ZRX II
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Ghostrider
čus čus... ještě bych měl nějakej ten postřeh... originál klaksony sou na rexovi černý a přece jen to nejni funglovka i když se snažim tomu co nejvíc přiblížit.. a pač sem spousta dílů leštil tak se tam hoděj chromový klaksony... no a když sem po nich teda čuměl jo tak průměr 85 mm chromovej klakson 500kč a když sem fakt kurva hledal tak 4 kila... no a pak sem najel na stránky jako že díly na auta a zadám 12V klakson a čumim jak blázen pač uplně stejnej klakson co jinde prodávaj za 5set tak tady 98 korun normálně chromovej 12V 85 mm... takže z toho plyne poučení že cokoliv se dá koupit jako doplněk na auto tak to je kurevsky levnější stejně tak to je z kabelama, žárovkama, šroubkama i když ty sou z 80ti procent atipycký... no deme dál... takže zejtra si pro ně jdu k nám do auto prodejny... ještě rada na závěr: mazadlo řetězu doporučuju bezbarvý třeba motul a né to bílý jak mrdka.. já mám zlatej řetěz a bílý mazadlo no ptfuj... řikám to proto že to na spoustu mašinách vidim... no nic já mizim .. jdu se pomazlit s rexem: mám ho pěkně na servisních stojanech v 15ti cm vejšce.. kolem něj mám sedačku na který ležim a čumim na něj a popíjim lahváče nebo kafe... u kámoše sem si nechal nakomaxitovat stojánek tak ho tam dneska loupnu a budu se kochat... všechny šrouby sem vyšrouboval a vyleštil, karburátory sem vyleštil a kryty destiček u brzdičů taky a zadní tlumiče taky jak nový.. já to nafotim a ukážu.. když sem natíral chladič jako že boky a tak..(mám suprovou černou barvu lepší než hemeraid) tak sem si všimnul kapičky chladící kapaliny no a taky že jo hoši.. direčka se vloudila přímo dolu u hadice v tom spoji to lehounce prolíná.. udělá se tak kapička za dva dny... nevíte náhodou jak to opravit? jako barvou sem to přetřel a druhej den to vylezlo... mám doma ten hliníkovej prášek jak se dává do chladičů a sou s nim dobrý zkušenosti ale problém je že když se tam nasype tak se pak mašina musí projet a to v tomhle počasí nejde... máme tu opravnu chladičů ale tam půjdu až jako poslední... měl by to bejt hliník že jo takže bych to vzal do práce a tam máme svářečku na hliník ale jen mě zajímá jestli s tim někdo nemá zkušenost.. zatim dík...
ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži
To Blackbiker: Mohu dodat několik barevných provedení nejen Bílý ale i palisander, ořech aj.
to KankX: Kaplička bude .... Ratan
To Marek: Dub je nejlepší ...Klinicky testováno ( teda okruhově)
To Zdrahy: Šteluje se to namočením , přes noc do kádě.
A všem o červotočoj: Vy neznáte Lignofix ?
A taky dorazil jsem to k dokonalosti:

to KankX: Kaplička bude .... Ratan
To Marek: Dub je nejlepší ...Klinicky testováno ( teda okruhově)
To Zdrahy: Šteluje se to namočením , přes noc do kádě.
A všem o červotočoj: Vy neznáte Lignofix ?
A taky dorazil jsem to k dokonalosti:

