ZRX II
Triumph je super, ale je to na naše silnice?????? Hele nechci Ti mluvit do TDM, líbí se mi, ale po jízdě na ní a rexovi není TDM nic pro mě nemáto šťávu tak nějak. Na V-stromoj bych se asi někde vysekal, lae to jsou jen moje dojmy a dokud se na rexovi nesvezeš pořádně tak to je jen psaní.FishX3 píše:666S999: No vida, dokoce i slečna pochopila že je ZRX NEJ (svým způsobem) - když jsem tam koukal, tak jsem se trošku vylekal tématu kde na kohosi vykoukla klikovka...ZRX S. To je jak ta moje ojnice. na TDM..
Co se týká V-Strom, TDM, nebo Varadero. jezdil jsem na všem asi nejuniverzýlnější je STROM (hodně v poho, jak na kole). Varan na svou váhu fajn, ale moc plastů a už je to vcelku i kobyla - i když kamarád na tom na Nuba -libechov brousil stupačky. TDM je muj mazel, ma napul sportovni i cestovatelskou dusi - no a kdyz si tak jedu po praze a koukam zvrchu jak z náklaďáku - je to pohoda. Kdyby bylo TDM 1050 nebo 1200 - budu to chtít. ZRX se mi jeví podobně - pohodlná cestovní mašina, která se nechá i sportovně povodit - proto jsem si ji původně vybral.
Jinak ke krouťáku - v sobotu jsem byl na vyjížď ce s kámošem co má Triumph Rocket III (140k, 200Nm, 3válce, obsah 2.3l ))
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To FishX3:
No jo,Carlosovi v 80 tisících vypochodovala klika...
Ale posrat se může všechno.Měl by mít podstatně větší životnost,už proto z jaký motky původně vychází a logicky-je to motorka,kde se tak nějak nemůže normální jedinec pernamentně pohybovat v červenejch číslech...To,že koupil jinej motor a lítá dál na ZRX hovoří za vše...
No jo,Carlosovi v 80 tisících vypochodovala klika...

Ale posrat se může všechno.Měl by mít podstatně větší životnost,už proto z jaký motky původně vychází a logicky-je to motorka,kde se tak nějak nemůže normální jedinec pernamentně pohybovat v červenejch číslech...To,že koupil jinej motor a lítá dál na ZRX hovoří za vše...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
milda:
Nerozporuji, zatim se tesim , že ZRX je právě to pravé . Mylím že co se má posrat se posere a každý z nás řeší především nějaký problém, takže pokud nenarazím na 50 jedinců kterým se stalo to samé , jsem v klidu. Kontaktoval mne Mr. KankX, takže tento víkend padne jasné stanovisko . Zatím

- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: milda:
Třeba tenhle je docela fajnovej....už jsme ho tu obdivovali...FishX3 píše:Nerozporuji, zatim se tesim , že ZRX je právě to pravé . Mylím že co se má posrat se posere a každý z nás řeší především nějaký problém, takže pokud nenarazím na 50 jedinců kterým se stalo to samé , jsem v klidu. Kontaktoval mne Mr. KankX, takže tento víkend padne jasné stanovisko . Zatím![]()
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hezkej pokojíček
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********