Promiň ja to víckrát neudělám jen jsem na Vás myslel v suchu a teple auta a musím přiznat,že i záviděl.Rodinná oslava - vzpomínky na mládí - kDO JEL NA MOTCE KLOBOUK DOLŮ.Já bych změknul asi bych těch 220 km 2x v dešti nejel.misak39 píše:no jo, kdybys chodil na forum, zjistil bys co se chystáHan Solo píše:Teda jinak nemůžu začít.Volové toulal jsem se kolem Brna a po Vysočině v sobotu a v neděli se snažil hrát řidiček bez zbyťáku.To počasí bylo hnusní jsem rád,že jset doma a v pořádku.![]()
výročí svatby Georg 31.5.2009 - neděle
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- DoktorZRX
- Ghostrider

No dopadli jsme špatně. Už druhej odtah z dálnice během týden a to nepočítám střet se srnou. Škoda že nevyšel obchod s autem od Kuby, to je určitě pojízdný. Tak se opět omlouvám za neůčast.Pepa píše:Tak tady se snad vyjasňuje, třeba zítra dám cestu do práce a potom BlanskoVí někdo jak dopadli doktorovic
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
To je teda smůla a k tomu bylo tak hnusně, co s tím máš ?DoktorZRX píše:No dopadli jsme špatně. Už druhej odtah z dálnice během týden a to nepočítám střet se srnou. Škoda že nevyšel obchod s autem od Kuby, to je určitě pojízdný. Tak se opět omlouvám za neůčast.Pepa píše:Tak tady se snad vyjasňuje, třeba zítra dám cestu do práce a potom BlanskoVí někdo jak dopadli doktorovic
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
mas se obratit na kamarady...ja bych ti prodal sve kombi..je spolehlive a kdyz se tomu budes venovat jeste najede aspon 150 000DoktorZRX píše:No dopadli jsme špatně. Už druhej odtah z dálnice během týden a to nepočítám střet se srnou. Škoda že nevyšel obchod s autem od Kuby, to je určitě pojízdný. Tak se opět omlouvám za neůčast.Pepa píše:Tak tady se snad vyjasňuje, třeba zítra dám cestu do práce a potom BlanskoVí někdo jak dopadli doktorovic
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jednoduse bez ovlivnovani...jezdim kundicky od roku 1991...najel jsem v nich cca 900 000km a jednou od vyroby se rozpadla baterka...vymena zdarma a jednou prasklo perko pod radickou co vraci paku do polohy jak ma...misak39 píše:MARTY píše:nemluvim o Lagune...ta je jajkonova..ale budu davat pryc MEGANE...bo asi kupim noveho MEGANE...a nic o picich apod tady nechci cist![]()
![]()
![]()
a to seš takovej příznicec značky s kosočtvercem na výšku?
![]()
jinak nic...nikdy...
takze jo a zas asi koupim novy megane
to je OT to je vec nazoru co kdo potrebuje...je mnoho znacek.a myslim ze dnes uz neni nekvalitni smejd uz vubec nic...je to jako s motorkama..kdyz ji milujes neni co resit...me ta znacka nikdy nesklamala,vsude vcetne evropy dovezla...kvalitni brzdy a klimatizace funguje vzdy a ja uz asi zadne jine vymozenosti nehledam ikdyz v Lagune je asi vse co muzu mit..Zdrahy píše:Francouzi umějí bagetyto je asi tak všechno
![]()
.. ale proti gustu žádnej dišputát, na některý kosočtverce nedám dopustit...![]()
me úproste vyhovuje a jinejm zase vyhovuje treba Ferrari...
to je polemika na vecne casy...
uznavam jen jedno..ten kundyznak bych asi zmenil