CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)
Zdravím, tak jsem se v práci dozvěděl termín firemní dovolený a mám jí od 3.7.do 18.7.. Takže bych mohl jet s vámi na celí týden, tudíž se ptám, jestli se najde ještě nějaké místo pro mě? Předem díky Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ahoj Tome, jasně, že je místo, pokud seš teda rozhodnutý, že pojedeš, pošli mi 270,- kč na účet č. 565291183/0800Zubr píše:Zdravím, tak jsem se v práci dozvěděl termín firemní dovolený a mám jí od 3.7.do 18.7.. Takže bych mohl jet s vámi na celí týden, tudíž se ptám, jestli se najde ještě nějaké místo pro mě? Předem díky Tom
je to záloha na Slovensko, Jeseníky budeme řešit v dubnu, až otevřou kemp

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
to si honem rozmysli, musel by se zamluvit pokoj u paní doma, do penzionu už se tři nevejdeteMaverick píše:No teď přemýšlíme, že by sme dali Slovensko autem aj se synátorem, co![]()
Jinak pro děti je tam spousta věcí na vyblbnutí, na druhou stranu se po večerech asi něčemu přiučí

Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
takže Slovensko máme + - autobus uzavřený, jede 17 lidí, tak můžeme plánovat Jeseníky
Kuba nabízi ubytování www.raciudoli.cz a nebo to původní www.autokemp-vrbno.cz
Kuba nabízi ubytování www.raciudoli.cz a nebo to původní www.autokemp-vrbno.cz
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
Ahojda Jani, prosím Tě koukám na ten Meder a s naší bandičkou bychom asi 3.7 vyrazili přímo do Mederu, Jeseníky asi vynecháme a tak bychom tam na vás nějak počkali, mám tam domluveno s kámošem z Bratislavy, jestli bude mít toho času, že by nám tam ukázal okolí, což bych třeba nechal až byste přijeli, že bychom vyrazili na nějakou projížďku. Pojedem takhle dopředu, bo Peťa pojede na er5 a ještě pojede nejspíš kámoš na Introšoj, takže to půjde pomalejc. Teď jsem psal ještě do Mederu, jestli bude možný nějaký ubytko. Kde vy přesně bydlíte, že bychom se ubytovali někde poblíž. KOukal jsem, že ode mně z baráku je to 5 hodin cesty, což je sranda a doufám, že to dáme i s Peťkou naráz. Když to nepůjde, přespíme v Uherským Hradišti. Taky jsem koukal, že zpátky by se dalo jet přes Rakousy třeba..Ale to si tady jen tak píšu, že když mi vyjde dovča a blabla, hlavně mě zajímá, kde zhruba máte to ubytko, abychom se neubytovali 2 km od Vás a pak za Váma nechodili na pivčo půl hoďky a zpátky dvě hoďky 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909