250R

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte čer 17, 2008 09:42:51

...hele kluci, kupte si lip odhlucnenou prilbu a bude po divnych zvucich :idea: :wink: ...ne vazne je otazkou ktere zvuky k ni patri a ktere uz by tam byt nemeli :?: Ja take na novem Z1000 posloucham divne "drnceni" vpredu pri urcitych otackach a stale nemuzu najit co to je a s*re me to :( koupil jsem si ted "tichou" priilbu a je "temer" po drnceni :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » úte čer 17, 2008 09:49:56

Jako novacka me dokazou vyvest z miry treba zvuky pri razeni. Kdyz tam "kopnu" jednicku, tak to hlucne klapne, pri dvojce to samy a od trojky vys uz to je v pohode. Jinak treba mam volnobezne otacky okolo 2000-2300. V manualu je napsano ze by mely byt okolo 1250. Vim jak to seridit, ale zase si rikam, ze kdyz uz to v tom servisu tak udelali tak to asi ma smysl a vzhledem k tomu, ze za par dni jedu na tu garancku, tak na to hmatat nebudu.:-)
Ninja 250R (zelená)

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » úte čer 17, 2008 10:47:36

Bzučák? To je nějaký divný ne? Nedrnčí ti tam jenom nějaký uvolněný plast? Nám to na ER-6 taky dělá :-)
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte čer 17, 2008 15:21:28

To není bzučák, to je motor :lol: bez toho to nepojede...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Frki
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frki » úte čer 17, 2008 17:46:07

Hele, prdel stranou, ja sem z toho obcas fakt nervozni. :D

Nevim jak to popsat, klasicky vysokofrekvencni elektro bzucak ci jak jinak to nazvat uz me nenapada...proste bzuci a neda pokoj, a bzuci v divnych okamzicich, ale je to putna, jak rikam, dealer poradi kdyztak. Ale sorry, este dokazu poznat piskani co leze na mozek, od skripani plastu. ;)

A k tem otackam, ja sem to stahnul, a je to uplne to same, jako kdyz to bylo nastavene puvodne na tech vyssich. Nic zasadniho.

Prilbu mam bezvadnou, lepsi sem na hlave predtim snad ani nemel, a to primo s napisem "Kawasaki Ninja", takze ta ani drncet nebo vydavat podobne zvuky z vesmiru nemuze. 8)
Ninja ZX-6R '09

bujak

250r

Příspěvek od bujak » úte čer 17, 2008 21:45:11

a ten zvuk je piskanie alebo co, moja 250r niekedy piska a je to podtlakom v nadrzi, ktoru staci otvorit a piskanie prestane a vraj to robia vsetky male ninje

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » stř čer 18, 2008 08:35:42

Frki píše:Hele, prdel stranou, ja sem z toho obcas fakt nervozni. :D

Nevim jak to popsat, klasicky vysokofrekvencni elektro bzucak ci jak jinak to nazvat uz me nenapada...proste bzuci a neda pokoj, a bzuci v divnych okamzicich, ale je to putna, jak rikam, dealer poradi kdyztak. Ale sorry, este dokazu poznat piskani co leze na mozek, od skripani plastu. ;)

A k tem otackam, ja sem to stahnul, a je to uplne to same, jako kdyz to bylo nastavene puvodne na tech vyssich. Nic zasadniho.

Prilbu mam bezvadnou, lepsi sem na hlave predtim snad ani nemel, a to primo s napisem "Kawasaki Ninja", takze ta ani drncet nebo vydavat podobne zvuky z vesmiru nemuze. 8)
No ono by to chtelo mozna presneji specifikovat ten zvuk a taky vypozorovat odkud zhruba tak vychazi, bez toho ti tezko nekdo poradi.

A k ty helme: No napis kawasaki ninja muze byt na jakykoliv a pokud si mel predtim plastaka za 1000 a ted mas helmu za 3.000,- tak ti mozna jako super prijde, ale az nasadis na hlavu helmu za desitku, tak si reknes, co to mas za shit :-) (ale to nemusi byt vzdy pravda... to by bylo ale na jiny tema a delsi vypraveni). A KanX myslel to s tou helmou tak, ze jsou helmy, ktere berou vic hluku zvenci (treba moje AGV je skvele odvetrana, protoze je spis na okruh, ale s tim souvisi i vetsi hlucnost), kdezto jine helmy jsou tak tiche, ze zadne zvuky z venci skoro neslysis nebo je slysis hodne tlumene (to jsou napriklad cestovnejsi helmy delane vic na pohodli)

To jen na vysvetlenou :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Frki
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frki » stř čer 18, 2008 18:40:18

Tak ona ta helma vysla na osmicku a je z carbonu, za bezpeci mi neni lito si priplatit.

A ten bzucak uz sem psal odkud zni mam poneti. De to zpod budiku, z palubky. Je to piskani na pomerne vysoke frekvenci, ale slysitelne.

Dneska mi to nepiskalo vubec. V sobotu sem jezdil 10 minut a nedalo to behem celych tech 10 min. pokoj.

Snazim se to vypozorovat cim by to mohlo byt, ale zkratka pokazde jsou jine okolnosti kdy se to rozpiska. Jediny shodny faktor pokazde je, ze to dela pri rozjezdu kdyz ji vytahnu z garaze. Takze vlastne za studena, ale i kdyz ji necham na volnobeh se trosku rozhybat na pripustnou teplotu motoru, tak se to taky rozpiska. Uplne prvni muj dojem byl, ze to dela predni kotouc, kdyz sem to slysel z toho smeru, ale to byla absolutni blbost. :)
Kazdopadne, az zjistim oco ze to go, tak napisu jaky vymysl ze to tam japoncici nainstalovali. ;)
Ninja ZX-6R '09

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » čtv čer 19, 2008 16:24:05

A nepřidávají k motorkám jako reklamní předmět píšťalku a jen jste jí zapomněli odlepit?
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » čtv čer 19, 2008 22:30:24

No hele, me taky zacala dneskem piskat Ninja ve vysokejch otackach.... :lol: :lol: :lol:
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » ned čer 22, 2008 17:11:20

Na 250 to pisk ja taky si lamal chvili hlavu nad tim cim to je ale je to vetrak :lol: koukni se na teplotu vody kdyz to pisa a pokud to budes mit pres polovinu nahoru tu rucicku nebo okolo pulky tak to je vetrak na chladici...

Cvakani pri razeni, s tim nic neudelas to delaji vsechny motorky z jednicky na dvojku to cvaka pak podle toho jak zaradis, od trojky vys to nejde slyset protoze uz jedes rychle :-D

Frki
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frki » ned čer 22, 2008 19:56:12

tomas_cze píše:...cim to je ale je to vetrak :lol: koukni se na teplotu vody kdyz to pisa a pokud to budes mit pres polovinu nahoru tu rucicku nebo okolo pulky tak to je vetrak na chladici...
Nene, vysoka teplota to taky neni. To by mi spis davalo smysl, ze je jako ta teplota prave nizka = nevhodna k provozu (?). Protoze dneska sem to rano vytahl z garaze, nastartoval, nahodil jednicku a jak sem se rozjel, opet se ozval piskot, ktery za 10 sec prestal. A uz se mi dokonce povedlo, ze to zacalo piskat i kdyz byl motor vypnuty, jen sem otocil klickem do polohy ON.
Chlapek ze servisu u Toniho se s tim projel a rek mi: "nedela to zadne zvuky jake by nemelo :) ", odesel za roh a prave tehdy to zaclo piskat hned po otoceni tim klickem...proste pech :lol: ,asi se nikdy nedovim co to je, snad garancka potom rekne vic.

A HALUCINACE nemam, uz to slysel dalsi duveryhodny clovek, co u toho byl.
Japonci si na me asi neco pripravili, nejaky specialni kus, jinak si to nevysvetlim, ale uz se desne tesim, az mi nekdo rekne cozeto vlastne piska a zaroven bude mit pravdu. :D :D
Ninja ZX-6R '09

zdenek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od zdenek » ned čer 22, 2008 21:30:18

necet sem to cely, ale nedela ti to pretlak v nadrzi?
protoze muj Rex tedka v tech vedrech proste piska,
mam pro tebe tipa teda pokud ti to piska nezavisle na zapnutym klicku zkus pri piskotu otevrit nadrz.

Dnes za mnou priletel tatik ze prej si masina na dvore piiskaa, taky z toho zvuku nepochopil :shock:
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » ned čer 22, 2008 23:15:38

Me 250ka taky pri otoceni klicku zapiska..Ale kratce, jen tak 3-5 vterin..Pry cerpadlo...
Je to uplne noprmalni zvuk.. :wink: :)
Ninja 250R (zelená)

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pon čer 23, 2008 09:04:40

Zdenku,mě taky ve vedru píská nádrž, ale to by za jízdy neslyšel.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Odpovědět