ZRX IV.

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob bře 06, 2010 18:28:00

bohuzel take pravda jest ze Kawasaki proste muscle bike vetsiho objemu nedela tudiz jsou to kreteni...bo taky bych jej koupil...ale ne daeg...ten se zase nelibi me..proste bezmoc nebo jit k jine znacce...tam je vsude musclovano...u nKawy ne...bo to jsou kreteni :D
a kdyz rex tak tunning...me se tuneni libi a standart zaklad nemuism..tot zase muj nazor... :D
ale je dulezite si uvedomit ze starne rex jako vse jine...a bude jen hur...nikdy ne lip...a zase pak starej 12 let nebude nikdy novej..
a proto jsou v tomhle u Kawy kreteni...a nejen proto ... :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » sob bře 06, 2010 20:43:25

KankX píše:
MARTY píše:nic neni nenahraditelne...ani rex,,,,kdyby byl tak nenahraditelny uz ho mam...
Kuba J E MLADEJ...je mu teprve 37 a tak mu delo z1000 jako cestak musi vyhovovat...
kdyz uz tedy nebude chtit jineho Rexe...
ja mel naprosto a porad mam stejne pocity kdyz jsem o zx prisel...ale myslim ze jdu dal a doufam ze vys...
na druhou stranu kdyby byl LAWSON takovy super stroj delal by se dosud....
Marty ... to nepochopis... a taky nerikam ze je to stroj pro kazdeho! Jsou lidi strelci a pro ne neni... jsou lidi kochaci a pro ne neni... jsou lidi cestovatele a pro ne taky neni... a pak jsou lidi kteri chteji vsechny predesle veci a pro ty JE rex jedina VOLBA !!!! ...pokud tedy nechteji nebo nemohou vlastnit treba 3 stroje pro kazdou cinnost zvlast.

Rexe jsi nemel, tak to asi nepochopis, navic tvoje potreby motocyklu se zrovna s Rexem tak uplne neslucuji ;-)
Dovolím si trochu přispět svým názorem. Chápu mladé i starší kluky, kteří hledají stále to nejlepší s nejlepšími jízdními vlastnostmi, s nejvyšším výkonem, krouťákem atd. Ale pro mě vždy bude REX tím co jsem, vždycky hledal já. Supersportů, naháčů všeho druhu, endur, obrovských cesťáků, choperů a customů jsou všude mraky, ale REX ten navždy zůstane jen jeden. Je prostě jedinečný a pro někoho (pro mě) ničím nenahraditelný obzvlášť v provedení které mám já. Nikomu svůj názor nevnucuji, ale já prostě když na REXovi jedu jsem na něj pyšný a v podstatě se chlubím ,protože vím, že ten kdo ví o co jde bude tiše závidět.
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob bře 06, 2010 21:25:47

nebude...nazor na kawu a kor rexe ze vypada jak veteran receno usty pakinu kteri melou zakomplexovane reci je fakt..
ale ja jej beru...me ani malinkooooo nevadi...a kdyz na nem jezdi dobri lide o to vic...
nebudem se tady dohadovat jako uz ponekolikate...kdo na nem jezdi ma jej moc rad...a tim to koncim...
kazdej ma nejradej tu svou...a za tim si ma stat...majitel yamahy r1 ti rexe polije se vsim vsudy a kawu jako takovou i poblije....a naopak to same...

kecy o nicem...
a proto...
kdyz ji milujes neni co resit :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob bře 06, 2010 21:34:21

Teamgreen píše: Dovolím si trochu přispět svým názorem. Chápu mladé i starší kluky, kteří hledají stále to nejlepší s nejlepšími jízdními vlastnostmi, s nejvyšším výkonem, krouťákem atd. Ale pro mě vždy bude REX tím co jsem, vždycky hledal já. Supersportů, naháčů všeho druhu, endur, obrovských cesťáků, choperů a customů jsou všude mraky, ale REX ten navždy zůstane jen jeden. Je prostě jedinečný a pro někoho (pro mě) ničím nenahraditelný obzvlášť v provedení které mám já. Nikomu svůj názor nevnucuji, ale já prostě když na REXovi jedu jsem na něj pyšný a v podstatě se chlubím ,protože vím, že ten kdo ví o co jde bude tiše závidět.
Naši vědí! PODPIS
P.S.:Marty - při hodnocení je objektivní hledisko hodnoty NULA, každý má nastavený "síto" na sebe - čili:
pro mne je Rex absolutní vítěz v kategorii "betelná a koňovaná motka" s jedinečným vzhledem a není tuctovka
Pro Tebe je mrdka...
no a??? ...Je moje a o tom to je.(tečka)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » sob bře 06, 2010 22:14:48

No, napsal jsem že závidět budou lidé, kteří vědí o co jde a za tím si stojím. Vidím, že můj názor zůstal ne zcela pochopen, ale zdůrazňuji, že svoje názory nikomu nevnucuji. Příklad s R1 ukazuje právě to nepochopení, vždyť právě takových motorek jako je R1 je od každého výrobce včetně Kawasaki velmi mnoho a že je REX nazýván veteránem je spíš jeho přednost než zápor. Vždyť je to přeci replika slavné Z1, proto vypadá jak vypadá. Nemyslím si také, že psát o tom jak je REX skvělý ve vlákně ZRX IV je psaní o ničem. Kde tedy o REXech psát? Ve vlákně ZX10? :roll:
Malá oprava: Vždyť je to přeci replika slavné KZ1000R :roll:
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob bře 06, 2010 22:33:42

Jistě jste si všichni všimli snížené aktivity nejen v tomhle vláknu, taky počítejte kdy jsem do koho rýpal...
Je to tím, že nemám klíče ani od baráku, natož od "Sibylliny vědmárny". ZX 10 je dobré vlákno. Mohu tam napsat, že do vlákna ZRX IV se nemusí psát, že je to starý krám...(všichni co ho sedlaj, ví co maj pod zadkem a pro ostatní jsou to cinty u "piva")
Nezávidím nikomu nic, protože mi je dost roků - jsem otužilý životem. Každému co jeho jest.

Howgh na téma "ZRX, kecy z venku."
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » sob bře 06, 2010 22:40:52

666S999 píše:Jistě jste si všichni všimli snížené aktivity nejen v tomhle vláknu, taky počítejte kdy jsem do koho rýpal...
Je to tím, že nemám klíče ani od baráku, natož od "Sibylliny vědmárny". ZX 10 je dobré vlákno. Mohu tam napsat, že do vlákna ZRX IV se nemusí psát, že je to starý krám...(všichni co ho sedlaj, ví co maj pod zadkem a pro ostatní jsou to cinty u "piva")
Nezávidím nikomu nic, protože mi je dost roků - jsem otužilý životem. Každému co jeho jest.

Howgh na téma "ZRX, kecy z venku."
Howgh
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob bře 06, 2010 23:05:33

Dovolím si trochu přispět svým názorem. Chápu mladé i starší kluky, kteří hledají stále to nejlepší s nejlepšími jízdními vlastnostmi, s nejvyšším výkonem, krouťákem atd. Ale pro mě vždy bude REX tím co jsem, vždycky hledal já. Supersportů, naháčů všeho druhu, endur, obrovských cesťáků, choperů a customů jsou všude mraky, ale REX ten navždy zůstane jen jeden. Je prostě jedinečný a pro někoho (pro mě) ničím nenahraditelný obzvlášť v provedení které mám já. Nikomu svůj názor nevnucuji, ale já prostě když na REXovi jedu jsem na něj pyšný a v podstatě se chlubím ,protože vím, že ten kdo ví o co jde bude tiše závidět.[/quote]

Souhlasím. Rex je replika historické závodní motorky, není to tuctový naháč, má svůj dobrý rodokmen. Toto je realita a jestli to někdo bere nebo ne, je mě úplně jedno. Označení veterán mě nevadí, ale je to blbost, veterán je rok výroby mínus 30 let.
ZRX 1200 R

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned bře 07, 2010 12:15:43

nejsem zas takový fanda, ale pro mě u většiny současných výrobců motorek chybí prostě nějaký rozumný naháč, s výkonnným motorem, pohodlný a s jednoduchým a o to líbivějším vzhledem. Ty co v nabídce zůstali snad nejsou kromě splňování Euro norem a změny budíků na digital už nijak víc upravovýny, co se týká podvozku, rámu atd. To jo je v současné době vydáváno z naháče mě prostě nijak nebere, jsou to spíš takové streety se zbytečnými křivkami, plasty atd.

Vím, že třeba na tomto je ze ZRX snad jen nádrž a rám, ale mě se ta motorka prostě líbí

http://www.postimage.org/image.php?v=PqJ70b9
ZX-12R naked

Marťyn
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Marťyn » ned bře 07, 2010 12:22:45

MMKS píše:nejsem zas takový fanda, ale pro mě u většiny současných výrobců motorek chybí prostě nějaký rozumný naháč, s výkonnným motorem, pohodlný a s jednoduchým a o to líbivějším vzhledem. Ty co v nabídce zůstali snad nejsou kromě splňování Euro norem a změny budíků na digital už nijak víc upravovýny, co se týká podvozku, rámu atd. To jo je v současné době vydáváno z naháče mě prostě nijak nebere, jsou to spíš takové streety se zbytečnými křivkami, plasty atd.

Vím, že třeba na tomto je ze ZRX snad jen nádrž a rám, ale mě se ta motorka prostě líbí

Rám, stupačky, budíky, chladič a určitě by se ještě něco našlo.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned bře 07, 2010 12:30:53

... z musclebike si muzete chlapci stale koupit XJR1300 nebo CB1300, obe to jsou krasne klasicke motorky, ktere se porad vyrabi... zrovna ta kawabusa, na fotce o prispevek vyse, ma fakt daleko bliz treba te CB1300 jak k rexovi :wink:

Pri srovnani techto motorek mi vsak rex stale vychazi jako nejlepsi... hlavne s ohledem na to co od nej cekam a to je obcasna sportovnejsi jizda. A jak uz jsem psal nekde na minule strance, kdyz pominu design (coz je zrovna na rexovi jedna z nejdulezitejsich veci) tak jsem ho nahradil kombinaci dvou motorek... musim rict ze v souctu dokonce lepe. (finance vsak radeji nepocitat) ...velika skoda ze DAEGa nepustili za hranice Japonska, volba by byla jasna. Ja porad verim ze se sem dostane, treba jeho dalsi verze DAEG1400 s USD vidli a zlepsenym podvozkem, avsak ve svem nynejsim kabate... to by byla bomba :!:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned bře 07, 2010 12:32:36

Marťyn píše:
MMKS píše:nejsem zas takový fanda, ale pro mě u většiny současných výrobců motorek chybí prostě nějaký rozumný naháč, s výkonnným motorem, pohodlný a s jednoduchým a o to líbivějším vzhledem. Ty co v nabídce zůstali snad nejsou kromě splňování Euro norem a změny budíků na digital už nijak víc upravovýny, co se týká podvozku, rámu atd. To jo je v současné době vydáváno z naháče mě prostě nijak nebere, jsou to spíš takové streety se zbytečnými křivkami, plasty atd.

Rám, stupačky, budíky, chladič a určitě by se ještě něco našlo.
ram jen z poloviny a k vyctu bych pak pripsal jen kola a brzdy s kotoucema... tim to konci ;-) ...a pro hnidopichy jeste zavazicka riditek :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Dargas
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Dargas » ned bře 07, 2010 13:19:41

neberte to jako provokaci, ale me na tom rexovi asi nikdy neprestane chybet vzduchem chlazenej motor.....
CKC # 594

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned bře 07, 2010 14:29:46

to jsme dva, hlavně po mých neustálých problémemch s vodním chladičem :D . Že bych to vyřešil jak Cimrman, když tuším Marknimu sundal káble na telegrafu a navrhl to zkust bez něj...Vzduchem chlazený motor? a kdo ho ještě v dnešní době montuje? Při výkonech které musí motory dávat aby ve svétřídě a konkurenci ustály se chladiče museli nakonec dát i na původně vzducháče např. Monster, Buell...
ZX-12R naked

Dargas
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Dargas » ned bře 07, 2010 14:46:19

co vim, tak se toho drží akorát harley. prej ho stojí vývoj motorů víc, než kdyby chladily kapalinou. Ale jasný, když chceš power, tak to asi jinak nejde....
CKC # 594

Odpovědět