CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj , budete teda v Jižních Čechách ?Musím se přihlásit,snad to vyjde.Jinak příští týden se budu motat na motce kolem brna na jižní MOravě kdyby byl čas mohli bychomse někde srazit,bude nás 2-5 motorek taky prostě na poslední chvíli.Kamoš nezná Buchlov a okolí a tak je tam chci protáhnout.Pepa píše:Ahoj Káčo,
tak nějak jsem se rozhodl, že přijedu s přítulkou, ale jak to je s ubytováním? Zbude tam nějaké místo? Víš, plánovat něco tak dopředu to není nic pro mě. Je mě jasný, že je to ale potřeba z hlediska organizaceTak dej vědět. Dík.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Ghostrider
Znamená to,že se hlásíš na sraz v Jižních čechách.Han Solo píše:Ahoj , budete teda v Jižních Čechách ?Musím se přihlásit,snad to vyjde.Jinak příští týden se budu motat na motce kolem brna na jižní MOravě kdyby byl čas mohli bychomse někde srazit,bude nás 2-5 motorek taky prostě na poslední chvíli.Kamoš nezná Buchlov a okolí a tak je tam chci protáhnout.Pepa píše:Ahoj Káčo,
tak nějak jsem se rozhodl, že přijedu s přítulkou, ale jak to je s ubytováním? Zbude tam nějaké místo? Víš, plánovat něco tak dopředu to není nic pro mě. Je mě jasný, že je to ale potřeba z hlediska organizaceTak dej vědět. Dík.
Jarda Hrab
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to dostaneš ještě jednou jako soukr. zprávu.Neva obsah stejný.Takže J.Čechy jo ?a buchláky při nejhorším pojedu sám.Protože do Luhačovic musím.Jinka bychom bydleli u známého v Kobylí asi obě noci.Takže zde budou další informace o vývoji situace a počtu - sestava by byla slušná - 3 kawy,lx Buell aa lx snas Motro Guzzi. 

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Ghostrider
- karelkavka
- Easy rider
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak Jo a asi jsi mne už zapsal,že jo.Tak bezva.Možná by jel ještě jeden budoucí nováček ,ale ten to neví určitě.Snad by se vešel.Zatím jen já a asi sám.kafkalibor píše:Znamená to,že se hlásíš na sraz v Jižních čechách.Han Solo píše:Ahoj , budete teda v Jižních Čechách ?Musím se přihlásit,snad to vyjde.Jinak příští týden se budu motat na motce kolem brna na jižní MOravě kdyby byl čas mohli bychomse někde srazit,bude nás 2-5 motorek taky prostě na poslední chvíli.Kamoš nezná Buchlov a okolí a tak je tam chci protáhnout.Pepa píše:Ahoj Káčo,
Jarda Hrab

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Ghostrider
No co, k nám do boudy se klidně vejdešHan Solo píše:Tak Jo a asi jsi mne už zapsal,že jo.Tak bezva.Možná by jel ještě jeden budoucí nováček ,ale ten to neví určitě.Snad by se vešel.Zatím jen já a asi sám.kafkalibor píše:Znamená to,že se hlásíš na sraz v Jižních čechách.Han Solo píše: Ahoj , budete teda v Jižních Čechách ?Musím se přihlásit,snad to vyjde.Jinak příští týden se budu motat na motce kolem brna na jižní MOravě kdyby byl čas mohli bychomse někde srazit,bude nás 2-5 motorek taky prostě na poslední chvíli.Kamoš nezná Buchlov a okolí a tak je tam chci protáhnout.Jarda Hrab

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Díky možná to bude třeba pokud kamoš pojede tak asi i s kamoškou.Ale nikomu to neříkejPepa píše:No co, k nám do boudy se klidně vejdešHan Solo píše:Tak Jo a asi jsi mne už zapsal,že jo.Tak bezva.Možná by jel ještě jeden budoucí nováček ,ale ten to neví určitě.Snad by se vešel.Zatím jen já a asi sám.kafkalibor píše:Znamená to,že se hlásíš na sraz v Jižních čechách.. Vůbec nevím jak se bude spat, ale ani mě to netrápí, hlavně abych se trochu vyspal, přece jen to bude kousek cesty zpět
.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502