11.4. velikonoční vyjížďka
TAK tedy suuuuuper...teda uznavam a cenim si toho ze se nas sjelo tak moc39+1neznackova....krasne pocasi,na Pernstejne super...po dlouhe dobe pohromade a s takovou ucasti...jen cypi zadni...to nasere..jinak cela republika...meli by si cypi brat priklad treba ze Zdrahyho kterej musel brzy zpet ale prijel...stalo mu to za to na otocku ...jinak my dali jeste Virskou prehradu..pokecali tam s majitelem zx10r new,kterej jede taky CEC...
jinak policie ani na jednom rohu...my jak jsme jeli na srazik tak jen jedno auto a to jsem zdravil...
a nakonec vam reknu jedno..jel jsem jako druhy a v nekterych usecich jak jsem se otocil a videl za sebou ten vlak KAWASAKI...teda to byl nadherny pohlůed
diky za ucast...bylo moc fajn

jinak policie ani na jednom rohu...my jak jsme jeli na srazik tak jen jedno auto a to jsem zdravil...
a nakonec vam reknu jedno..jel jsem jako druhy a v nekterych usecich jak jsem se otocil a videl za sebou ten vlak KAWASAKI...teda to byl nadherny pohlůed
diky za ucast...bylo moc fajn

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jak říkáš Kawasaki vlak byl super, řek bych, v těch vesnicích se takovýho něco hned tak nevidíMARTY píše:TAK tedy suuuuuper...teda uznavam a cenim si toho ze se nas sjelo tak moc39+1neznackova....krasne pocasi,na Pernstejne super...po dlouhe dobe pohromade a s takovou ucasti...jen cypi zadni...to nasere..jinak cela republika...meli by si cypi brat priklad treba ze Zdrahyho kterej musel brzy zpet ale prijel...stalo mu to za to na otocku ...jinak my dali jeste Virskou prehradu..pokecali tam s majitelem zx10r new,kterej jede taky CEC...
diky za ucast...bylo moc fajn![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
oh mozna ano...spis ano..popletl jsem to asi...ale....Pepa píše:Jak říkáš Kawasaki vlak byl super, řek bych, v těch vesnicích se takovýho něco hned tak nevidíMARTY píše:TAK tedy suuuuuper...teda uznavam a cenim si toho ze se nas sjelo tak moc39+1neznackova....krasne pocasi,na Pernstejne super...po dlouhe dobe pohromade a s takovou ucasti...jen cypi zadni...to nasere..jinak cela republika...meli by si cypi brat priklad treba ze Zdrahyho kterej musel brzy zpet ale prijel...stalo mu to za to na otocku ...jinak my dali jeste Virskou prehradu..pokecali tam s majitelem zx10r new,kterej jede taky CEC...
Nebylo nás 29 + 1
vlak nadhernej to byl...a pocty delal King...ten rekne spravne cislo

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Mrzí mě, že jsem tuhle projížďku musel vynechat - ale i tak to bylo něco přes 300Km
a že se dnes jelo hezky
apropo - HanSolo - posledně, když jsme se potkali před týdnem, u Poděbrad - to jsi jel na té GTR bez kufrů?? pokud si dobře pamatuju

apropo - HanSolo - posledně, když jsme se potkali před týdnem, u Poděbrad - to jsi jel na té GTR bez kufrů?? pokud si dobře pamatuju

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Jj, máš pravdu, vlak to bylMARTY píše:oh mozna ano...spis ano..popletl jsem to asi...ale....Pepa píše:Jak říkáš Kawasaki vlak byl super, řek bych, v těch vesnicích se takovýho něco hned tak nevidíMARTY píše:TAK tedy suuuuuper...teda uznavam a cenim si toho ze se nas sjelo tak moc39+1neznackova....krasne pocasi,na Pernstejne super...po dlouhe dobe pohromade a s takovou ucasti...jen cypi zadni...to nasere..jinak cela republika...meli by si cypi brat priklad treba ze Zdrahyho kterej musel brzy zpet ale prijel...stalo mu to za to na otocku ...jinak my dali jeste Virskou prehradu..pokecali tam s majitelem zx10r new,kterej jede taky CEC...
Nebylo nás 29 + 1
vlak nadhernej to byl...a pocty delal King...ten rekne spravne cislo

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Roman - ZX12
- Easy slider
jj takový zelený na Pernštejně nepamatujou
To focení pod hradem to byla taky pastva pro oči. Jen se koukněte .
Škoda, že jsem nemohl přijet na svý, ale z tandemu ten dnešek stál určitě taky zato.
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1IhWD0
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1IjGni

Škoda, že jsem nemohl přijet na svý, ale z tandemu ten dnešek stál určitě taky zato.
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1IhWD0
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1IjGni
netdedek, GPZ 500S