Kawasaki day: ace cafe, London.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kluci!
mám hotové samolepy ZRXOC a Kawasaki club (plastické) platím je převodem, jen aby je tam někdo vyzvedl...adresu jsem posílal tuším Kubovi...aby jste je vzali do Anglie...(chtěl jsem je vyzvednout dřív, ale nebyly hotové...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
Re: Kluci!
666S999 píše:mám hotové samolepy ZRXOC a Kawasaki club (plastické) platím je převodem, jen aby je tam někdo vyzvedl...adresu jsem posílal tuším Kubovi...aby jste je vzali do Anglie...(chtěl jsem je vyzvednout dřív, ale nebyly hotové...
já je klidně vyzvednu, pokud bych nejel, tak je někomu dám, jinak je vezmu
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes overoval pocasi, melo by se sice v Londyne o vikendu oteplit ale porad tam maluji nejake carky po mrackama
doufam ze tu predpoved jeste zmeni k lepsimu
Stejne jsem dnes radeji Rexika prezul s ojetych Qualifieru do novych Smartroadu... pri te prilezetisti se mi podarilo udelat "diru" do nadrze, spadl mi na ni kovovej hak
jsem neskutecne nasranej, nejradeji bych do toho vseho kop 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider
tak mám taky jeté dunlop Qualifier a koupil jsem na přezutí dunlop Smartroad ( za 5300.....no neber to) technicky jsem připravenKankX píše:tak jsem dnes overoval pocasi, melo by se sice v Londyne o vikendu oteplit ale porad tam maluji nejake carky po mrackamadoufam ze tu predpoved jeste zmeni k lepsimu
Stejne jsem dnes radeji Rexika prezul s ojetych Qualifieru do novych Smartroadu... pri te prilezetisti se mi podarilo udelat "diru" do nadrze, spadl mi na ni kovovej hak
jsem neskutecne nasranej, nejradeji bych do toho vseho kop
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
neni to tak uplne hrozny... trefil se presne do prostred nadrze asi 15cm od vicka smerem k sedluDoktorZRX píše:Šmarjá, to snad néKankX píše:... pri te prilezetisti se mi podarilo udelat "diru" do nadrze, spadl mi na ni kovovej hakjsem neskutecne nasranej, nejradeji bych do toho vseho kop

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
Každej chlap má mít jizvu a motorka nějakej ten škrábanec...KankX píše:neni to tak uplne hrozny... trefil se presne do prostred nadrze asi 15cm od vicka smerem k sedluDoktorZRX píše:Šmarjá, to snad néKankX píše:... pri te prilezetisti se mi podarilo udelat "diru" do nadrze, spadl mi na ni kovovej hakjsem neskutecne nasranej, nejradeji bych do toho vseho kop
je tam takovej dulek (promacklina), ale fakt me to sere, mel jsem motorku takovou krasne netknutou a ted tohle

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, vydržet!
Bojuje se do konce! Já jsem taky Rexíkovi udělal lišej (tečku) na výfuku...už mě to přebolelo...držím palce!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milos ZX9R
- Easy rider
Re: Pánové, vydržet!
no ja som pre zmenu v lete vyberal z kapotaze machy a lisajniky, a uz to tiez neboli - ani rebraaa666S999 píše:Bojuje se do konce! Já jsem taky Rexíkovi udělal lišej (tečku) na výfuku...už mě to přebolelo...držím palce!

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- Kuba
- Ghostrider
tak motorka byla na kontrole v asku, ať je před cestou ok, má nové pneu, vše připravené
dále jsem koupil komplet nepromok (i na ruce a boty) krásné nepromokavé brašny, mám zaplacený tunel a zítra se jdu pojistit...................ale ještě nevím zda pojedu, to počasí je fakt k hovnu
dále jsem koupil komplet nepromok (i na ruce a boty) krásné nepromokavé brašny, mám zaplacený tunel a zítra se jdu pojistit...................ale ještě nevím zda pojedu, to počasí je fakt k hovnu
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Re: v NL...
to je krásné, že je hezky odpoledne, ale já pojedu noc a pak od tebe jedem hodně brzo ráno666S999 píše:svítí 2 dny zoncna, ráno mlhavo na nule, ale odpoledne 16-18, mírný větřík...spousta motorek... na cestách...
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- milos ZX9R
- Easy rider
Re: v NL...
no borci, tu je pekne, slnecno, sem tam mracik, teplota podobne ako u Chozeho ...Kuba ZRX píše:to je krásné, že je hezky odpoledne, ale já pojedu noc a pak od tebe jedem hodně brzo ráno666S999 píše:svítí 2 dny zoncna, ráno mlhavo na nule, ale odpoledne 16-18, mírný větřík...spousta motorek... na cestách...
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
další předpověď:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______