ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Děkuji pánové, opravdu děkuji. Jaký pán, takový stroj... 

ZRX 1200R Eddie Lawson
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Na Vír taky rád zajedu, mám to kousek:-)
Radovan píše:Děkuji pánové, opravdu děkuji. Jaký pán, takový stroj...
ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
Tak Seky už má první majle najetý, je to nářez, řekl bych že 11 je fakt o dvě třídy níž. Jel jsem teda jen 140, ale majlí 
Jen při rozjezdu v nízkých otáčkách něco zacvaká v motorovém prostoru, přijde mi jak kdyby altík, ložisko v altíku, nebo já nevím. Předvedu někde na srazíku. Pak už to je normálka a jedu to jak střelený.
Paráda paráda paráda úsměv mám kolem dokola

Jen při rozjezdu v nízkých otáčkách něco zacvaká v motorovém prostoru, přijde mi jak kdyby altík, ložisko v altíku, nebo já nevím. Předvedu někde na srazíku. Pak už to je normálka a jedu to jak střelený.

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Me se svetla libi.ZRX 1984 píše:krásnej rex, ale ty světla vzadu mi kazí dojem z celé motky, sorry musel jsem to napsat

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Hlavne kdyz Rex dela radost.ZRX 1984 píše:Tak Seky už má první majle najetý, je to nářez, řekl bych že 11 je fakt o dvě třídy níž. Jel jsem teda jen 140, ale majlí
Kazdy novy stroj jede lepe, nez predchozi/starsi/slabsi.

Me v Rexovi taky neco cinkalo pri volnobehu. Zkus sahnout pri volnobehu na altik. Pokud budes citit klepani, tak mas spatne lozisko/loziska. Nechal jsem vymenit loziska a vse je ok. Vymenil jsem obe. Jedno bylo ko a druhe nacate.
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Na co to přišlo takováý oprava?Honza-Zed píše:Hlavne kdyz Rex dela radost.ZRX 1984 píše:Tak Seky už má první majle najetý, je to nářez, řekl bych že 11 je fakt o dvě třídy níž. Jel jsem teda jen 140, ale majlí
Kazdy novy stroj jede lepe, nez predchozi/starsi/slabsi.![]()
Me v Rexovi taky neco cinkalo pri volnobehu. Zkus sahnout pri volnobehu na altik. Pokud budes citit klepani, tak mas spatne lozisko/loziska. Nechal jsem vymenit loziska a vse je ok. Vymenil jsem obe. Jedno bylo ko a druhe nacate.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Nechal jsem delat servis na 48tis.km a menil se ctvrty rychlostni stupen, protoze kolecka byla ko. Co jsi vzpominam, snad cca 1500kc. Pouze odhaduju. Koukni na partdepots, na kolik vyjdou loziska.ZRX 1984 píše:Na co to přišlo takováý oprava?Honza-Zed píše:Hlavne kdyz Rex dela radost.ZRX 1984 píše:Tak Seky už má první majle najetý, je to nářez, řekl bych že 11 je fakt o dvě třídy níž. Jel jsem teda jen 140, ale majlí
Kazdy novy stroj jede lepe, nez predchozi/starsi/slabsi.![]()
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí taktéž!!! Je to originální kousek a charakterem těmito zásahy ještě umocněným!!!Honza-Zed píše:Me se svetla libi.ZRX 1984 píše:krásnej rex, ale ty světla vzadu mi kazí dojem z celé motky, sorry musel jsem to napsat

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Že by nás Milda letos něčím nepřekvapil???
Jinak já jsem vždy pro originál

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Osobne jsem take pro original...ZRX 1984 píše:Že by nás Milda letos něčím nepřekvapil???
Muj Rex je svetla vyjimka...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Já jsem taky pro originál když ho mají ti ostatníHonza-Zed píše:Osobne jsem take pro original...ZRX 1984 píše:Že by nás Milda letos něčím nepřekvapil???
Muj Rex je svetla vyjimka...

ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
a co foteečka-----nebude???ZRX 1984 píše:Tak Seky už má první majle najetý, je to nářez, řekl bych že 11 je fakt o dvě třídy níž. Jel jsem teda jen 140, ale majlí

ZX9R ninja - macíček