Neděle 17.5 - VELEHRAD
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Odjížděli jsme jako poslední a když jsme zastavili u brány a loučili se tak jeden klučina mi několikrát opakoval ať zase přijedeme.Nešlo mu říct ne a tak si myslím že kdybysme na závěr sezóny tuto akci zopakovali tak určitě budeme mít dobrý pocit a ty děcka budou šťastné.....co vy na to??
Naposledy upravil(a) spit 40 dne ned kvě 17, 2009 21:23:33, celkem upraveno 1 x.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Tak to jsme moc rádi,že se Ti s náma líbilo a těšíme se na Tebe na Tesáku*Pat* píše:Supr akce , supr lidi! Měl jsem dnes live premiéru s ckc a fakt díky , že jsem se mohl dneška zúčastnit , jste (jsme ) fakt supr banda ! Klobouček před klukama z čech , že dorazili takovej flák cesty podpořit dnešní akcičku. Tak hoja příště !

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Urcite myslim ze neni co resit...jsem pro...spit 40 píše:Odjížděli jsme jako poslední a když jsme zastavili u brány a loučili se tak jeden klučina mi několikrát opakoval ať zase přijedeme.Nešlo mu říct ne a tak si myslím že kdybysme na závěr sezóny tuto akci zopakovali tak určitě budeme mít dobrý pocit a ty děcka budou šťastné.....co vy na to??
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
doma a ok..vedel jsem dopredu jak tahla akce na me zapusobi...smutny pohled na ty nebzaky ale bya n nekterych videt obrovska radost z toho co mohli...treba vanocka rychle sebrana utrzena a peclive schovana
byl tam borec co ho i Fanus obdivoval a ze ten sezere...kam to ten mladik jen dava...nestacil mu z krabice podavat strudl
jinak jen smutne opakuji ze tak skvely personal co tam pracje by si opracdu zaslouzil platy nadstandartni...tohe ja bych nemohl delat za ZADNE penize...
a nakonec ten bourak ktery jsme mijeli v Buchlakach vypadal desive...masina na sracky..snad mel rider stesti...snad...padl o jednu prvou smerem dolu jako ja...mel jsem obrovske stesti ponevac na prvni pohled byl na tom o moc a moc hur....
a vsuvka...pokud se nekdo budete potrebovat zbavit policisty na masine za jizdy..optejte se LADISE....ten vi jak na to
DIKY VSEM ZA UCAST
mamka

jinak jen smutne opakuji ze tak skvely personal co tam pracje by si opracdu zaslouzil platy nadstandartni...tohe ja bych nemohl delat za ZADNE penize...
a nakonec ten bourak ktery jsme mijeli v Buchlakach vypadal desive...masina na sracky..snad mel rider stesti...snad...padl o jednu prvou smerem dolu jako ja...mel jsem obrovske stesti ponevac na prvni pohled byl na tom o moc a moc hur....
a vsuvka...pokud se nekdo budete potrebovat zbavit policisty na masine za jizdy..optejte se LADISE....ten vi jak na to

DIKY VSEM ZA UCAST
mamka
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
My tam jeli s takovým divným pocitem. Jakože co to bude a jak to tam bude vypadat a takový podobný otázky a pocity. Občas jsme s tím měli problémy,to když si člověk vzal k srdci víc než by měl.Ale když se to bere s nadhledem,protože jinak to nejde,stejně jako pečovatelky,tak je to v pohodě.Celá akce se velmi podařila.Díky všem.Navíc jsme poznali ty, co jsme neznali a moc pěkně si pokecali.(ten štrůdl byl taky moc dobrej)
Hodím sem fotku té malé příšery

Hodím sem fotku té malé příšery

Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
Jsem pro ...spit 40 píše:Odjížděli jsme jako poslední a když jsme zastavili u brány a loučili se tak jeden klučina mi několikrát opakoval ať zase přijedeme.Nešlo mu říct ne a tak si myslím že kdybysme na závěr sezóny tuto akci zopakovali tak určitě budeme mít dobrý pocit a ty děcka budou šťastné.....co vy na to??
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<