ZRX...
Pokud se dají sehnat komplet svody i s koncovkou už jen za 28t tak klobouk dolu. Myslel jsem že se stále pohybují mezi 50 a 70t
teda pokud nemyslíš nějaké jeté
vyměnit výfuk zvládne i cvičený lachtan, to je pravda
vím to z vlastní zkušenosti 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
Tak to je vážně na Akrapovič super cena 
http://www.dkracing.cz/obchod/index.php ... &stranka=1
stejně ale ruku na srdce pánové, kdo z vás dá skoro 30t za výfuck ??
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider

Vždyť jsem o tom tady už psal, Zdrahy to nějak asi přeskočilZdrahyZX9R píše:Tak to je vážně na Akrapovič super cena
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Takže s těmi koncovkami máš doktore pravdu,akorát,že to je Titan a Karbon....
Viz.zde nakopírované kompletní popisy...
S-K12S1-T - Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport
Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport s oválnou titanovou koncovkou
Supersport systém Akrapovič. Provedení 4-1 s nerezovými svody, nerezovou propojovací trubkou a oválnou titanovou koncovkou.
Cena: 28 050,00 Kč
S-K12S1-C - Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport
Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport s oválnou karbonovou koncovkou
Supersport systém Akrapovič. Provedení 4-1 s nerezovými svody, nerezovou propojovací trubkou a oválnou karbonovou koncovkou.
Cena: 28 050,00 Kč do košíku
Tady jsem na Ebay našel nerezovou koncovku Scorpions na ZRX 1100,s homologací.
http://cgi.ebay.co.uk/zrx-1100-scorpion ... dZViewItem
Viz.zde nakopírované kompletní popisy...
S-K12S1-T - Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport
Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport s oválnou titanovou koncovkou
Supersport systém Akrapovič. Provedení 4-1 s nerezovými svody, nerezovou propojovací trubkou a oválnou titanovou koncovkou.
Cena: 28 050,00 Kč
S-K12S1-C - Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport
Kompletní výfukový systém Akrapovič řady Supersport s oválnou karbonovou koncovkou
Supersport systém Akrapovič. Provedení 4-1 s nerezovými svody, nerezovou propojovací trubkou a oválnou karbonovou koncovkou.
Cena: 28 050,00 Kč do košíku
Tady jsem na Ebay našel nerezovou koncovku Scorpions na ZRX 1100,s homologací.
http://cgi.ebay.co.uk/zrx-1100-scorpion ... dZViewItem
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
no koukam, ze vejfuky fakt pekny, nektery slusej rexovi vic, nektery min, ale stejne jak uz bylo receno 30 papiru za kolik? 5-8 koni? plus samosebou otevreny filtry a pretryskovani ( myslim tim v pripade, kdyz uz , tak uz, ) mozna nejakejch dalsich 10 - 15 tis, a to nemluvim o udrzbe tech filtru(jinak vim kolik stoji original)....
stejne, at koukam jak koukam, myslim tim casaky a internet, pohybuje se hodnota konskych sil rexe kolem 122 koni, a pro me to treba staci, a pro pripad ze by mi to nestacilo, sou tu dalsi masiny jako napriklad gtr 1400, nebo busa, takze proc vlastne chcete po rexovi vic nez tech zminovanych 122 koni?
fakt vam nestacii?
braska mi furt tvrdi at si koupim busu, je to takovej skoro samej nazor jako ze, nekupuj si sestku , bo te za rok omrzi a budes chtit vetsi obsah, tak se ptam , jestli si nemam koupit misto rexe busu?
btv: proc nemate busu vy? docela by me zajimala vas odpoved, diky moc.
jinak chlapi , kdyby z vas nekdo cirou nahodou jel do nemecka, od 12.7.2007 za koupi motorky napiste prosim, diky moc za vase nazory a pripominky.
nechte se vozit!!
stejne, at koukam jak koukam, myslim tim casaky a internet, pohybuje se hodnota konskych sil rexe kolem 122 koni, a pro me to treba staci, a pro pripad ze by mi to nestacilo, sou tu dalsi masiny jako napriklad gtr 1400, nebo busa, takze proc vlastne chcete po rexovi vic nez tech zminovanych 122 koni?
fakt vam nestacii?
braska mi furt tvrdi at si koupim busu, je to takovej skoro samej nazor jako ze, nekupuj si sestku , bo te za rok omrzi a budes chtit vetsi obsah, tak se ptam , jestli si nemam koupit misto rexe busu?
btv: proc nemate busu vy? docela by me zajimala vas odpoved, diky moc.
jinak chlapi , kdyby z vas nekdo cirou nahodou jel do nemecka, od 12.7.2007 za koupi motorky napiste prosim, diky moc za vase nazory a pripominky.
nechte se vozit!!
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
aaaannoooo
Mily Tomáši, dekuju za pripominku a durazne napomenutiZdrahyZX9R píše:Milý Zdeňku, jsi na stránkách Kawasaki klubu, tak proč se kurva ptáš jestli někdo z nás jezdí na Suzuki??
btw velice spravna odpoved, musime branit tohle forum pred vsema smejdama co maj jinou motorku
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
pánové...
každému, co jeho jest...já mazlím jen funkční záležitosti. laďák bude, až odřu origo výfuk...
první pořídím padáky a plexi.
Máte pravdu, nerez svody jsou jediný makeup, který si Eddie zaslouží, koníky nenaháním...
Máte pravdu, nerez svody jsou jediný makeup, který si Eddie zaslouží, koníky nenaháním...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: pánové...
666S999 píše:každému, co jeho jest...já mazlím jen funkční záležitosti. laďák bude, až odřu origo výfuk...první pořídím padáky a plexi.
Ale když bude origo výfuk odřenej,tak bude ještě stále funkční!!
Raději ho neodírej!! Mohl bys podřít ještě něco jinýho
Já jsem vlastně vejfuck kupoval jako první doplněk.Na rexovi byl prej nějakej pěknej vejfuck a ten maník,co to přitáh ho někomu střelil za dobraj peníz.A na Rexe dal z ňáký jiný Kawy a totálně vykuchanej!!
Extra rachot,rány jako blázen,střílelo to ukrutně a dost hůř to šlo do otáček-takhle jsem ho nemoh trápit.
Jinak padáky jsou fajn - radši velký-ne hříbky.Už jsem otestoval pád v rychlosti nula km/hod...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Re: aaaannoooo
zdenek píše:Mily Tomáši, dekuju za pripominku a durazne napomenutiZdrahyZX9R píše:Milý Zdeňku, jsi na stránkách Kawasaki klubu, tak proč se kurva ptáš jestli někdo z nás jezdí na Suzuki??![]()
btw velice spravna odpoved, musime branit tohle forum pred vsema smejdama co maj jinou motorkunez Kawu
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209