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
k chladiči. Do té opravny bych zašel jak první možnost. Bohužel s tekoucím chladičem mám zkušeností pok*kot a vždy jsem to řešil takto. Cena opravy zavařením i se zkouškou natlakováním vždy do 200Kč.
S tím něčím tam lít, bych byl zdrženlivý, co když to zacpe s tou dírkou zacpe i nějaké lamely?
Je divné, že sis toho všiml teď když ti stojí a předpokládám je vyleštěný. Čekal bych, že se to projeví když je zahřátý a natlakovaný a chladící kapalinu by si viděl určitě i třeba na kostře nebo na svodech výfuku.
k těm mazadlům, tuto sezónu jsem na doporučení koupil nějaké české mazadlo tuším za 300Kč, můžu pak dodat výrobce. A jsem nadmíru spokojený, dřív jsem mazal třeba Castrolem a ještě nějakým noname (ale určený na moto) a připadalo mě, že nejvíc toho zůstalo pak na kyvce. Toto tam dám, ani nemusím nějak moc čekat na zaschnutí, nebo utírat a kyvka skoro úplně čistá a přitom řetěz furt dost mastný.
S tím něčím tam lít, bych byl zdrženlivý, co když to zacpe s tou dírkou zacpe i nějaké lamely?
Je divné, že sis toho všiml teď když ti stojí a předpokládám je vyleštěný. Čekal bych, že se to projeví když je zahřátý a natlakovaný a chladící kapalinu by si viděl určitě i třeba na kostře nebo na svodech výfuku.
k těm mazadlům, tuto sezónu jsem na doporučení koupil nějaké české mazadlo tuším za 300Kč, můžu pak dodat výrobce. A jsem nadmíru spokojený, dřív jsem mazal třeba Castrolem a ještě nějakým noname (ale určený na moto) a připadalo mě, že nejvíc toho zůstalo pak na kyvce. Toto tam dám, ani nemusím nějak moc čekat na zaschnutí, nebo utírat a kyvka skoro úplně čistá a přitom řetěz furt dost mastný.
ZX-12R naked
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslíš Clenachem-RMMKS píše:...tuto sezónu jsem na doporučení koupil nějaké české mazadlo tuším za 300Kč, můžu pak dodat výrobce. A jsem nadmíru spokojený...

Více info ZDE
Uvažuju, že bych to vyzkoušel...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo,to vypadá zajímavě,hlavně docela precizní testík!!Ladis píše:Nemyslíš Clenachem-RMMKS píše:...tuto sezónu jsem na doporučení koupil nějaké české mazadlo tuším za 300Kč, můžu pak dodat výrobce. A jsem nadmíru spokojený...![]()
Více info ZDE
Uvažuju, že bych to vyzkoušel...
Já momentálně používám DID.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
zdar. No jasný že se řetěz musí před namazáním vyčistit... Koupil sem si ketten max na čištění řetězu.. kdo by nevěděl tak je to taková krabička co má hafo kartáčků.. no a fakt super věcička.. řetěz je jak vypranej v pervolu
a pak se mázne a jako nějaká ta malá kapička se na kyvce najde pač když se 2 kila tak z toho řetězu prostě nepatrně něco odlítne... no ten chladič sundám a nechám opravit ať mám klid... dneska vezmu digitální fotoaparát co mám na splátky
a něco nafotim.. letos sem si koupil new gumy ne a původně tam byly bridgestone batlax a chtěl sem ty samý ale pak sem projel letem světem internetem a nějak se mi zalíbily Dunlop roadsmart.. no a na stránce www.pneumoto.cz se nedalo dělat nic jinýho než je hodit do košíku
no a mám na nich najeto asi 1000 kiláků a sem maximálně spokojenej... jako nikdy sem takhle rexe nemoh klopit.. fakt to sedí jako kráva.. ovladatelnost se zlepšila jako svině. a po těch 1000 kilácích maj 99,9 vzorku... takže doporučuju uplně nejvíc... letos mi začal chrastit rozvoďák jako že rozvodovej řetízek ne
tak sem zajel za místním čarodějem a ten řikal že je to sice rozvoďák ale že ať to neřešim že je to jen malinko a že je to krawasaki a tam prej ty motory řvou a tlučou.. tak sem ho vzal do kravaty
kecám... řikám nezajímá tady to neni nějaká ninja kurva... takže kurva čaruj a udělej mi rovnou podtlaky... rexíka sem si byl druhej den vyzvednout.. nastartuju ne a jako ten zvuk je sice pryč ale je tam zas nějakej novej cizý zvuk do píče... ty seš takovej ten skurvenej posluchač povidá čaroděj... hovno... ten starej řetízek měl prej ještě minimálně 50% života před sebou ale neva dej ho sem já si ho doma vystavim
jo a ještě ventily sem si nechal dělat a na ty řikal že prej maj ještě tak 20 000 a pak by chtěly vyměnit a že sada stojí 8 litrů... facka... kecám. no a podtlaky jen lehce došteloval.. hoši já sem tam vocať vylít po zadním.. kecám pač se bojim o mašinku... no ale fakt kurevskej rozdíl.. rex šel okamžitě do otáček no prostě sem ten den najel asi 300 kiláků stejně jako z novejma gumama.. řikal sem vám že nej gumy sou DUNLOP roadsmart? dal sem tam dozadu 185/55 a dopředu normal 120/60 nebo 70 já nevim no a je to mazec jako vypadá to hustě ta široká guma kurva a no prostě super... no nic mizim.. hen heeeeeeen

ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži