ZRX II
KankX: mluvíš pravdu a nic než pravdu... každej si většinou chválí vždycky svojí mašinu a koukám že je to tak i s gumama... takže tim chci říct že já sem taky nedal dopustit na moje bridgestonky ale kurva teď když tam mám roadsmartky tak řikám že ať jdou celý bridgestonky do prdele.. samozřejmě byl to starej model a bridgestonky dělaj taky 2 směs ale ne za 5500kč sadu.. nemám kurva nic proti jinejm gumám ale pač sem na nich nejel ale už mi jen stačí když každej řiká že mění sadu po 6ti nebo 7mi tisících... takže sem kurevsky šťastnej že sem si vybral super gumy... chápu ty který řikaj tyhle michelin nebo tyhle continental sou nej.. ale to je hoši proto.. PROTOŽE ste KURVA nevyzkoušely DUNLOP ROADSMART.. fakt je to tak a už se nebudu hádat.. mějte si tam nasazený třeba šprc gumy ale na zrx sou prostě nejlepší roadsmart...
ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži
Tak já myslím, že se to tady zbytečně hrotí. Každej ať si jezdí na čem se mu chce a na čem se cítí pohodlně. Já osobně když bych koupil pneu, ktrý by mi nešly přes ruce, tak je radši přezuju. Takže bych obrátil list. Příští týden jdu za lakýrou s tou ďubkou v kapličce a rexovi dám nový filt. Koupil jsem repliku, tak snad bude vše OK. Pak ho zkusím navrknout a ohřát, a zase ho zastrčím do garage a nechám si zdát o teplém počasí...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
4 KankX - a co ti na tom tak hlava nebere. Rozhodl jsem se, že ojeté gumy teda už ne, ale sportku jsem furt nevyhrál a proto pro mě prostě prachy hrají velký význam při rozhodování. Pokud za sadu dám míň, než za jednu zadní gumu tak to považuju za pro mě velký klad. Pokud poté na tu gumu nenajdu samé negativní informace a je to tak, že jednou si je někdo pochvaluje a podruhé haní tak to prostě zkusím a uvidím, jeslti mému stylu ježdění stačí nebo ne.
Jasný že ideální by bylo koupit ty nejnej gumy, ale musím prostě dělat kompromisy.
Jasný že ideální by bylo koupit ty nejnej gumy, ale musím prostě dělat kompromisy.
ZX-12R naked
Nejen pro MMKS !!
Pro ty co mají škrcenou ZRX1100..toto je víčko s nálitkem(německá verze)

A pak po upravě..

Ať se daří...

A pak po upravě..

Ať se daří...

ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Znáte tenhle olej?
http://moto.hmoto.cz/cz/oleje-a-maziva/ ... 1litr.html#
Já do něj asi radši nepůjdu,ale na tomhle eshopu mají levný svíčky NGK.U iridiových jsem koukal rozdíl 180,- /ks!!
http://moto.hmoto.cz/cz/oleje-a-maziva/ ... 1litr.html#
Já do něj asi radši nepůjdu,ale na tomhle eshopu mají levný svíčky NGK.U iridiových jsem koukal rozdíl 180,- /ks!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576