nic me do vyfuku nestrili a ani z plne vytoceneho kotle a naslednym zavrenim plynu na jakykoli kvalt...jen vsuvka....normalni je nestrilet...RP mi strilel ale ted ten ........ ne ,nestriliMunga píše:Pavel Kys píše:Mildo, těsnění jsem vyměnil a karbece se budou přetryskovávat. Ještě dám KN filtry a vyhodím airbox. Výfuk má super zvuk, ale bude to asi trošku chudý, protože to krásně střílí.
Mě to také střílí do koncovky,ale podle kluků co to měli na brzdě je to normální. jezdím tak 4 léta a vše v poho tak doufám že to normální je
ZRX II
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Střílení dělá chudá směs, jak už se zmínil Pavel. Dlouhodobě nic dobrého pro motorMARTY píše:nic me do vyfuku nestrili a ani z plne vytoceneho kotle a naslednym zavrenim plynu na jakykoli kvalt...jen vsuvka....normalni je nestrilet...RP mi strilel ale ted ten ........ ne ,nestriliMunga píše:Pavel Kys píše:Mildo, těsnění jsem vyměnil a karbece se budou přetryskovávat. Ještě dám KN filtry a vyhodím airbox. Výfuk má super zvuk, ale bude to asi trošku chudý, protože to krásně střílí.
Mě to také střílí do koncovky,ale podle kluků co to měli na brzdě je to normální. jezdím tak 4 léta a vše v poho tak doufám že to normální je![]()
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: Otáčkoměr
Nový 1700,- tadyZRX 1984 píše:Nazdárek, Včera mojí vlastní neopatrností jsem si udělal ošklivej škrábanec na otáčkoměru. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde koupit jen ten chromovanej kelímek a kolik tak zhruba stojí jestli tady náhodou někdo neví. Když se mi to stalo, myslel jsem že si dám facku, jen a jen moje neopatrnost. Chtělo se postavit o 10 cm vedle a v poho by se to nestalo. Bože to mě tak se.e. Díky a zdarec
http://www.moto-gp.cz/ndil.htm
A po domluvě zkus tady
http://www.motorkari.cz/motobazar-prode ... 19996.html
A s rexem opatrně
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Jela na tři válce..
Tak jsem včera udělal delší projíždku a hned po startu mi šel motor na tři válce,na volnoběh a při jízdě jen do cca 3tis.ot,a pak šli všechny čtyři
Jsem si řekl že asi potřebuje po zimě pořádně protáhnout
Nějakých cca 15km jsem ji teda točil 5-10tis.a pak motor fungoval normálně,na volnoběh i pod 3tis
Tak čím to teda bylo??
Seřízená+svíčky před cca 9tis.km.
Jsem si řekl že asi potřebuje po zimě pořádně protáhnout
Tak čím to teda bylo??
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
Re: Jela na tři válce..
ucpanej některej z karbeců (resp.tryska) a benzinem se to rozpustí...PajaZR píše:Tak jsem včera udělal delší projíždku a hned po startu mi šel motor na tři válce,na volnoběh a při jízdě jen do cca 3tis.ot,a pak šli všechny čtyři![]()
Jsem si řekl že asi potřebuje po zimě pořádně protáhnoutNějakých cca 15km jsem ji teda točil 5-10tis.a pak motor fungoval normálně,na volnoběh i pod 3tis
![]()
Tak čím to teda bylo??
