no kdyz je dostatecne siroka, tak vezmes za riditka jak za volant v aute a ona te podrzivolkswagen píše:Teda to zetko s letmáčem a zadní gumou z Cossworthu to by se mi líbiloAkorát nevím jak by se to lámalo do zatáčky... to abych sebou vozil hever
ZRX...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) KankX dne ned srp 26, 2007 20:12:34, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
AHA!
Fanuš má inspiraci! Apropos: domluvil jsem Ti lakýrníka, až budu doma, domluv si detaily a Rex bude zas funglovka!fanuš píše:jééééééééééééééééééééééééééé
Vo vo vo tom to je diddiskuse!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
A nemáte nikdo praktický zkušenosti jak udělat svody stříbrný?
Co silikonová stříbřenka?
Zajímavej vejfuck na Ebay...
http://cgi.ebay.com/KAWASAKI-ZRX-1200-A ... dZViewItem
Co silikonová stříbřenka?
Zajímavej vejfuck na Ebay...
http://cgi.ebay.com/KAWASAKI-ZRX-1200-A ... dZViewItem
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
tos ten zelene vefuk sem este nevidel
libi se mi
ten muj zustal nedotcenej, spis tedka laboruju nad tim koupit jeste jeden , nedavno sem videl lehoulince skrablej za 3 tycky, no a nechat pany z Creptusu udelat svody 4 do 2, jak uz sem na par obrazkach videl, ale nikdy ne s origo obrlaufama
je to roura jak od lokomotivy a met je na obou stranach, to je tedka vec co me fakt laka, mnam mnam
ten muj zustal nedotcenej, spis tedka laboruju nad tim koupit jeste jeden , nedavno sem videl lehoulince skrablej za 3 tycky, no a nechat pany z Creptusu udelat svody 4 do 2, jak uz sem na par obrazkach videl, ale nikdy ne s origo obrlaufama
je to roura jak od lokomotivy a met je na obou stranach, to je tedka vec co me fakt laka, mnam mnam
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
ver mi Tildo, ze kdyby tymoje krasny origo nerez svody nebyly placaty, vubec nad tim nepremyslim, ale kdyz uz mam nechat delat novy, tak proc to nezkusit...
jestli sezenu origo svody za polovic, tak se na 4 do 2 vybodnu
ale to je spis z literatury sci-fi a tu ja nerad, kazdopadne do jara je casu dosti....ku.va
jestli sezenu origo svody za polovic, tak se na 4 do 2 vybodnu
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- DoktorZRX
- Ghostrider

zdenek píše:tos ten zelene vefuk sem este nevidellibi se mi

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160