Už jsem se trochu svezl, ale s velkým respektem. S Verčou mám z posledního víkendu a společné vyjížďky s daleko silnějšími stroji (H CBR1000, nějaká Námaha 1200, 2 HD hodně přes 1000 ccm) tu zkušenost, že na 5m široké okresce, konkrétně trasa Přídolí-Kaplice (cca 20km zkuste se podívat na Googlemaps) s novým kvalitním povrchem nemám téměř konkurenci a na konci trasy jsem na ně několik minut čekal. Fakt je, že tam ještě sem tam byl posyp ze zimy, ale te jsem tam měl taky. Joo potom na E55 směrem na D.Dvořiště za to vzali a já byl pozadu. Ale to mi zas až tak nevadilo protože potom po přejetí do Rakous na jejich neskonale nádherných okreskách, se situace téměř opakovala. Prostě Verča na kvalitní klikatici, ale opravdové klikatici, podle mě nemá konkurenci (kromě ZRX samozřejmě). Jinak zelenou samozřejmě mám trvale připravenou a po každém šťastném návratu do sebe dvě kopnu.666S999 píše:Neboj! Prach si na něj nesedne, toho se nebojím:lol: . Až se svezeš, tak nebudeš chtít přestat! Jen bacha na plyn a správný kvalt v zatáčce... páč Verča a Rex jsou ze stejný školy, ale z jiný třídyTeamgreen píše:tak to se mi ulevilo, budu doma miít REXe spíš jako kus nábytku. Kluci Ti nalejou do hlavy "zásady správné jízdy" na Skalce (tuším se tomu říká "Peprmintka")
ZRX III.
- Teamgreen
- Easy rider
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jsem myslel ze se nam prijedes ukazat na Skalku uz na RexoviTeamgreen píše:Už jsem se trochu svezl, ale s velkým respektem. S Verčou mám z posledního víkendu a společné vyjížďky s daleko silnějšími stroji (H CBR1000, nějaká Námaha 1200, 2 HD hodně přes 1000 ccm) tu zkušenost, že na 5m široké okresce, konkrétně trasa Přídolí-Kaplice (cca 20km zkuste se podívat na Googlemaps) s novým kvalitním povrchem nemám téměř konkurenci a na konci trasy jsem na ně několik minut čekal. Fakt je, že tam ještě sem tam byl posyp ze zimy, ale te jsem tam měl taky. Joo potom na E55 směrem na D.Dvořiště za to vzali a já byl pozadu. Ale to mi zas až tak nevadilo protože potom po přejetí do Rakous na jejich neskonale nádherných okreskách, se situace téměř opakovala. Prostě Verča na kvalitní klikatici, ale opravdové klikatici, podle mě nemá konkurenci (kromě ZRX samozřejmě). Jinak zelenou samozřejmě mám trvale připravenou a po každém šťastném návratu do sebe dvě kopnu.666S999 píše:Neboj! Prach si na něj nesedne, toho se nebojím:lol: . Až se svezeš, tak nebudeš chtít přestat! Jen bacha na plyn a správný kvalt v zatáčce... páč Verča a Rex jsou ze stejný školy, ale z jiný třídyTeamgreen píše:tak to se mi ulevilo, budu doma miít REXe spíš jako kus nábytku. Kluci Ti nalejou do hlavy "zásady správné jízdy" na Skalce (tuším se tomu říká "Peprmintka")

