a vzhledem k mé odpovědi organizátorům (viz. e-mail - str. 11) díky za editaci příspěvků! ;)
Na pravidla, systém i moje stanovisko jsem už apeloval a popsal na str. 11 ("Důležité info") tohoto tématu, takže prosím znovu všechny o dodržování...díky! ;)

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon úno 02, 2009 18:13:28

Kuba ZRX píše:neeee chalani, Marek pojede taky, sice nebude registrovaný, ale pojede taky
tak prosím počítejte s ubytkem pro dva prohodné kluky Marka a Kubu
Kubo to je vpohode... ja jedu taky, jen mimo zavod a ubytko nepotrebuju, muzete prespat u me rano se pripojime k registrovanym na ceste ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Venca
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Venca » pon úno 02, 2009 23:26:57

No jet jsem sice chtěl hodně, ale v tom termínu má mladá promoce. Takže to letos nevyjde a musím si počkat na další ročník.
ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte úno 03, 2009 10:32:41

No jo, ale budeme mít ID karty, bez kterých do kempu nikoho nepustí, takže jak to hodláte udělat? Jet 1200 km tam a zpátky, a pak na ostatní koukat přes plot? :shock: Pořád je možno se registrovat, což mi připadá jako jednoduché a košer řešení.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » úte úno 03, 2009 10:38:37

Venca píše:No jet jsem sice chtěl hodně, ale v tom termínu má mladá promoce. Takže to letos nevyjde a musím si počkat na další ročník.
Škoda... :?
Mišáku, smaž prosím náhradníka. ;)

Pro ty, kdo se ještě chtějí registrovat - zdá se, že volná místa nevydrží už ani do pátku :!: :!: :!:

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » úte úno 03, 2009 15:53:57

misak39 píše:No jo, ale budeme mít ID karty, bez kterých do kempu nikoho nepustí, takže jak to hodláte udělat? Jet 1200 km tam a zpátky, a pak na ostatní koukat přes plot? :shock: Pořád je možno se registrovat, což mi připadá jako jednoduché a košer řešení.
Myslíš,že kvůli 200 lidem zavřou celej kemp,no nevim hošku.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte úno 03, 2009 15:55:49

mám obavu že jo
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » úte úno 03, 2009 16:01:01

kafkalibor píše:
misak39 píše:No jo, ale budeme mít ID karty, bez kterých do kempu nikoho nepustí, takže jak to hodláte udělat? Jet 1200 km tam a zpátky, a pak na ostatní koukat přes plot? :shock: Pořád je možno se registrovat, což mi připadá jako jednoduché a košer řešení.
Myslíš,že kvůli 200 lidem zavřou celej kemp,no nevim hošku.
Startovní ne, bo tam v podstatě o nic nejde, ale cílovej určitě, dokonce kvůli 150 lidem! ;)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte úno 03, 2009 17:10:55

Mají ten kemp pronajatý a vstup bude jen na kartu :wink: Idea je tajný závod a organizátoři si dali celkem rozumný limit počtu startujících. Ti co zaplatili startovné mají zajištěný pobyt se stanem a nějaký ten gáblík, kartu jezdce, nějaké triko a vítězové poháry :lol:
Mě by mrzelo, kdyby jsme dojeli do Jablunkova a registrovaní by byli v kempu s účastníky a za plotem pár dalších :( no a vzdát se zase té skupiny ostatních účastníků a být s lidma s klubu, tak to můžeme udělat rovnou vlastní akci :wink: proč se sakra nezaregistrujete pokud chcete jet! Teoreticky by to mělo ještě jít,ale pravděpodobnost že se do startovní listiny člověk zapíše je každý den menší a menší. Nevěřím že by to bylo kvůli těm pár korunám za startovné :wink:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte úno 03, 2009 17:13:16

Zdrahy píše:Mají ten kemp pronajatý a vstup bude jen na kartu :wink: Idea je tajný závod a organizátoři si dali celkem rozumný limit počtu startujících. Ti co zaplatili startovné mají zajištěný pobyt se stanem a nějaký ten gáblík, kartu jezdce, nějaké triko a vítězové poháry :lol:
Mě by mrzelo, kdyby jsme dojeli do Jablunkova a registrovaní by byli v kempu s účastníky a za plotem pár dalších :( no a vzdát se zase té skupiny ostatních účastníků a být s lidma s klubu, tak to můžeme udělat rovnou vlastní akci :wink: proč se sakra nezaregistrujete pokud chcete jet! Teoreticky by to mělo ještě jít,ale pravděpodobnost že se do startovní listiny člověk zapíše je každý den menší a menší. Nevěřím že by to bylo kvůli těm pár korunám za startovné :wink:
to asi neni na me, ze ne :-) ...ja nechci jez zadny zavod, jen se budu chtit projet treba stejnym smerem po stejne silnici :wink: ...a s bandou lidi ktere treba i znam
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte úno 03, 2009 17:15:22

To víš že ne, na tebe to není :wink: koukej se mazat zaregistrovat! :lol:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Zamčeno