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Vyjížďka
Nazdárek. Včera jsem byl na nádherné vyjížďce 160 Km. V Jánských Lázních, jel jsem pře Trutnov a je tam spousta kilometrů nového asfaltu, takže opravdu příjemná vyjížďka s novým nastavením podvozku je to o dost lepší. Takže děkuji za rady a zaslaný návod na nastavení předku. Jinak se těším na výlet na skalku příští víkend. Ještě jsem se chtěl zeptat. Na 160 Km mi ukazuje palivoměr půlku nádrže. Je to reálné??? Zdárek
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyjížďka
Pulka nadrze po 160km je realna... nadrz cca 19l pri spotrebe 5l/100km = 360km pri spotrebe 6l/100km = 320km a z toho pulka je zminovanych 160kmZRX 1984 píše:Nazdárek. Včera jsem byl na nádherné vyjížďce 160 Km. V Jánských Lázních, jel jsem pře Trutnov a je tam spousta kilometrů nového asfaltu, takže opravdu příjemná vyjížďka s novým nastavením podvozku je to o dost lepší. Takže děkuji za rady a zaslaný návod na nastavení předku. Jinak se těším na výlet na skalku příští víkend. Ještě jsem se chtěl zeptat. Na 160 Km mi ukazuje palivoměr půlku nádrže. Je to reálné??? Zdárek
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Tankování
Tak to je vidět, že jsem ještě asi pomalej, ale lepší je bejt pomalej než mrtvej. Ne někdy se dostávám k rychlosti 220 Km/h. ale jen vyjimečně. Na českých cestách se to moc nedá. A hlavně cca po 5 stech kilometrech na rexoj nemůžu jezdit jako zkušenej rexař žejo? No třeba časem doladím ty vidle a bude to lepší....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
te peroZRX 1984 píše:Nazdárek. Včera jsem byl na nádherné vyjížďce 160 Km. V Jánských Lázních, jel jsem pře Trutnov a je tam spousta kilometrů nového asfaltu, takže opravdu příjemná vyjížďka s novým nastavením podvozku je to o dost lepší. Takže děkuji za rady a zaslaný návod na nastavení předku. Jinak se těším na výlet na skalku příští víkend. Ještě jsem se chtěl zeptat. Na 160 Km mi ukazuje palivoměr půlku nádrže. Je to reálné??? Zdárek
tvuj pribeh mi prpomel dotaz z UK fora Kawasaki ZRX Owners Club
Tam jeden Rexer vznasi dotaz ve vlaknu o pneumatikach, co ze to dela spatne kdyz zadni guma mu drzi 12 tis.km a predek neco kolem 18 a stale se nechysta je menit, protoze vzorek pry jeste maji
jedna z mnoha reakci na jeho dotaz byla neco v tom smyslu : Hej mladej to co drzis v prave ruce pri jizde tam neni jen tak, tim musis tocit
ale to se casem podda.
Jinak nelze nez souhlasit, realne je pohybovat se se spotrebou okolo 5 litru na sto, ale kdyz se pospicha domu k mame...
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Mildo, to byla jen citace a zadna provokacemilda píše:Tak tohle ale Zdeňku nefunguje-pomalu=gumy dlouho vydrží!!
Vydrží na bocích ,ale na středu je bez vzorku,zvlášť pokud jezdíš s baťohem.
Tak tady neprovokuj a každej nemusí bejt závodník!!
Navic vytrzena z kontextu celeho vlakna, ktere bylo v AJ
Bohuzel nemuzu ohledne gum hovorit z vlastni zkusenosti, protoze sem hovno najel, ale fakta kolem opotrebeni jsou mi znama.
Melo to vyznit spis takhle
8 litru na sto = guma neda vic jak 6000 km
5 litru na sto = guma da 10 000 km i vic
PS: doufam ze s batohem uz nikdy nebudu nucen jet
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
[quote="ZRX 1984"]Nazdárek. Včera jsem byl na nádherné vyjížďce 160 Km. V Jánských Lázních, jel jsem pře Trutnov a je tam spousta kilometrů nového asfaltu, takže opravdu příjemná vyjížďka s novým nastavením podvozku je to o dost lepší. Takže děkuji za rady a zaslaný návod na nastavení předku.
Mohl by jsi mi prosím poslat ten návod na nastavení vidle na mail??
Díky moc
Mohl by jsi mi prosím poslat ten návod na nastavení vidle na mail??
Díky moc
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL