Brno a okoli-vyjezdy 2009....
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Havlíčkův Broidatd
Zejtra tedy 4.dubna je nějakej motoscuk v Havlíčkově brodě u Lídlu ve 13h pak je vyjížďka. Tak kdyby ste se někdo chtěl přidat 

ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi podařilo probudit mou GPX750R ze zimního spánku.Po nastartování(napotřetí) se mi pak tak nervozitou rozklepaly ruky,že jsem si málem ani nemohl zapalovačem zapálit cigaretu.
takže zítra po obědě,či na oběd na zelňačku k trampovi.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
No jo , mě nenapadlo, že tam budete tak dlouho. Potkal jsem Bigjurase, ale v autě, říkal, že musí ještě splatit splátku a pak bude opravovat
Jinak jsem najezdil asi 300 km, ale s partou by to bylo lepší
Plánuje se něco na zítřek, kromě Poděbrad, to je trochu z ruky.

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
planujem planujem...na vsechny strany...ja nekam pojedu na beton...jeste nevim s kym a kam...snad sem jeste dnes nekdo nejakej navrh napise...jinak se domlouvame pres tel ve finale...
jista domluva je s Romanem...tomu budu volat...
jo a u kinga se vzdycky zdrzis...pani kingova dela dobre kafe a napoje a vubec je tam dobre...a king mi ladil jeste sedlo takze jsme posedeli...
jista domluva je s Romanem...tomu budu volat...

jo a u kinga se vzdycky zdrzis...pani kingova dela dobre kafe a napoje a vubec je tam dobre...a king mi ladil jeste sedlo takze jsme posedeli...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
test BuchlákůMARTY píše:tak super ...prvnich 350 km doma...hodne dobry dnes...KING,MAQREK,HELCA A JA...dobre jsme si tu moravenku projeli..
testl jsem buchlaky ale jen pomalinku a opatrne a hle...strach je pryc....

Já byl na Tesáku taky super za dnešek 250 kilometrů po severní Moravě. Aj ve Frýdlantě jsem byl ráno a na tomsona jsem nikde nenarazil.

Naposledy upravil(a) Z. dne sob dub 04, 2009 21:16:57, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
jel jsem jako andilek...pekne pomalinku a pomalinku...max 90....Z. píše:test BuchlákůMARTY píše:tak super ...prvnich 350 km d*oma...hodne dobry dnes...KING,MAQREK,HELCA A JA...dobre jsme si tu moravenku projeli..
testl jsem buchlaky ale jen pomalinku a opatrne a hle...strach je pryc....![]()
![]()
to přiznej, houby ještě nerostou
Já byl na Tesáku taky super za dnešek 250 kilometrů po severní Moravě. Aj ve Frýdkantě jsem byl ráno a na tomsona jsem nikde nenarazil.
ale jo dnes bylo vsude krasne...prej se kolem druhe u trampa nedalo ani projet..narvano jeste v 5...a policajty jsem ja dnes videl dvakrat ..jeli a jen v aute

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
A co Irenka na 90km/hMARTY píše:jel jsem jako andilek...pekne pomalinku a pomalinku...max 90....Z. píše:test BuchlákůMARTY píše:tak super ...prvnich 350 km d*oma...hodne dobry dnes...KING,MAQREK,HELCA A JA...dobre jsme si tu moravenku projeli..
testl jsem buchlaky ale jen pomalinku a opatrne a hle...strach je pryc....![]()
![]()
to přiznej, houby ještě nerostou
Já byl na Tesáku taky super za dnešek 250 kilometrů po severní Moravě. Aj ve Frýdkantě jsem byl ráno a na tomsona jsem nikde nenarazil.
ale jo dnes bylo vsude krasne...prej se kolem druhe u trampa nedalo ani projet..narvano jeste v 5...a policajty jsem ja dnes videl dvakrat ..jeli a jen v aute

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<