Už zua sebou máme nějakou tu historii
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
Mám dnes v práci nějak volněji a tak koukám na foru v technice na debatu kterou vedeme už od začátku klubu - o obutí.. Sedla na mě taková nostalgie, jsou tam přízpěvky od lidí kteří už sem léta nechodí, s Víťou se tam bavíme jak pojedeme na Mariazell, Čoud a VW reagovali na každý druhý příspěvek, Georg měl malýho Zeda a tak vůbec.. Jsem rád že tahle parta pořád funguje, i když se samořejmě spousta věcí změnila. Mě ukradli 9ku a vystřídal jsem pár dalších kelímků, než jsem zakotvil u REXe, Jura má Zephyra, spousta lidí přibyla, spousta má nějaké ty děti a tak..
myslím, že bude pomalu načase začít vést něco na způsob kroniky 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Hezky jsi to napsal. Jsou věci, který nepamatuju a než jsem našel tu správnou partu a značku, tak tenhle klub nějakej čas fungoval, každopádně když člověk zavzpomíná zpátky a vzpomene si na mou první Skalku a první Mišákův luk ebenový, tětivu napjatou, střelu kalenou
pak na mě sedá nostalgie a s úsměvem vzpomínám na to, jak jsem poznával nový lidičky aniž bych tušil, že pro mě budou časem něčím jako rodinou.. CKC a ZRX forever
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider

jeden by uronil slzu, nebo si zašel na pivo s kámošem..............já se s Markem potkal na foru před Mariazellem, padlo pár příspěvků, pak první setkání na benzínce za Brnem směr Mikulov, přijel tam i Rudormi a hurá do Mikulova, pár piv, a lezl jsem s Péťou po střeše nějakého altánku, Elvis pořád prndal a ne a ne usnout, ráno budíček ala vstávej semínko, Zdrahy na hrudi nápis zubní pastou a tradááááá.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
PARÁDA ani se nedivím,že roníte slzy.Jen vidím obrázky a stačí to a to je to bez zvukuvolkswagen píše:http://vellum.cz/~kawa/foto/displayimag ... 173&pos=73
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502