Tohle je poprvé co musím říct, že tohle je lepší než Kubovo REX (teda Honzovo REX)
jo z nahace bylo pro mne R jako uplne bezvetrimilda píše:A jsem docela podle očekávání mile překvapen ,že za kaplí až zas tak moc nefouká...
Tak mě klamala fotka, takže nejlépe shánět vidle z devítky z roku 97 ju? Přemýšlím o tom dost o obrácených vidlíchmilda píše:Seky kaplička je originál Daeg z japonska..
Ano,ZX9R 94-97 mají jediné stejnou délku jako rex a 97 rok jediný stejnou rozteč.Ale zase ta radialní pumpa a 320mm kotouče,co jsem tam dal,brzdí mnohem líp než originál,takže nelituju..ZRX 1984 píše:Tak mě klamala fotka, takže nejlépe shánět vidle z devítky z roku 97 ju? Přemýšlím o tom dost o obrácených vidlíchmilda píše:Seky kaplička je originál Daeg z japonska..Ale jestli, tak až po této sezóně
Bohužel neznám nikoho kdo je team-green1. My jsme jeden Team, jen se postupně rozrůstáme. Celkem pět kusů.milda píše:Tak koukám,že se nám v sobotu zaregistroval team-green01 to je někdo z rodiny? Taky bude mít Rexe?