od Čunka dostanem dotaci na provoz stránekMARTY píše:vsechny tyhle prispevky preposilam do gheta nasich tmavsich spoluobcanu a Čunkovi....![]()
![]()
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
tak jsem dneska hledal papír o uložení zimních pneu.....páč to mám z protekce zdarma, neuložil kamarád pneu pod spz, ale dosatl jsem jen papírek, který nesmím ztratit.
Ale Kuba kubovatej papírek ztratil a v těch ostatních 2 000 ks pneu to prostě nenajdou. Tak jsem dneska musel koupit nové zimní pneu, ale páč jsem je z protekce dostal místo za 8000 jen za 4000, tak můžu rozdíl dneska propařit............ty předchozí pneu už jsou jistě totálně mrtvé a jízda na nich mohla být nebezpečná, tak se jejich ztráta nepočítá.

Ale Kuba kubovatej papírek ztratil a v těch ostatních 2 000 ks pneu to prostě nenajdou. Tak jsem dneska musel koupit nové zimní pneu, ale páč jsem je z protekce dostal místo za 8000 jen za 4000, tak můžu rozdíl dneska propařit............ty předchozí pneu už jsou jistě totálně mrtvé a jízda na nich mohla být nebezpečná, tak se jejich ztráta nepočítá.

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Roman - ZX12
- Easy slider
Ono je totiz neco jinyho, kolikaty cislo bylo cloveku prirazeny pri registraci na foru a jaky ma clensky cislo v klubu...
Teda aspon myslim. Na karticce mam tusim 700, pze sem byl driv "jen" na foru a srazech a nemel klubovou karticku a tu si udelal ted. Ale na foru uz sem hodne dlouho a tusim ze tam mam cislo kolem 150ti bo tak nejak
Teda aspon myslim. Na karticce mam tusim 700, pze sem byl driv "jen" na foru a srazech a nemel klubovou karticku a tu si udelal ted. Ale na foru uz sem hodne dlouho a tusim ze tam mam cislo kolem 150ti bo tak nejak

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- DoktorZRX
- Ghostrider
Jak říká Elvis, neplést si číslo přihlášení na foru který je v Seznamu uživatelů s registračním číslem v databázi členů. Na kartičce musí být to z databáze členůJana Kawa píše:hele lidi, to se nějak předělávali čísla CKC?
Při zakládání klubu(i na kartičce mám 61) a teď koukám, že jsem pod 42![]()
vám to sedí?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Na motorce #62, v databázi taky #62 a tady zase #61DoktorZRX píše:Jak říká Elvis, neplést si číslo přihlášení na foru který je v Seznamu uživatelů s registračním číslem v databázi členů. Na kartičce musí být to z databáze členůJana Kawa píše:hele lidi, to se nějak předělávali čísla CKC?
Při zakládání klubu(i na kartičce mám 61) a teď koukám, že jsem pod 42![]()
vám to sedí?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********