Já na to zapoměl...Motorku nemám ve Žďáře, tak jak u ní budu tak to sem hned dámSamčus píše:Zdravím. Pánové už se to řěšilo ale ... máte vyzkoušenou nějakou konkrétní barvu na svody. A jestli dáváte nějakou základovku. Doktor něco měl. Poraďte co je dobrý. Dík
Tak ještě musíme zjistit jestli bude chtít motorku nebo nefanuš píše:psal jsem mu na kolik přijdou nerez svody + koncovka na rexe.odpověď:12000 svody,700 mezikus,koncovka od 3500.nepsal jsem mu,že su z ckc a chtěl bych slevu.takže pokud tam bude sleva,která je glosovaná vypadalo by to zajímavě.a jestli chce motku nebo ne o tom jsme nemluvili
Hned jsem tam včera napsal,tak uvivíme co odpoví...DoktorZRX píše:Tak ještě musíme zjistit jestli bude chtít motorku nebo nefanuš píše:psal jsem mu na kolik přijdou nerez svody + koncovka na rexe.odpověď:12000 svody,700 mezikus,koncovka od 3500.nepsal jsem mu,že su z ckc a chtěl bych slevu.takže pokud tam bude sleva,která je glosovaná vypadalo by to zajímavě.a jestli chce motku nebo ne o tom jsme nemluvili
A nejsou ty Akrap svody takový nažloutlýmilda píše:Takže už mám rychlou reakci:
Tenax nerez svody ZRX 17.000,-. Tak to už může být ten Akrapovič! A nemusíš nikam dávat motorku,protože ji na výrobu chtějí. Dělají taky brzdové kotouče,to mrkněte na jejich stránky vypadají docela slušně.Vyrábí nový obvod kotouče a přenýtují ho na origo střed. cena 2200,- za ks,jestli jsem to dobře pochopil.
No a Creptus potvrdili cenu za svody 12.000,-,je nutno přistavit moto na 5-6 týdnů.
A ty svody-duhové,co se mi líbí nejsou prý z nerezu,ten takhle probarvit prý nejde ,ale z TITANU.
Tak jsem se ještě ptal,jestli tohle taky umí a za kolik.
Ale tohle všechno vypadá,že jsou akce na zimu....
Bejt pomalu 2měsíce bez mašiny!!!
To si radši koupím svody od "profíka",kterej ví,jak na kterou motorku mají vypadat a nebo to má dokonce zmáknutý tak,že by mohly mít lepší vlastnosti než originál.U Akrapa bych tomu i věřil.....
Co myslíte Vy?
Napsal jsem to možná nesrozumitelně,ale z Tenaxu mi napsali,že se motorka taky dávat musí....DoktorZRX píše:Koukal jsem na ty svody s koncovkou u D&K a cena 28 050. Takže u Tenaxe se motorka dávat nemusíJá to asi vidím na ten Creptus