jasně jsem lama, mělo tam být z REXe, ZZRka nebo ZXRkaMMKS píše:tak teď jsem z toho jelen, mám Rexe nebo ZRX? Možná z toho plynou ty moje problémy, asi tam strkám špatné dílyZdrahyZX9R píše:.... jestli je ten díl z REXe, ZZRka nebo ZRXka?? ....
ZRX...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Tobě se dnes ty písmenka pletou... Neslyšel jsem o ZXR 1200...ZdrahyZX9R píše:jasně jsem lama, mělo tam být z REXe, ZZRka nebo ZXRkaMMKS píše:tak teď jsem z toho jelen, mám Rexe nebo ZRX? Možná z toho plynou ty moje problémy, asi tam strkám špatné dílyZdrahyZX9R píše:.... jestli je ten díl z REXe, ZZRka nebo ZRXka?? ....jsou tam díly z ZRX 1200, ZZR 1200 a ZXR 1200
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Tak to je jiná..... ZX-12RPavel Kys píše:Zdrahy myslel dvanáctku ninju.
Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne sob zář 29, 2007 18:23:54, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
pěkné tuning díly -Rex+allkawa
http://www.nojima-japan.co.jp/products/ ... titan.html
titan laďák a svody na pružinkách na Rexe ( s průběhy na brzdě od Dyna ) za cca 217 tisíc Jap. jenů...
a distributor+wholesaler:
www.plotonline.com
titan laďák a svody na pružinkách na Rexe ( s průběhy na brzdě od Dyna ) za cca 217 tisíc Jap. jenů...
www.plotonline.com
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: pěkné tuning díly -Rex+allkawa
... tak to jsou fakt fesaci, moc pekne udelany a hlavne dotazeny do posledniho detailu666S999 píše:http://www.nojima-japan.co.jp/products/ ... titan.html
www.plotonline.com
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira