Brno a okoli-vyjezdy 2009....
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Snad dalsi vikend...se mozna uvidime.Z. píše:test Buchláků to přiznej, houby ještě nerostouMARTY píše:tak super ...prvnich 350 km doma...hodne dobry dnes...KING,MAQREK,HELCA A JA...dobre jsme si tu moravenku projeli..
testl jsem buchlaky ale jen pomalinku a opatrne a hle...strach je pryc....
Já byl na Tesáku taky super za dnešek 250 kilometrů po severní Moravě. Aj ve Frýdlantě jsem byl ráno a na tomsona jsem nikde nenarazil.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
jako ze se na nasi na te nejlepsi moravence uvidime ???tomson píše:Snad dalsi vikend...se mozna uvidime.Z. píše:test Buchláků to přiznej, houby ještě nerostouMARTY píše:tak super ...prvnich 350 km doma...hodne dobry dnes...KING,MAQREK,HELCA A JA...dobre jsme si tu moravenku projeli..
testl jsem buchlaky ale jen pomalinku a opatrne a hle...strach je pryc....
Já byl na Tesáku taky super za dnešek 250 kilometrů po severní Moravě. Aj ve Frýdlantě jsem byl ráno a na tomsona jsem nikde nenarazil.
cypi sem nedojedou...to je moc daleko
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jinak dnes super vyjizdka..opet..kachacka pod velenim ROMANA JUNIORA syna nemanzelskeho z lože Markova edit:bo sikovnej po nem byt nemuze a neni
jasne buchlaky dnes opet na kochacku provereny..policie ok...a za vikend cca 500km v celkove uspokojenosti
diky vsem za ucast...
a poznamka na zaver...Helenko hod sem taky nejake fotky...aspon ty dnes z buchlaku...tu ucast silenou
a kolik tam dnes bylo kawasaki stroju...to byl rekord,,,dnes to byl v buchlakach kawasraz
jasne buchlaky dnes opet na kochacku provereny..policie ok...a za vikend cca 500km v celkove uspokojenosti
diky vsem za ucast...
a poznamka na zaver...Helenko hod sem taky nejake fotky...aspon ty dnes z buchlaku...tu ucast silenou
a kolik tam dnes bylo kawasaki stroju...to byl rekord,,,dnes to byl v buchlakach kawasraz
Pár foteček
....jak říká Marty....i sobota i neděle fakt suprový
táák a začneme přeměnou "Irenky"
a taky Martyho
táák a začneme přeměnou "Irenky"
a taky Martyho
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
[quote="Zdrahy"]Teda Márty - Irenka vypadá sqěle!! Nová kombi taky (jen jechápu proč prodávají tyhle edice "s břichem" já už jsem kombi "bez břicha" nekoupil ani nepamatuju...
lepsi uz to kamo nebude...uz ne tak nejak se to snazim drzet ale.................
lepsi uz to kamo nebude...uz ne tak nejak se to snazim drzet ale.................