BATŮŽČÍ FORUM
ehmmmm musim rict ze miluji a libi se mi cernovlasky ale Dasence slusi i ten blond...me se libi.
a v me stare hlave se mi jaksi porad vybavuje jeji vizaz ve sklepku 2007..tam byla tak vyjimecne nadherna ze nezapomenu...
doktore v dobrem...pls v dobrem...ty vis jak ji mam rad.

doktore v dobrem...pls v dobrem...ty vis jak ji mam rad.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
tak mně napadá, máte někdo veselou historku s vlasama?
Já jo, potkala jsem kámošku, byla ostříhaná asi mašinkou 12mm, a docela jí to slušelo a Danek mi řekl, že mně by to slušelo taky. Tak jsem vzala strojek, zajela do vlasů... Myslela jsem, že ho překvapím. No dílo bylo vykonáno, vypadala jsem jak klon svého otce, když byl na vojně. Ráno přišel muž domů z noční, nebudu komentovat co jsem si vyslechla. chodila jsem v šátku, ale čekalo mně zkouškové období a zkouška z tělocviku. Bohužel šátek a kimono vypadalo blbě. Nakonec jsem šátek odhodila, společně jsme se zasmáli mému blbému nápadu.
Já jo, potkala jsem kámošku, byla ostříhaná asi mašinkou 12mm, a docela jí to slušelo a Danek mi řekl, že mně by to slušelo taky. Tak jsem vzala strojek, zajela do vlasů... Myslela jsem, že ho překvapím. No dílo bylo vykonáno, vypadala jsem jak klon svého otce, když byl na vojně. Ráno přišel muž domů z noční, nebudu komentovat co jsem si vyslechla. chodila jsem v šátku, ale čekalo mně zkouškové období a zkouška z tělocviku. Bohužel šátek a kimono vypadalo blbě. Nakonec jsem šátek odhodila, společně jsme se zasmáli mému blbému nápadu.
Z750 04´ ...ta druhá...
Jo, kamarádka si barvila vlasy, asi se přehmátla v obchodě či co a vylezla z toho liška ryšavá. Manžel jí nabídl, že dojde na nákup. ??? Prý kdyby šel po náměstí hajnej, aby ji omylem neodstřelilPetra77 píše:tak mně napadá, máte někdo veselou historku s vlasama?
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider