Netolice-kemp Podroužek
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Děkuji všem ještě jednou,jedno nám však nelze upřít,byli sme totiž na nejmenším srazu,protože i takové maji určitý přínos,mohli sme si totiž fšici povídat u jednoho stolu a proto se z nás stali jednostoláři.A protože sme tedy něco víc,budou se nám všichni klanět a kdo ne,tak dostane pumelenici. 

VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- DoktorZRX
- Ghostrider
kafkalibor píše:Děkuji všem ještě jednou,jedno nám však nelze upřít,byli sme totiž na nejmenším srazu,protože i takové maji určitý přínos,mohli sme si totiž fšici povídat u jednoho stolu a proto se z nás stali jednostoláři.A protože sme tedy něco víc,budou se nám všichni klanět a kdo ne,tak dostane pumelenici.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- magda
- Babyrider
net
Děkuji za příjemně strávený víkendík....a všem se omlouvám,že jsem se s Vámi nemohla ráno rozloučit osobně,ale musela jsem odjet,když byla ještě pěkně velká tma.....ta cesta přes mostek byla skvělá,světla nesvítila a já sebou neměla baterku...,ale do potoka jsem sebou neflákla a dokonce jsem se vyhla i té kaluži.Mějte se zatím všichni moc krásně.Káčo,díky moc,bylo to skvělý!Já dnes začínám noční,máme trochu více přehozené směny.Vypadl nám kolega,tak ted' pojedem ve třech a když jsem včera na pumpě koukla na rozpis,tak je mi špatně!A vůbec si holky nejsme jisté,zdali to s náma nepráskne...
'
'
věřím...že bude líp.
-
- Ghostrider
-
- Babyrider
-
- Ghostrider