Takže pánové,moje karburátorová story má dobré rozuzlení.... (I když ,lepší by bylo,dostat ty karbece "Jošumira" pod stromek)
Do karburátoru se mi dostal bordel a ten zablokoval plovák.Tudíž benzín co?Benzín tek furt,kurva Halík!!
Teď jen proč?
1)v servisu se dostal bordel- nepravděpodobné
2)když jsem dělal díru do airboxu,kousek umělé hmoty vletěl do benz.hadičky(i přez její průměr a vzdálenost od airboxu)
3)při nasazování hadičky se její kousek "odřízl-odloupl" o trubičku na nádrži ....nepravděpodobné
4)ze sání by se to tam asi dostat nemělo (?) a navíc jsem měl otvor z airboxu ucpaný...
Ještě k práci mnou kritizovaných motomechaniků:
to,co buď bylo nalomené (nebo co oni ulomili) po zalepení drží a je to nějaký doraz u lanka plynu.Maník říkal,že i kdyby to upadlo,vznikla by zřejmě jen nějaká vůle na rukojeti plynu. V pondělí se na to pojedu mrknout.
Myslel jsem,že je tam s tím nějakej problém,protože při plným rjdu na jednu stranu si sama přidávala.Ale ona to byla jen maličkost-lanko sytiče vedli někudy jinudy než se má a při plným rejdu(což je naštěstí jen na místě) se sytič otvíral...
Určitě jsem jim asi moc nekřivdil...
V pondělí to maník celé vyčistí,osadí trysky, atd. podle Pavlova návodu a vyzkůšame....
Pro Pavla:nevíš prosím Tě, jak by se daly rozlišit ty pružiny pod membrány,která je Dyno a která origo?
Tak ať Vám to jezdí a pokud bude fakt pěkně,takl BACHA!!! Už těch držkopádů bylo dost!!