Fotka bude až budu stíhat, je to dovoz z UK, takže je oslizlej od celoročního ježdění a asi to nikdy nikdo neleštlil, takže na tomu bude dost práce

Jsme po 16 hodinách za volantem unavenej, ale šťasnej že sen je splněn a dušička bude mít pokoj

Nojo, leští se jen v CZ..., šrot a mrdka je jenom na ježdění... to není do muzea!!!ZRX 1984 píše:A já už mám na čem jezdit![]()
Fotka bude až budu stíhat, je to dovoz z UK, takže je oslizlej od celoročního ježdění a asi to nikdy nikdo neleštlil, takže na tomu bude dost práceKaždopádně je to dvanáctka v zachovalém stavu a hlavně 2005 za 92 471,- Kč
Jsme po 16 hodinách za volantem unavenej, ale šťasnej že sen je splněn a dušička bude mít pokoj
Moc a moc gratuluju Seky!!!ZRX 1984 píše:A já už mám na čem jezdit![]()
...je to dvanáctka v zachovalém stavu a hlavně 2005 za 92 471,- Kč
tak na ebay kup kaplicku a svetlo a postav si krasny R-ko misto ty velky kapotymilda píše:Hlavně si ho nikde neodři a abych to uzavřel slovy klasika:
"Upřímná závist"!!!![]()
![]()
Aby MIlda nepřekvapilTilda píše:tak na ebay kup kaplicku a svetlo a postav si krasny R-ko misto ty velky kapotymilda píše:Hlavně si ho nikde neodři a abych to uzavřel slovy klasika:
"Upřímná závist"!!!![]()
![]()
Co víc, až ho naleštím, tak bych poprosil o nějakou krásnou fotkuKankX píše:zavidim... takoveho Rexe jsem vzdycky chtel. Je to u mne No.1 ...proste nejkrasnejsi rocnik, doufam ze me ho nechas alespon poslintat az se nekde potkame
MARTY píše:kua vy toho srotu do cr natahate![]()
![]()
![]()
![]()
samozrejme super ze to klaplo...krasnej rocnik...