Přesně takLech píše:..toto téma je už 20 000x zhlédnuto.![]()
Zřejmě zajímavé,nevyčerpatelné a věčné téma nad nesmrtelností Rexe.
ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: koukám že ...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: koukám že ...
Tak tuzemského výrobce?DoktorZRX píše:Přesně takLech píše:..toto téma je už 20 000x zhlédnuto.![]()
Zřejmě zajímavé,nevyčerpatelné a věčné téma nad nesmrtelností Rexe.
A Mildo, bude to Creptus
Už jsi je sondoval?Asi tohle dělaj jen na zakázku,viď?
To bude tak 5 týdnů od objednání?
A cena?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To zase nejsou tak strašný prachy(tedy jsou,ale nejsou....
)
Chce to asi domluvu s výrobcem.. Jestli by např.musel být mezikus v případě orig.tlumiče(tedy spíš laďáku,kterej už mám a má origo uchycení...)
Tady jsem narazil na video Rexíka a ještě s mojí oblíbenou muzikou - Ramones-dvojité potěšení!!! http://www.youtube.com/watch?v=pAYMzkdJS54
Chce to asi domluvu s výrobcem.. Jestli by např.musel být mezikus v případě orig.tlumiče(tedy spíš laďáku,kterej už mám a má origo uchycení...)
Tady jsem narazil na video Rexíka a ještě s mojí oblíbenou muzikou - Ramones-dvojité potěšení!!! http://www.youtube.com/watch?v=pAYMzkdJS54
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Kuba
- Ghostrider

u laďáku dostaneš tak max 5 koní navíc, ale u některých laďáků, které koupíš na inzerát a není 100% jasné na jakou je motorku se může stát, že ti to naopak nějaké koně ubere a bude to jen hulákat. U toho Gianelli jsem si jistej že ti to koně neubere (kolik přidá nevím) a rozhodně to jen nehuláká, ten zvuk je opravdu lahodaMMKS píše:pánové uznávám, že origoš nemá při nízkých otázkách nic moc zvuk (spíš žádný), ale kolik to podle vás hodí koní? U Kuby neřeknu, tam je to celá přestavba, ale přece jen otevřený výfuk nepřidá kromě problmu ne hranicích nic moc výkon. Stojí to za ty prachy?
naočkovaný tím co sem hází Doktor jsem se v duchu zařekl, že tam bych tam hodil maximálně Yoshimuru, případně bych se snížil na nějakého Akrapoviče. Ale to už je fakt jen vymýšlení v říši snů. Přece výrobce musel vědět co a proč tam cpe? Přece jakákoliv dutá trubka nemůže automaticky zvyšovat výkon každé motorky?
Prý zrovna naháče mají od výroby ochuzený výkon /podle mě spíš jen posunutý jinam/ ale fakt ot zvedne jen otevřený výfuk?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych to trošku upřesnil - samotná koncovka neudělá skoro nic... spíš ubere. (v supermoto nebo motocyklu na to byl jednou velký test) Když už se pustit do výfuku tak musím jít cestou filtr - svody - koncovka. Protože když už ten motor krmím víc vzduchem (a na vzduch a benzín ta motorka jezdí
) tak ho musím nechat taky pořádně dýchat. No ale když už tam mám ten filtr a jde tam víc vzduchu no tak se musím vrhnout i na karburátory, v případě vstřikování na PC. A tady pak začíná ta skutečně těžká a opravdu drahá práce. To se pěkně motorka vezme na brzdu a ladí se křivky aby to táhlo pěkně stejnoměrně a nebyly tam ďoury.....
Ovšem něco jinýho je zvuk, ten se dá udělat prostě a snadno... no ale pak to nepojede.
Skutečně umělecké dílo je ten kubův rex... ale ten má s původním rexem už společnou akorát siluetu z dálky
Ovšem něco jinýho je zvuk, ten se dá udělat prostě a snadno... no ale pak to nepojede.
Skutečně umělecké dílo je ten kubův rex... ale ten má s původním rexem už společnou akorát siluetu z dálky
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye