Taky sem čekal v redbulu řežbu , ale asi v polovině sme to zabalili. S tou Kawou newim newim - podle mýho byly vidět (hlavně teda Hopr) víc než obě yamahy rossiho a čupačupse, pedrosa atd. No a s Ducnou ani Kejsy moc nejezdil - fičel hlavně Melandri.MMKS píše:sem to dneska sledoval z místa "C". A jak mě to nechává normálně skoro chladným, tak dneska jsem chtěl Kawě tleskat. SUPER. Zítra budu myslím řvát jak na lese. Na déšť kašlu, je to jen voda. Hlavně ať je to vyrovnané a pěkný závod. Byl jsem až do konce, těšil jsem se na bitku s RedBull cupu, ale celkem zklamání. I když stejné mašiny tak rozdíl jak prase. Takže zítra se to snad spravý.
Jen Kawě se nechtělo asi do deště a tak nebyla tak vidět, jako třeba Ducati a Yamaha. Ale zítra to bude jiné!
GP 2008
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
really:
To se Tonda pochlapil! Vážně, ale opravdu vážně jsem to od něj nečekal!!! A od Hoopera jsem zas čekal a nedočkal...Dargas píše:ty kraaaaskoooo, dobrej vysledek pro kawu....hopper teda mohl dojet o par flicku vys, ale od westa jsem to necekal.good.
toniku, mas u me pivo
Inu život a suchý závod

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No dnesni zavod se konecne letos taky trochu zelenal ... super to bylo !!!
Dle oficialni tiskovky mel Hopper problem se zadni gumou - pry zkousel nejakou gumu, kterou nikdo ve startovnim poli nemel, ale tech poslednich 7-8 kol prestala uplne drzet ... No jel pekne, ale spis si myslim, ze to asi nezvladnul vzhledem k zraneni spis fyzicky, ale i tak je to pekny vysledek!
A Antwest - no konecne borec neco predvedl !!!!! Ale myslim, ze mel i na to 3. misto ... no, nemuze prset, staci kdyz kape
Dle oficialni tiskovky mel Hopper problem se zadni gumou - pry zkousel nejakou gumu, kterou nikdo ve startovnim poli nemel, ale tech poslednich 7-8 kol prestala uplne drzet ... No jel pekne, ale spis si myslim, ze to asi nezvladnul vzhledem k zraneni spis fyzicky, ale i tak je to pekny vysledek!
A Antwest - no konecne borec neco predvedl !!!!! Ale myslim, ze mel i na to 3. misto ... no, nemuze prset, staci kdyz kape

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
No prostě dneska paráda
Bylo zeleno snad jak nikdy !!!!! Kdyby jim to tak vydrželo do konce sezony, tak je se na co těšit ! West konečně ukázal co v něm je a doufám, že se mu i vrátí zpět ztracené sebevědomí, Hopra škoda, páč nebýt té gumy, tak si myslim, že bojuje o bronz
A mělo pršet, to by bylo podium určitě !!!

Bylo zeleno snad jak nikdy !!!!! Kdyby jim to tak vydrželo do konce sezony, tak je se na co těšit ! West konečně ukázal co v něm je a doufám, že se mu i vrátí zpět ztracené sebevědomí, Hopra škoda, páč nebýt té gumy, tak si myslim, že bojuje o bronz

A mělo pršet, to by bylo podium určitě !!!

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
- AngelZX-4R
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele: