zeptejte se Kuby, z čeho je tam chladič, na jeho BA-01!!! z auta ho tam nedávejte!! lepší (vzhledově) je prohnutý z nějakého suprsportu!!! zkuste i nzerátyMMKS píše:se sekem (je to taky majitel Rexe co ho položil) řešíme přes PM, že by jsme na ty naše naroubovali nějaký chladič z auta. On protože to položil a mě protože si myslím že blbě chladí a už je x krát vařený. Schválně jsem se díval na toto forum, kde je dost Rexů s velkým chladičem a nevypadají tak zle(vypadají skvěle). Takže tam pak narvu pár barevných trubek a budu mít tuning jak prase a minimálně 150 koní![]()
Uvažovali jsem nad chladičem ze Š120, ale tam se mě nelíbí plastové boky, které jdou ještě šejdrem. Pokud má někdo nějaké tipy, sem s tím.
PS: Pokud to spíš patří do technického tématu tak se omlouvám a prosím o přesunutí
ZRX...
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
kluci!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak tak... kouknul bych do CMN nebo se ptal lidi co tahaj motorky (bouracky ze zahranici) na chladic treba ze ZX12R.... myslim ze prave chladic z 12ky ninji tam kuba ma. Ale nevim jestli k tomu chladici neni potreba vymenit jeste neco.... A tech 12tek taky par jezdi a zorenejch jich asi taky par bylo, tak by se to snad melo dat sehnat.... hledej smudlo 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Re: kluci!
nebo kup Kubovyho rexe a mas rovnou tuning jak prase i s velkym chladicem666S999 píše:zeptejte se Kuby, z čeho je tam chladič, na jeho BA-01!!! z auta ho tam nedávejte!! lepší (vzhledově) je prohnutý z nějakého suprsportu!!! zkuste i nzerátyMMKS píše:Schválně jsem se díval na toto forum, kde je dost Rexů s velkým chladičem a nevypadají tak zle(vypadají skvěle). Takže tam pak narvu pár barevných trubek a budu mít tuning jak prase a minimálně 150 koní![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
To by nebylo rozumné řešení....Tilda píše:nebo kup Kubovyho rexe a mas rovnou tuning jak prase i s velkym chladicem666S999 píše:zeptejte se Kuby, z čeho je tam chladič, na jeho BA-01!!! z auta ho tam nedávejte!! lepší (vzhledově) je prohnutý z nějakého suprsportu!!! zkuste i nzerátyMMKS píše:Schválně jsem se díval na toto forum, kde je dost Rexů s velkým chladičem a nevypadají tak zle(vypadají skvěle). Takže tam pak narvu pár barevných trubek a budu mít tuning jak prase a minimálně 150 koní![]()
Měl bys fešného Rexe, ale už navždy to bude:,,Kubův Rex".
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
přesně tak, je to "Kubův REX" a pro mě by to bylo se vší sebeúctou jako perly sviním.
Na inzeráty se občas dívám, ale jak jsem řekl, kromě jednoho na Ebay za dlouho dobu (cena cca 9.000Kč bez poštovného) nikde nic.
Z dalších motorek se samozřejmě dívám taky, u některých je problém, že víčko je na chladiči (a to celkem dost často, což by mohlo dělat problémy), ale cena za rozumě vypadající cca 4.500Kč.
Kubův chladič je dělený na zakázku (už jsem se ptal), na tom kontaktu od Pavla jsem se ptal, cena tak 10.000Kč.
Vzhledem k tomu, že mě funguje a jen jsem se chtěl sychrovat a chtěl mít větší, to snad zase nepotřebuju tak moc, abych utrácel takové částky, ještě když nevím, zda motor je v 100% stavu. Zatímco s chladičem za 500Kč se dá už experimentovat a tak moc to nebolí.

(vykradeno odsud
)
No tak zle to nevypadá,ne? Jen sehnat nějaký s pěkným tvarem.
Na inzeráty se občas dívám, ale jak jsem řekl, kromě jednoho na Ebay za dlouho dobu (cena cca 9.000Kč bez poštovného) nikde nic.
Z dalších motorek se samozřejmě dívám taky, u některých je problém, že víčko je na chladiči (a to celkem dost často, což by mohlo dělat problémy), ale cena za rozumě vypadající cca 4.500Kč.
Kubův chladič je dělený na zakázku (už jsem se ptal), na tom kontaktu od Pavla jsem se ptal, cena tak 10.000Kč.
Vzhledem k tomu, že mě funguje a jen jsem se chtěl sychrovat a chtěl mít větší, to snad zase nepotřebuju tak moc, abych utrácel takové částky, ještě když nevím, zda motor je v 100% stavu. Zatímco s chladičem za 500Kč se dá už experimentovat a tak moc to nebolí.

(vykradeno odsud
No tak zle to nevypadá,ne? Jen sehnat nějaký s pěkným tvarem.
ZX-12R naked
co odnese motor? Že by to nechladilo se nebojím,princip je stejný, tam není co pokazit. Max by chladil víc, ale vzhledem, k tomu, že si limitovaný rozměry žádné extra rozdíly nehrozí. Pokud míň (což řeším u toho svého) tak se to poznám podle větráku a podle čidla. Žádný jiný problém u motoru nevidím.
Neplánuju, že bych s tím jel hned na dovolenou. Spíš mám strach, že to postupné "dorovnávání" a upravovaní atd. nakonec tu cenu posunou jinam.
Neplánuju, že bych s tím jel hned na dovolenou. Spíš mám strach, že to postupné "dorovnávání" a upravovaní atd. nakonec tu cenu posunou jinam.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...a nejlip to umi ten na ZephyroviDoktorZRX píše:No nevim, ale stejně bych měl strach, ale na druhou stranu máš pravdu, hlavní je uchladit motor a to udělá každej chladič. Hlavně ho správně utěsnit a usadit
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak takKankX píše:...a nejlip to umi ten na ZephyroviDoktorZRX píše:No nevim, ale stejně bych měl strach, ale na druhou stranu máš pravdu, hlavní je uchladit motor a to udělá každej chladič. Hlavně ho správně utěsnit a usaditvid doktore
...a dokonce nekapne, nezamrzne, proste pohoda..
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Kuba
- Ghostrider

ale nééééé, kurňa kazíte business, jen si to ZRX kup, to nikdy nebude Kubův rex, no fakt se toho nebojHonza-Zed píše:To by nebylo rozumné řešení....Tilda píše:nebo kup Kubovyho rexe a mas rovnou tuning jak prase i s velkym chladicem666S999 píše: zeptejte se Kuby, z čeho je tam chladič, na jeho BA-01!!! z auta ho tam nedávejte!! lepší (vzhledově) je prohnutý z nějakého suprsportu!!! zkuste i nzeráty
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
že mě to blbce nenapadlo, snažím se ušetřit za chladič, bo se mě zdá jiné řešení drahé a místo toho si nepořídím, takového mazla za pár set (přesně)Kuba ZRX píše:ale nééééé, kurňa kazíte business, jen si to ZRX kup, to nikdy nebude Kubův rex, no fakt se toho nebojHonza-Zed píše:To by nebylo rozumné řešení....Tilda píše: nebo kup Kubovyho rexe a mas rovnou tuning jak prase i s velkym chladicem
Dobře, Kubo máš můj slib, že hned co vyhraju první ve Sportce ti volám a jedu pro něj. (Ale jde na černo, ať mě sedí aspoň bunda
ZX-12R naked