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Teamgreen
- Easy rider
Zatim ještě není v kupěKankX píše:...jsem myslel ze se nam prijedes ukazat na Skalku uz na RexoviTeamgreen píše:Už jsem se trochu svezl, ale s velkým respektem. S Verčou mám z posledního víkendu a společné vyjížďky s daleko silnějšími stroji (H CBR1000, nějaká Námaha 1200, 2 HD hodně přes 1000 ccm) tu zkušenost, že na 5m široké okresce, konkrétně trasa Přídolí-Kaplice (cca 20km zkuste se podívat na Googlemaps) s novým kvalitním povrchem nemám téměř konkurenci a na konci trasy jsem na ně několik minut čekal. Fakt je, že tam ještě sem tam byl posyp ze zimy, ale te jsem tam měl taky. Joo potom na E55 směrem na D.Dvořiště za to vzali a já byl pozadu. Ale to mi zas až tak nevadilo protože potom po přejetí do Rakous na jejich neskonale nádherných okreskách, se situace téměř opakovala. Prostě Verča na kvalitní klikatici, ale opravdové klikatici, podle mě nemá konkurenci (kromě ZRX samozřejmě). Jinak zelenou samozřejmě mám trvale připravenou a po každém šťastném návratu do sebe dvě kopnu.666S999 píše: Neboj! Prach si na něj nesedne, toho se nebojím:lol: . Až se svezeš, tak nebudeš chtít přestat! Jen bacha na plyn a správný kvalt v zatáčce... páč Verča a Rex jsou ze stejný školy, ale z jiný třídy. Kluci Ti nalejou do hlavy "zásady správné jízdy" na Skalce (tuším se tomu říká "Peprmintka")
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:

Tak jsem dneska poměřil,podložky jsou venku,zítra mikrometr a jdu na to.
Myslíte,že na ty kilometry je možný,aby tam byly takovýhle rozdíly?
Kdoví kolik to má skutečně najeto!!
Některé podložky tam byly obráceně-čísly nahoru,tak si myslím,že už s tím někdo něco dělal.
Mimo toleranci je vlastně jen jeden ventil (ten,co je místo 0,18-0,24 - 0,17)
Jak je důležité mít ventily úplně se stejnými vůlemi?Např. vždy dva sací na válci stejně? Nebo je to fuk a stačí když jsou prostě v toleranci?
No a ještě jedna obava:

Pokud vezmu za ten plech s výřezy a tahám k sobě a od sebe(v ose hřídele) ,má to někde vůli zhruba tak necelý milimetr.
Máte s tím někdo zkušenost,jestli to tak má být??
Jsem z toho znepokojený!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Pánové,co na ni říkáte?,myslíte že je původní lak?? jaksi tam nesedí ten nápis KAWA..na poslední fotce
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html
Díky

Díky
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Až na miniblinkry a černé plexi vypadá gut... nezdá se mi padený... ale ty fotky jsou špatné...prd jsou vidět detaily...těžko posoudit...PajaZR píše:Pánové,co na ni říkáte?,myslíte že je původní lak?? jaksi tam nesedí ten nápis KAWA..na poslední fotce![]()
Díky
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevim na ktere fotce myslis ten napis, ale ja bych rekl ze bude v origo stavu vcetne laku (nepocitam blinkry a plexi) Kazdy detail co byva vetsinou spatny, je tady jak ma byt... a ta cena mi prijde hodne dobra, pokud tedy stav na fotkach bude odpovidat skutecnostiPajaZR píše:Pánové,co na ni říkáte?,myslíte že je původní lak?? jaksi tam nesedí ten nápis KAWA..na poslední fotce![]()
Díky

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...tak jsem na to koukal jeste jednou a jednu nesrovnalost jsem tam preci jen nasel... cerne brzdice mely ZRX az od r.v.2005 do te doby byly brzdice zlate... tezko rict proc to tak jeKankX píše:nevim na ktere fotce myslis ten napis, ale ja bych rekl ze bude v origo stavu vcetne laku (nepocitam blinkry a plexi) Kazdy detail co byva vetsinou spatny, je tady jak ma byt... a ta cena mi prijde hodne dobra, pokud tedy stav na fotkach bude odpovidat skutecnostiPajaZR píše:Pánové,co na ni říkáte?,myslíte že je původní lak?? jaksi tam nesedí ten nápis KAWA..na poslední fotce![]()
Díky![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer