ZAVERECNA VYJIZDKA...predbezne 9 nebo 10.10
Vidím, že jste si to užili, já si taky užíval , ryl jsem na zahradě. Ráno jsem vstal a na teploměru 3 stupně, hrůza, ani do desíti se to moc nehnulo a tak jsem to vzdal. Byl jsem se sice kolem čtvrté odpoledne projet, těch 14 stupňů se dalo, ale jak to slezlo kolem deseti, tak nic moc. Tak doufám, že snad až na jaře, protože se z různých důvodů nikam letos o víkendech nedostanu.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
ok.budu si to pamatovat tvrdaku.......
presto se rad kocham fotkama z ruznych momentu zivota..takovej paskvil barev jsem nefotil ani v roce 1980..a to jsem ani nic libat nemusel..mozna by to nakreslene bylo fakt vernejsi podani..
vitejte v roce 2010 u neslepych
presto se rad kocham fotkama z ruznych momentu zivota..takovej paskvil barev jsem nefotil ani v roce 1980..a to jsem ani nic libat nemusel..mozna by to nakreslene bylo fakt vernejsi podani..
vitejte v roce 2010 u neslepych

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
u nas to bylo obdobne... do 12 dokonce i bez slunicka, az pak se mrska ukazala, ale stejne jsem nikam nemohl, bo Blanka se vratila v noci z Mexika a byla cela prejeta. Bez ni jsem proste nemohl a tak jsem se venoval domacim pracem... stejne jako dnesPepa píše:Vidím, že jste si to užili, já si taky užíval , ryl jsem na zahradě. Ráno jsem vstal a na teploměru 3 stupně, hrůza, ani do desíti se to moc nehnulo a tak jsem to vzdal. Byl jsem se sice kolem čtvrté odpoledne projet, těch 14 stupňů se dalo, ale jak to slezlo kolem deseti, tak nic moc. Tak doufám, že snad až na jaře, protože se z různých důvodů nikam letos o víkendech nedostanu.

...tak alespon vy jste si ten vikend uzili

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
KankX píše:u nas to bylo obdobne... do 12 dokonce i bez slunicka, az pak se mrska ukazala, ale stejne jsem nikam nemohl, bo Blanka se vratila v noci z Mexika a byla cela prejeta. Bez ni jsem proste nemohl a tak jsem se venoval domacim pracem... stejne jako dnesPepa píše:Vidím, že jste si to užili, já si taky užíval , ryl jsem na zahradě. Ráno jsem vstal a na teploměru 3 stupně, hrůza, ani do desíti se to moc nehnulo a tak jsem to vzdal. Byl jsem se sice kolem čtvrté odpoledne projet, těch 14 stupňů se dalo, ale jak to slezlo kolem deseti, tak nic moc. Tak doufám, že snad až na jaře, protože se z různých důvodů nikam letos o víkendech nedostanu.
...tak alespon vy jste si ten vikend uzili

Pěkné fotečky Kawasan říkal, že to bylo parádní. Myslel jsem na vás děcka, jsem rád, že jste v pořádku doma. Jo a jinak já mám taky propadlou STK. Možná byla propadlá už na Mlýnkách

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Asi máš pravdu, ale mě ta kůže nějak nelákáMARTY píše:PEPO vymen ty rifle za poradnou kombinezu a mrznout nebudes...se vsad

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148