Čím nebo proč by jsi měl...?Zdrahy píše:...popravdě řečeno nemíním jít proti pravidlům...

Naprosto souhlasím a vzhledem k mé odpovědi organizátorům (viz. e-mail - str. 11) díky za editaci příspěvků!Zdrahy píše:Jak bych to řekl - na popud jednoho našeho kamaráda jsem z tady z příspěvků odstranil datum konání této akce - která je pořadateli pojata jako Tajný závod a informace o jejím konání jsou k dispozici pouze zaregistrovaným jezdcům. Ani tady na foru by jsme neměli probírat co kdy a kdejsou to prostě pravidla daná pořadatelem a já bych je rád respektoval.
Není to akce Kawa klubu a kdo chtěl, měl dost času na registraci i na zaplacení startovného. Zrovna tak když se mě ptají moji motorkářští kolegové z práce, odkazuju je na ofiko stránky akce a nechávám to na nich.
No a zkrátka už bych to tady zbytečně neventilovalkdo chtěl jet - je zaregistrovaný a má zaplaceno. Kdo by se chtěl přidat teď, má holt smůlu a musí si počkat na další ročník
Kubo to je vpohode... ja jedu taky, jen mimo zavod a ubytko nepotrebuju, muzete prespat u me rano se pripojime k registrovanym na cesteKuba ZRX píše:neeee chalani, Marek pojede taky, sice nebude registrovaný, ale pojede taky
tak prosím počítejte s ubytkem pro dva prohodné kluky Marka a Kubu
Škoda...Venca píše:No jet jsem sice chtěl hodně, ale v tom termínu má mladá promoce. Takže to letos nevyjde a musím si počkat na další ročník.
Myslíš,že kvůli 200 lidem zavřou celej kemp,no nevim hošku.misak39 píše:No jo, ale budeme mít ID karty, bez kterých do kempu nikoho nepustí, takže jak to hodláte udělat? Jet 1200 km tam a zpátky, a pak na ostatní koukat přes plot?Pořád je možno se registrovat, což mi připadá jako jednoduché a košer řešení.
Startovní ne, bo tam v podstatě o nic nejde, ale cílovej určitě, dokonce kvůli 150 lidem!kafkalibor píše:Myslíš,že kvůli 200 lidem zavřou celej kemp,no nevim hošku.misak39 píše:No jo, ale budeme mít ID karty, bez kterých do kempu nikoho nepustí, takže jak to hodláte udělat? Jet 1200 km tam a zpátky, a pak na ostatní koukat přes plot?Pořád je možno se registrovat, což mi připadá jako jednoduché a košer řešení.
to asi neni na me, ze neZdrahy píše:Mají ten kemp pronajatý a vstup bude jen na kartuIdea je tajný závod a organizátoři si dali celkem rozumný limit počtu startujících. Ti co zaplatili startovné mají zajištěný pobyt se stanem a nějaký ten gáblík, kartu jezdce, nějaké triko a vítězové poháry
![]()
Mě by mrzelo, kdyby jsme dojeli do Jablunkova a registrovaní by byli v kempu s účastníky a za plotem pár dalšíchno a vzdát se zase té skupiny ostatních účastníků a být s lidma s klubu, tak to můžeme udělat rovnou vlastní akci
proč se sakra nezaregistrujete pokud chcete jet! Teoreticky by to mělo ještě jít,ale pravděpodobnost že se do startovní listiny člověk zapíše je každý den menší a menší. Nevěřím že by to bylo kvůli těm pár korunám za startovné